Перейти до змісту

Як у Луцьку на відділенні Укрпошти № 26 крадуть бандеролі.

inhelp

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

надеюсь моя фара из китая дойдет....))))

смотри не сглазь :smile3:

с другой стороны, я в "восторге" от американской логистики, например. вот моя пружинка для Lefty путешествует по СШП :

February 05, 2013, 2:42 pm - JAMAICA, NY 11430

January 27, 2013, 9:55 pm - LOS ANGELES, CA 90009

January 22, 2013 - SALT LAKE CITY, UT 84199

January 21, 2013, 7:22 pm - SALT LAKE CITY, UT 84199

January 21, 2013, 6:07 pm - NORTH SALT LAKE, UT 84054

так что "Не всё еще потеряно", как гласит неофициальный слоган почты роисси :smile3:

по этой причине я стараюсь без крайней необходимости из штатов ничего не заказывать. если раньше посылка ехала 7-10 дней, то сейчас месяц – норма. из них недели полторы-две посылку зачем-то катают по сортировочным центрам. аналогичная штука случалась уже дважды в конце прошлого года, так что инфа 100%. с другой стороны, "восточный экспресс" идёт уже явно напрямую, так как из Гонконга/Тайваня посылки за дней десять уже у нас :ok2:

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

заяву в міліцію(нехай вони розбираються де зникла ваша річ)

А тут, навряд чи...., якщо я не помиляюсь, він же розписався ("Прийшлось розписатись щоб отримати бандероль".), нажаль, про отримання. претензій, значить, немав і мати не може.

Опубліковано
Ответ в Як у Луцьку на відділенні Укрпошти № 26 крадуть бандеролі.

Все таки дійсно цікаво було б дізнатися, як їх все таки крадуть. ТС в емоційному запалі трохи помилився в назві теми, оскільки посилка в нього тільки пропала, а що її вкрали чи загубили чи що з нею сталося це треба вияснити.

Про 26 відділення можу сказати, що мені особисто посилки приходять нормально, без будь яких претензій до працівників відділення. Приходили і телефони і планшет і інша електроніка. Ну так, поведінка працівників - це окремий пункт. Слід брати до уваги той факт, що вони працюють з людьми і люди там ідуть різні і з різним настроєм, тому не дивно що вони там агресивні і "гавкають" деколи =) З їх роботою і зарплатою на цю дрібницю можна не зважати. Коротше, як то кажуть, спасєніє утапающего дєло рук самого утопающего, так що ТС можу побажати удачі в розслідуванні, а іншим форумчанам, поступайте як рекомендувала Romawka А від невдач ніхто не застрахований.

Опубліковано

Вчора забирав бандерольку з Іспанії на 26 відділені, все Ок. Працівники привітні та усміхнені))))) Напевно начальниця прочитала тему та вирішила підняти імідж відділення))))))), дала установку на якісну роботу.

Опубліковано

Не в захист нашої пошти, але:

21 отделение, маленькое, там всего пару человек работает, никогда очередей нет, про бандероли всегда звонят мне на мобильный, приехал забрал, проблем ни разу не было) из-за границы постоянно что-то таскаю...

Речь не о 21 отделении.. Вам даже на мобильный звонят? Круто! Видимо у вас там хорошие связи или теперь каждое маленькое отделение почты снабжено безлимитной мобильной связью для звонков клиента, что бы они не дай бог не забыли о своей посылке!

Опубліковано

Із всіх працівників які працюють на 26-му відділені, хамить тільки одна, але хамить завжди - дівчина років 30.

Не знаю чим вона завжди невдоволена, але з нею говорити якщо в неї щось там не коеїться нереально. Зазвичай йду просто до начальник відділеня, вона завжди сидить трохи далі від операторів. Вона мені видає посилки або каже іншим щоб видали і без питань і хамства.

Було написано що начальник тоже нахамила. НІразу за нею не помічав такого. Навіть коли її дістануть всеодно вона нормально говорить хз іншими і не дозволяє собі підвищувати тон чи щось в такому плані.

Опубліковано

Запомните, всегда проверяйте сотояние упковки, вес

а де зазначається вага бандеролі?

Опубліковано

а де зазначається вага бандеролі?

на декларації наклеєній на пакунку.

Вперше забрав бандероль розклеєну, але все на місці, пакунок слеєний було тонким скотчем посередині. Можливо якраз в процесі останнього "контролю"? Коли стиснув клейку стрічку в деяких місцях, пакунок міцно в тих місцях зліпився.

Опубліковано

І знову 26 відділення. Отримав тільки що 2 бандерольки з Китаю, все Ок.))))

Не думаю, що шманають поштарки, то вже треба зовсім мізків не мати, щоб відкриват посилки, які йдуть через відділення де людина працює.

Опубліковано

Почитаєш отак тему і стає стрьомно, бо самому посилка з США вже майже 2 тижні йде. Але там термін доставки 15-20 днів, то ще хвилюватись рано.

Опубліковано

питання до адресатів...а посилки перемотані фірмовим скотчем пошти китаю/пошти Сша? є можливість побачити чи відкривали без вас(заміна скотчу на укрпошта?

Опубліковано

питання до адресатів...а посилки перемотані брендовим скотчем пошти китаю/пошти Сша? є можливість побачити чи відкривали без вас(заміна скотчу на укрпошта?

Якщо пакується продом на відділенні China post - буває фірмовий зеленуватий скотч з їхнім логотипом.

В США - аналогічно, ну і фірмові коробки USPS надійно тримаються на власному клейові, пошаритись без пошкодження - дуже складно.

Коли посилку підхвачує кур"єр, то тут, найчастіше, як запакував продавець - так і поїде\полетить\попливе...

Опубліковано

У мене дві посилки вже тиждень не можуть доїхати з цеху міжнародної кореспонденції до 10 відділення. Трек показує що завісли там і все.

Опубліковано

madkot, вариантов несколько :

лучший. трекинг просто забыли добавить в базу на местном отделении, а посылки давно ждут тебя на почте - стоит пойти и проверить ;

так себе. таможенники решили твои посылки объединить в одну и содрать пошлину. случалось уже такое. тогда на отделении тебя будет ждать бумажка о том, куда платить и сколько ;

худший. в посылках обнаружили что-то потенциально запрещенное. я недавно читал, что у человека задержали дорогой телеобъектив под предлогом того, что он собирается заниматься скрытым наблюдением :dont:

Опубліковано

У мене дві посилки вже тиждень не можуть доїхати з цеху міжнародної кореспонденції до 10 відділення. Трек показує що завісли там і все.

В мене з посилкою по Україні така сама історія була... А посилка була у 10-му відділенні.

Опубліковано

Привіз більше 200 посилок через посередника, доїхало поки 100%.

А от з звичайною поштою, це просто кошмар, трекінг не гарантія що не прихватизують :(

Статистика - стерво ще те, і якщо вона каже кидай то діло, бо діла не буде, то треба шукати альтернативу.

Опубліковано

madkot, вариантов несколько :

лучший. трекинг просто забыли добавить в базу на местном отделении, а посылки давно ждут тебя на почте - стоит пойти и проверить ;

так себе. таможенники решили твои посылки объединить в одну и содрать пошлину. случалось уже такое. тогда на отделении тебя будет ждать бумажка о том, куда платить и сколько ;

худший. в посылках обнаружили что-то потенциально запрещенное. я недавно читал, что у человека задержали дорогой телеобъектив под предлогом того, что он собирается заниматься скрытым наблюдением :dont:

на пошту ходили - там нічого немає, забрали правда те, що по треку навіть Україну не попало ще )))

не думаю, що чохол на телефон та дифузна насадка на спалах є чимось особливо цікавим для таможні ))))

Опубліковано

Привіз більше 200 посилок через посередника, доїхало поки 100%.

а каким образом доставляет посредник? ездит сам на шайтан-арбе в Китай? :smile3:

Опубліковано

2 рази з Китаю приходило за 10 днів (з треком і без), ще 1 раз прийшлось понервуватись (як на зло, посилка була без трекінга), на 21-й день прийшла. Це все через 26-е відділення, поки (тьфу три рази) без проблем. Якщо є підозри щодо стану упаковки, то думаю можна на відділенні зважити при отриманні і звірити з вагою на лейбі китайців. Але, напевне, трабли з вмістом відбуваються в основному не на кінцевому відділенні, а на митному огляді / сортувальному центрі.

Опубліковано

а каким образом доставляет посредник? ездит сам на шайтан-арбе в Китай? :smile3:

А я не казав що чисто з Китаю вожу... Хоча посередник може і звідти возити... Просто за перевірку вкладеного треба-буде доплатити :)

Мені простіше взяти в США на 3-5у.е. дорожче якусь мелочевку і отримати майже гарантовано вже за 2 тижні, ніж чекати 1-1,5 місяці з Китаю, а потім нервувати, бо згубилось, чи Китайці знов напутали. Я з Китая багато брав, і якось не дуже. Навіть dealextreme дозволяв собі постійного клієнта за ніс водити...

Це особиста практика і нічого більше....

Опубліковано

всі ці проблеми ще нічого, от коли прийде ось такий жосткий диск з китаю,задумаєшся над подальшими китайськими покупками :0159:

post-11163-0-71906900-1360478678_thumb.j

post-11163-0-59153700-1360478692_thumb.j

post-11163-0-92861300-1360478705_thumb.j

post-11163-0-05295800-1360478722_thumb.j

post-11163-0-70075500-1360478737_thumb.j

Опубліковано

всі ці проблеми ще нічого, от коли прийде ось такий жосткий диск з китаю,задумаєшся над подальшими китайськими покупками :0159:

до чого тут цей боян?

знайшли історію 5-10-ти років тому і виршили тут всіх вразити?

за останній рік з Китаю отримав десь 30 посилок на три адреси - дві в Луцьку, одна в Криму. не дійшла лише одна- в Крим.

і купував не завжди дрібнички - 3 телефони ( не підробку, а бренди - Zopo, Lenovo), ліхтарі, одяг і т.д.

по якості все відповідає заявленому.

треба вміти вибирати в кого і як купуєш.

Опубліковано

madkot, про баян трирічної давності пишете ви, http://24gadget.ru/1...aya-7-foto.html ну а 1/30 це дуже пощастило, удачі вам і надалі.

пс. зопо з леново для мене не є серйозними брендами.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...