Перейти до змісту

Що переглянути коли новинок не вистачає?


Vadimm

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 377
  • Створено
  • Остання відповідь

"Мої, твої - наші". Гарна сімейна комедія, сіквел. 2005 рік випуску, Гамерика. Режисер - Раджа Госнел ( вперше чую), перелік акторів - Деніс Куейд, Рене Руссо, Шон Феріс, Катя Певек, Дін Коллінз, Тайлер Патрик Джонс, Хейлі Ремм, Брекен Палмер, Бріджер Палмер, Ті Паніц( теж, вперше чую:))

У фільмі йдеться про те, як у одній родині намагаються об'єднати два різних типи виховання - консервативний татовий та більш лояльний маминий. Це важко, навіть при наявності декількох дітей, а тут присутні відразу 18 - погодьтесь, це "трохи" багацько))

14229514.jpg?800

http://www.ex.ua/9053845

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене вистачило на 10 хв. Що там кумедного?

Це російський трешачок. :_39:Він може або подобатись, або ні. Та й, щоб його дивитись, треба настрій мати відповідний. :)

як на мене - це специфічний арт-хаус з яскравим підбором акторів: Охлабистін, Баширов, Бондарчук. Дивись і лови "дивне" естетичне задоволення)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Нещодавно дивився фільм Ва-банк / Vabank - рідко коли трапляються на очі польські фільми, на цей наткнувся зовсім спонтанно ну і думаю гляну що за фрукт і як виявилось фільм доволі таки непоганий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10560599.jpg?1600

Остров

Год выхода: 2006

Жанр: драма

Выпущено: Россия

Продолжительность: 01:54:26

Режиссер: Павел Лунгин

В ролях: Петр Мамонов, Виктор Сухоруков, Дмитрий Дюжев, Юрий Кузнецов, Виктория Исакова, Нина Усатова, Яна Есипович, Ольга Демидова, Тимофей Трибунцев, Алексей Зеленский

Сюжет фильма:

Вторая мировая война. Баржу, на которой Анатолий и его старший товарищ Тихон перевозят уголь, захватывает немецкий сторожевой корабль. Вымаливая пощаду у немцев, Анатолий совершает предательство - расстреливает Тихона. Немцы оставляют труса на заминированной барже, но благодаря помощи монахов, проживающих в монастыре на острове, ему удается выжить.

Проходят годы. Старца Анатолия почитают за праведную жизнь и поистине чудесную помощь, которую он оказывает приехавшим сюда людям. Однако страшный грех убийства, совершенный им во время войны, не дает ему покоя. Чувствуя приближение своей кончины, Анатолий готовится к смерти и пока не знает, что скоро будет прощен...

Чудовий глибокий фільм....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одне кіно варте уваги шановної громадськості - фільм режисера Деніса Дугана Недоумки 1992 року

После того, как мультимиллионер Огелторп «поставил кеды в угол», его богатенькая, но не слишком сообразительная вдова-старушенция решила осуществить свою заветную мечту: основать собственную балетную труппу.

В этом благом начинании ей пытаются оказать активное содействие герои этой картины — три законченных болвана: адвокат Флэкфайзер и два его «бравых» ассистента — «заторможенный» садовник Жак и бестолковый водитель такси Рокко.

Идиот Флэкфайзер и компания «вплотную» приступают к ответственной миссии по созданию балетного коллектива, как, впрочем, и по освобождению наивной вдовы Огелторп от излишних денежных ресурсов.

e716810fca9ee9361f0078f60911186b.jpg

Я пів фільма під столом..... Класний юмор, хороша гра акторів....... Стара добра комедія в колекцію......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні з дружиною переглянули *Напарник*,*Операция ы*,*Самогонщики*. Гарні фільми, стільки років, а крилаті фрази з цих фільмів чуєш моло не щодня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Подивився недавно фільм "Охота". Психологічна драма, 2012 рік рейтинг фільма IMDb: 8.30 (68 880) kinopoisk 8.11

Фільм має декілька нагород, також номінант на Оскар і Золотий глобус. Від себе скажу, що фільм досить непоганий і в чомусь неоднозначний, любителі жанру зможуть насолодитися.

Власне сам фільм

PiE8.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто поедет в Трускавец / 1977 / РУ / SATRip

92955258.png?800

KLOD468, 10:16, 1 февраля 2014, 11:34, 1 февраля 2014

Год выпуска: 1977

Жанр: Мелодрама, экранизация

Выпущено: СССР, Таджикфильм

Режиссер: Валерий Ахадов

В ролях: Александр Кайдановский, Маргарита Терехова, Николай Гринько, Евгения Симонова

О фильме: «Кто поедет в Трускавец?» — фильм, снятый по одноимённому произведению Максуда Ибрагимбекова. Класическая советская мелодрама 70-х с хорошими актерами. Герой фильма в поликлинике знакомится с молодой женщиной. В одной сцене «Он» и «Она» танцуют у него дома под песню группы «Deep Purple» «Strange Kind of Woman». Их отношения складываются весьма банально. Оба не придают им достаточно серьезного значения, и порой даже кажется, что они делают все, чтобы поскорее расстаться. По мнению многих, это первый и последний советский фильм, где герой иронизирует над самим собой, да и героиня выбивается из ряда положительных советских девиц тех времен.

Качество: SATRip

Видео: XviD, 2002 Кбит/с, 704x528

Аудио: MP3, 2 ch, 192 Кбит/с

Размер: 1.09 ГБ

Продолжительность: 01:11:02

Язык: Русский

http://www.ex.ua/75893258?r=70538,23775 :0151:

Хороший фільм, тепер таких не "роблять" - 9 з 10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9ee32c72fbb3c6544d02374497c97f49.jpg

Информация о фильме:

Название: Человек, который хотел быть королем

Оригинальное название: The Man Who Would Be King

Год выхода: 1975

Жанр: боевик, приключения

Режиссер: Джон Хьюстон

В ролях: Шон Коннери, Майкл Кейн, Кристофер Пламмер, Саид Джаффри, Догми Ларби, Джек Мэй, Каррум Бен Буих, Мохаммад Шамси, Альберт Моусес, Пол Энтрим

О фильме: Дэниел Дрэвот и Пичи Карнеган - обычные британские солдаты, но вскоре их будет почитать и превозносить народ целой страны! Воспользовавшись наивностью и необразованностью населения Карифистана, Дэниел и Пичи предоставляют местным жителям доказательства своего божественного происхождения и достигают вершин власти.

562.gif

В цілому нормальний фільм, вартий хоча б разового перегляду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серед останніх фільмів, що захопили:

1. Я і Марлі

2. ТойЩоПройшовКрізьВогонь

3. Креденс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Подивився недавно фільм "Охота"...

Теж подивився, дуже якісна картина у своєму жанрі, враження приблизно такі як від фільму Торжество (любителям бойовиків не дивитись) того ж режисера, хоча це і фільми і різні.

В цілому фільм класний, але особисто для мене одноразовий, навряд чи буду передивлюватись у майбутньому, мені ближче до душі бойовички з вибухами і стріляниною чи легкий гумор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Покорители волн» – история, основанная на реальных событиях. Фильм рассказывает о знаменитом серфингисте Джее Мориарти.

http://www.kinopoisk.ru/film/546244/

дуже - дуже.... :g12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи тут писали чи ні(не хочеться все переглядати) але радили "ОЛБДОЙ" 2013рік.

Давно я такого цікавого фільма не бачив, короче сюжет Бомба!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

iphone360_2997.jpg

"Убийство первой степени"/"Murder in the first"(1994)

Оставшись сиротой в 15 лет, Генри Янг украл пять долларов, чтобы накормить маленькую сестру, и был схвачен на месте преступления. Но его первоначально небольшой срок растянулся на долгие годы. За попытку побега из печально знаменитой тюрьмы «Алькатрас» Генри был голым брошен в «каменный мешок» без окна, отопления, постели и умывальника, где провел три года и два месяца.

После освобождения из карцера он был обвинен в убийстве донесшего на него заключенного…

Старенький фильм, 20 летней давности, но от этого не потерявший ни своей актуальности, ни качества, да ничего он за эти годы не растерял...Стоющий фильм, местами очень тяжелый, который заставляет пересмотреть отношение к некоторым вещам и людям... До этого "Алькатрас" ассоциировался у меня с Сан Франциско, Аль Капоне и фильмом "Скала" ( в основном было представление, что это цитадель справедливости и возмездия, ну и классное место для экскурсий)...Теперь он стал символом того, что в полной мере присутствует в нашей стране, где только возможно...Поймете, когда посмотрите . Актеры первоклассные, как на подбор, хотя я заинтересовалась фильмом ради Бэйкона, роль у него, конечно, абсолютно не такая, как обычно и я только утвердила свое мнение об этом актере, Олдман свою роль играл в один год с ролью в "Леоне", потому, наверняка она не представила для него сложности, Кристиан Слейтер...отдельная тема...хочется воскрикнуть "Парень, что с тобой стало, ты же мог стать мегапопулярным и быть в высшей лиге!!!Ведь так было!!!". Очень жаль, что после своих лучших ролей у него ничего не вышло((( Фильм о мужчинах и для мужчин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Два фільма, які можна подивитись не раз

Перший - лідер прокату в Італії в 2008 році: Прости за любовь / Scusa ma ti chiamo amore

461333.jpg

7859.jpg

Другий - французський, 2008 року випуску: ЛОЛ

b0d294daff00c6780cb8da.jpg

46b5c148a3fb7b.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Для тих, хто хоче повправлятись у сприйнятті на слух мови сусідньої держави - раджу, подивитись два кумедні фільми. Обидва про життя у Варшаві. Обидва про Звичайних людей., ну чи не зовсім..)

92485965.jpg?1600

Перший, "Варшава" - фільм 2003 року, режисера -Даріуша Гаєвського, у головних ролях - Агнєшка Гроховська, Лукаш Гарлицький, Домініка Осталовська, Лех Мацкевич, Анджейх Шенайх. Фільм, по-суті про тих, хто приїхав до Варшави у пошуках кращої долі - хто за покликом серця, хто у пошуках роботи, хто з наміром самореалізуватись - покинув усе вдома і сів на потяг. У кінострічці п'ять сюжетних ліній, які пересікаються між собою ніби ненароком і поєднує їх - стареньки дідусь, який загубився у великому місті і шукає тих, хто міг би його впізнати і завести додому. А ще обов'язково любов - мила, ненав'язлива.

http://www.ex.ua/75811280?r=969014,968815,933750

86896876.jpg?1600

Другий, "Дівчина з шафи" - фільм 2012 року, режисера - Бодо Кокса, актори - Пьотр Гловацький, Тереза Савіцька, Магдалена Рожанська. Історія про мешканців Варшави, місцями іронічна - показує намагання молодих людей, якось поладнати із цим світом. Головні герої живуть на одній сходовій клітці, і якось-такось між собою взаємодіють - два брати, один з яких аутист з глибоким внутрішнім світом, а іньший митець, який перебуває у перманентному пошуку "матки своїм дзєтям" та дівчина, з квартири навпроти, що бореться з наркозалежністю методом втечі - замикається у шафі і переглядає слайди з гарними лендскейпами.. Божевілля, чи не так?) Але знову втрутилось всюдисуще кохання, і.. але то треба дивитись)

http://www.ex.ua/74971069?r=969014,968815,933750

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кристиан Слейтер...отдельная тема...хочется воскрикнуть "Парень, что с тобой стало, ты же мог стать мегапопулярным и быть в высшей лиге!!!Ведь так было!!!". Очень жаль, что после своих лучших ролей у него ничего не вышло

Як я з вами згідна, мені теж цей актор подобався, здається він мав в свій час всі шанси стати зіркою, але... Чи то гонорари у другосортних фільмах були більші, чи агента треба було вчасно змінити... Шкода, не розкрився на повну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте якусь ммелодраммку, але якісну, видовищну, щось на зразок "Англійського пацієнта" з гарними акторами і цікавим сюжетом, та ще й таку, яку часто по тв не показують. Якось часом хочеться розгрузити мізки і просто подивитись гарне кіно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте якусь ммелодраммку, але якісну, видовищну, щось на зразок "Англійського пацієнта" з гарними акторами і цікавим сюжетом, та ще й таку, яку часто по тв не показують. Якось часом хочеться розгрузити мізки і просто подивитись гарне кіно.

Вот думала, что бы посоветовать...их немало, вроде, таких фильмов, но на ум первым пришел "Когда мужчина любит женщину" с Мэг Райан и Энди Гарсиа, если вы не видели, то рекомендую!

iphone360_4498.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за пораду, такого фільму не бачилаю. Мег Раян успішно знімалась би й досі, якби не спотворювала своє обличчя пластикою. Та не вона одна цим грішить в Голівуді, мега популярна Демі Мур, Мелані Гріфіт - де вони зараз : ні нормальних відносин, ні сім*ї, ні кар*єри...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...