Nick85 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:28 #1 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:28 Руками не пропонувати .
lilechka Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:29 #2 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:29 Кухонним комбайном
Oksana04 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:29 #3 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:29 Руками не пропонувати . Електром"ясорубкатертка
Натало4ка Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:30 #4 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:30 http://www.5ok.com.ua/lutsk/delfa-dmg-2140/p2318143/
MOTOROLLLA Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:30 #5 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:30 Комбайн, м'ясорубка., тертка. Є ще якісь варіанти?
kellax Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:33 #6 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:33 Я соковіджималкою користуюся, сік зливаю до жмиху, крохмал осідає на дні. І легко і корисніше без крохмалу. Руками не пропонувати . Електром"ясорубкатертка М"ясорубка грубо перетирає. Хоча я пробував тільки ручну. Може нові налаштовуються на більш якісніше перетирання.
bodia88888 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:34 #7 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:34 Руками не пропонувати . Як не крути, а руками то прийдеться попрацювати (ну тож не ногами)). + пост № 5.
MANJAK11 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:34 #8 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:34 і корисніше без крохмалу.чим кориснiше ?
CookieChild32 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:36 #9 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:36 особисто я бульбу спочатку на кубики ножом, а потім кубики в блендері. за 10 хв все готова маса і без подертих пальців)
01luchanyn Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:36 #10 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:36 це що , деруни на роту солдат? Якщо ні, то тертка в руки і будеш мати якісні деруни
Ko3bMa Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:37 #11 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:37 сокодавка. тільки не забудьте змішати "жом" з соком
kellax Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:46 #13 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 14:46 Берем тертку і дрельку (болгарку)... включаемо фантазію))))
Boomboxic Опубліковано 28 Січня, 2013 в 15:01 #14 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 15:01 Якщо літо і дуже спекотно, то можна об асфальт . Зразу і пожаратся.
Oksana04 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 15:05 #16 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 15:05 Руками не пропонувати . Електром"ясорубкатертка М"ясорубка грубо перетирає. В мене 2 в 1.
araris Опубліковано 28 Січня, 2013 в 15:28 #18 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 15:28 Пропоную розширити перелік питань:Чим хліб нарізати (ніж не пропонувати) ?Чим борщ їсти (ложку не пропонувати) ?
Panterka22 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 15:30 #19 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 15:30 Одні петросяни) попробуйте терткою.
SysR Опубліковано 28 Січня, 2013 в 15:35 #20 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 15:35 В мене 2 в 1. Тю, попса. Справжні суворі хлопці роблять так: З.І. Присутня нецензурна лексика.
Дядя Ваня Опубліковано 28 Січня, 2013 в 16:47 #21 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 16:47 Якщо зверху відро з диркою пришпандьорити, то можна на роту дерунів навалити за 5 хв ...
Nick85 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 10:19 Автор #22 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 10:19 мясорубкою пробували. трохи не те. блендера немаэ. соковижималка теж так собі. бракує чогось екстремального. а все таки найкращі деруни виходять на тертці коли треш руками.
Zheny@ Опубліковано 29 Січня, 2013 в 10:30 #23 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 10:30 Доречі, є питання до власників кухонних комбайнів. Актуальне до теми В яких із комбайнів є насадка для тертя картоплі? (щоб не бурякова/моркваяна), а саме для картоплі.
lerov Опубліковано 29 Січня, 2013 в 10:31 #24 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 10:31 особисто я бульбу спочатку на кубики ножом, а потім кубики в блендері. за 10 хв все готова маса і без подертих пальців) Блендером хіба що для тещі , для себе тільки терткою !
Slavco Опубліковано 29 Січня, 2013 в 10:39 #25 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 10:39 Ахрєнєть! без інтернетів дерунів не можемо зробити! З сєкасом допомоги не треба?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.