Перейти до змісту

Не включавється ПК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На кнопку включення реакції ніякої!

В загальному ніби проблему виявив!

Бж робочий(при замкненні контактів кулер крутить!).

При підключенні до материнки БЖ тихенько тріщить і не запускає материнку, коли відключаєш від мат. плати то БЖ не запускається замкненням контактів, після того як він перетріщить то знову запускається...

На материнці щось замикає чи то БЖ вже потрібно міняти!

Точну конфігурацію ввечері напишу! В Загальному БЖ 650, 8 опори, 1гб відео, два ядра...!

Нема де протестувати чи материнка чи БЖ, Один комп( Може ще батарейка сіла на біос, але не думаю що вона до чогось причетна....

Опубліковано

скоріше всього капець прийшов бж

При натисканні на кнопку включення реакції ніякої чи всі кулери закручються, і через пів оберту зупиняються?

Опубліковано

для початку з материнки потрібно зняти все (всі карти, планки пам'яті), повд'єднувати все (вінти, СіДі-ДіВіДі, ЮСБі), крім кнопки включення і спробувати.

Якщо завелася - всунути відеокарту, знов спробувати

Опубліковано

Взагалі на кнопку реакції 0! Нічого не гуде, не піщить, тишина мертва...! З Мат плати знімав все і включати пробував і кнопкою і шляхом замикання контактів - реакції теж 0, проблему в принципі виявив, написав в Топіку, єдине що не маю то на чому перевірити чи мать накрилась чи БЖ,(і тестера не маю)))

Опубліковано

для початку з материнки потрібно зняти все (всі карти, планки пам'яті), повд'єднувати все (вінти, СіДі-ДіВіДі, ЮСБі), крім кнопки включення і спробувати.

Я б ще й саму плату зняв би, може КЗ.

Опубліковано

знімав, теж грушив на таке, але навіть на столі така ж реакція... контакти цілі, конденсатори ніби теж...
Опубліковано

знімав, теж грушив на таке, але навіть на столі така ж реакція... контакти цілі, конденсатори ніби теж...

А конденсатори в БЖ, в мене було щось схоже (накрився БЖ), то в ньому було десь 4 вздутих конденса і вся плата потемніла.

Опубліковано

А конденсатори в БЖ, в мене було щось схоже (накрився БЖ), то в ньому було десь 4 вздутих конденса і вся плата потемніла.

Треба подивитися) Але ж так БЖ ніби працює...

Опубліковано

На мою думку, це скоріше всього БЖ. Колись мав схожу історію. Тільки він ще час від часу включався і комп'ютер міг попрацювати півгодини-годину, далі вирубався. Тільки не грайтесь з ним. Я тоді розібрав БЖ аби подивитись шо там, чи цілі конденсатори зсередини і замкнув не там контакти, в результаті радий, що хоч ручка викрутки була пластикова, а не металева. Бахнуло не слабо! Не грайтесь з тим, якшо виявиться, що саме БЖ, то одразу міняйте. Ніяких ремонтів.

Опубліковано

оффтоп

а вы удачно ник подобрали :)

я по ноутах спеціалізуюсь, чогось компи не моє! часто з ними проблеми того й нік такий:-)

Опубліковано
я по ноутах спеціалізуюсь, чогось компи не моє

на рівні купівлі\продажу, чи, недайбіг, ремонт?

П.С. пардон за цікавість, що таке "грушити" :)?

Опубліковано
я по ноутах спеціалізуюсь, чогось компи не моє

на рівні купівлі\продажу, чи, недайбіг, ремонт?

П.С. пардон за цікавість, що таке "грушити" :)?

(і тестера не маю)))

Напевно усе-таки продаж, раз навіть тестера немає. :_02:
Опубліковано

не продаж а ремонт в більшості!!!! тестера не маю бо угробив свій як машину ремонтував!!! скоро купиться!!!!!

грушити це грІшити:-)

грушити - це грішити:)

Опубліковано

не продаж а ремонт в більшості!!!! тестера не маю бо угробив свій як машину ремонтував!!! скоро купиться!!!!!...

:_09: вибач, але після цієї створеної тобою теми прочитати, що ти НОУТИ РЕМОНТУЄШ! це шок...

(простий китайський тестер коштує 30 грн., а в тебе "скоро купиться"? шок)

-------------

Подаруйте батарейку на Материнську плату)

Власне потрібна батарейка... на моєму компі можливо полетіла... Може в кого є зайва) Буду вдячний)

ти точно ремонтуєш ноути?!?! :_09: жах....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...