Перейти до змісту

Я пам'ятаю

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

там вселився якийсь "Едельвейс" (по дизайну геть схожий на "Ельдорадо") а покупці пропали разом з "Ельдорадо" , чомусь.

В мене таке враження, що цей магазин був створений не для торгівлі, а для відмивання грошей ...

• Відповідей 248
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Пам`ятаю магазин "Меблі" на вул.Пугачова (там зараз банк) і ми з товаришем приходили на відмітку,черга на меблі.

Угу а я у 1990р цю чергу вів та відмічав покупців. Чергував у ночі, а вранці мене підміняла дружина щоб я міг поспати та сходити на роботу. Завдяки чому ми змогли купити диван, сервант, тумбу під телевізор та книжкові полиці.

Опубліковано

Дітей треба проганяти від комп"ютерів, щоб вони займалися рухливими іграми, тобто активним відпочинком - це лише їм на користь. Я в десятилітньому віці на велосипеді майже весь Луцьк об"їздив, зараз це має певну небезпеку, оскільки ТЗ збільшилося в рази. Та й спортивних майданчиків у 80-і було достатньо (не те що зараз), різноманітних гуртків на будь-які вподобання і все безкоштовно.

Опубліковано
Ага. Я лазил с номером 911 :)

В мене був спочатку 182 а потім 731.А телефон в 1996р в мого директора був розміром з маленький двд,трубка на проводі до бази.Вага біля 1кг.

post-10558-0-63148600-1362032119_thumb.j

Опубліковано

Перша мобілка в 1998 році Нокія з висувною антеною, у велику кишеню не поміщалася.

У мене така Нокіа була у 2000р. - "кірпіч" називалась )))

Опубліковано

Мірялки почались :_07:

А у мене мобільному передував senao, з антеною на 9-му поверсі і декількома трубками.

Опубліковано

А я пам'ятаю літак при в'їзді в Луцьк, що стояв на кільці Рівненської.

З першого погляду саме просте повідомлення, а миттєво підняло мені настрій !

Дякую Георгій :_16:

Опубліковано

А ще була пушка, танк...

Про пушку, яка стояла на кільці Шевченка - Набережна, неподалік тодішнього ЗАГСу (напроти спортшколи) анекдот гуляв, мовляв вона вистрілить, коли перша дівчина в фаті зайде в ЗАГС.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

памятаю, як люди один одному писали різні побутові (і не тільки) записки: засовували в двері, коли нікого не застали дома, або лишали на холодильнку на кухні чи дзеркалі в коридорі, коли ішли на роботу, щоб інших не будити. особливо запамяталися записки від батьків вчителям про те, що дитина не прийде в школу - в основному діти їх і писали )))

зараз все по мобільному, скайпу і т.д...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

пішла тема про парк. Згадалось, як колись ,на центральній алеї , зі снігу та льоду вирізали величезні фігури. Можливо, величезними вони тоді здавалась тільки мені, тоді ще маленькому хлопчику?

Хтось пам"ятає про ці фігури?

Ось, будь ласка, одна з тих фігур.... Рік десь 81-83

post-22158-0-65556400-1373824592_thumb.j

Опубліковано

А я пам"ятаю будинок прабабусі, який був розміщений отут.

Потім його зруйнували (прабабусю виселили до нас) і на його місці виріс двоповерховий (?) кількаквартирний будинок.

Майже на цьому ж місці (тільки ближче до "Світлої") стояв будинок і моїх дідуся, бабусі і дядька. Знесли його прибл. у 85-86 р.(хоча можу і помилятися) з-за будівництва тієї самої двоповерхівки з видом на море Сапалаївку...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...