Перейти до змісту

eleKtrik якщо адмін то все можна?

bablo

Рекомендовані повідомлення

і до чого договорилися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 220
  • Створено
  • Остання відповідь

А ось мені eleKtrik видав 14 днів відпочинку (може трошки забагато), спокійно відпочив і от знову бадьоренько працюю. Без обід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лично мое мнение:

Я вот не как не пойму, зачем создали +1 -1 если минус не может поставить пользователь, а плюс можно поставить за анекдот, ну да ладно админам видней.

Люди, ну ставите человек минус, не ужели так сложно написать за что...? Пользователь даже не поймет свою ошибку, и не исправится.

Как понять надежный человек или нет!? Почему в барахолке нет репутации продавцов и покупателей, вот меня обманул пользователь, а я ему даже минус не могу поставить :( по моему это не правильно.

А на счет - eleKtrik Zheny@ MANJAK11 Спасибо Вам ребята, если бы не ВЫ, в барахолке был бы беспредел.

Уважаемые пользователи - я думаю если не нарушая правил ресурсов, Вас не накажут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nikblack, -1 могут ставить благонадежные пользователи, проверенные на "профпригодность" набиванием 1200 и больше постов. И поверьте, они этой возможностью не злоупотребляют.(почти). А если бы могли все, сразу расплодится куча минусующих клонов, которых "обидели".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-1 це кнопка Жалоба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-1 - здорова реакція на не цікавий пост.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как понять надежный человек или нет!? Почему в барахолке нет репутации продавцов и покупателей, вот меня обманул пользователь, а я ему даже минус не могу поставить :( по моему это не правильно.

підтримую. а ще краще якби барахолку зробили за аналогом аукро. по кожній продажі обовязковий відгук +\-, лоти крутилися б собі по черзі каруселькою поки не знімуться або не закриються. і апати не потрібно було б. і видно хто із ху....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЦЕй форум не створювався як торгова площа. Форум для спілкування а не тупо для продажу різних речей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

taurus07 nikblack

почитайте будь ласка форум, ці теми вже давно, і неодноразово, піднімались, +- прибрались з барахолки саме через кармадрочерство( яке у інших розділах і надал процвітає, користувачі один одному плюсують за відверто беззмістовні і нецікаві пости!!!!).

ЦЕй форум не створювався як торгова площа. Форум для спілкування а не тупо для продажу різних речей.

Випередив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

taurus07 nikblack

почитайте будь ласка форум, ці теми вже давно, і неодноразово, піднімались, +- прибрались з барахолки саме через кармадрочерство( яке у інших розділах і надал процвітає, користувачі один одному плюсують за відверто беззмістовні і нецікаві пости!!!!).

А я про что!? Человеку ставят + за скопированный с сети анекдот, картинки и так далее...

Я узнал о форуме благодаря барахолке, меня всегда удивляли эти цифры под ником я думал если такой рейтинг - значит человек адекватный, но после пары диалогов мое мнение изменилось. Я не понимал как так, пока сам не выложил картинку, и так далее. Скажу честно, система рейтинга сильно удивила , при всем уважении это бред.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Форум не є барахолкою, а барахолка ніколи не була основним розділом форуму. Судити про адекватність людини як продавця по рейтингу на неспеціалізованому форумі -- маячня. В будь-якому випадку вияснення стосунків за будь-які домовленості по купівлі-продажу на даному форумі лежать винятково між покупцем і продавцем, а запорукою того що тебе не кинуть може бути лише власна уважність і обережність, а також десятикратна перестраховка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nikblack, не борда повинна до тебе пристосовуватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nikblack, не борда повинна до тебе пристосовуватись.

А мне это и не нужно, я высказал свое мнение.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і нам нє нужно.бил би краток,але Маньяк забанить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сказать мне что то хочешь? Давай встретимся скажешь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще одне про *давай встретимся* й будете зустрiчатись дес на iншому форумi.

PS Чомусь дуже дивують люди, якi всiм постiйно пропонують зустрiтися, порешати, забити стрелку, невже розуму не хватае доперти, що можна отримати стiльки геморроя, що тi слова, коли писав про зустрiч, й до пенсii проклинати буде . Сидите в нетi спокiйно, то й сидiть, реальне в реалi, iнтернетне в iнтернетi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще одне про *давай встретимся* й будете зустрiчатись дес на iншому форумi.

PS Чомусь дуже дивують люди, якi всiм постiйно пропонують зустрiтися, порешати, забити стрелку, невже розуму не хватае доперти, що можна отримати стiльки геморроя, що тi слова, коли писав про зустрiч, й до пенсii проклинати буде . Сидите в нетi спокiйно, то й сидiть, реальне в реалi, iнтернетне в iнтернетi

Он хотел мне что то сказать, так пусть говорит, не хочет, пусть молчит! К чему этот подвох, личку не кто не отменял, или он решил сыграть на публике? MANJAK11 У меня семья, жена, ребенок, о какие стрелках может быть речь? Я подумал если он не может написать, и хочет мне что-то сказать, пусть встретится и скажет что хочет, я не кому не угрожал! И в мыслях не было.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Он хотел мне что то сказать, так пусть говорит, не хочет, пусть молчит! К чему этот подвох, личку не кто не отменял, или он решил сыграть на публике? MANJAK11 У меня семья, жена, ребенок, о какие стрелках может быть речь? Я подумал если он не может написать, и хочет мне что-то сказать, пусть встретится и скажет что хочет, я не кому не угрожал! И в мыслях не было.

Все мы в той или иной мере *играем на публику* . Также вы далеко не первый, кто предлагает тому или иному человеку встретится в реале для выяснения отношений, поэтому мой PS касался не столько вас лично, как данной проблемы вообще

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt давно йому в бан пора. Коли мені цей тіпочок написав "Ыди NaHyй" тільки без шифрів, чисто на українській, то все що йому зробили - це видалили його пост. А як захочеш йому щось розказати, то зараз толпа паверюзерсів накинеться на тебе та ще й мінусів налупить. Так що, не трать свій час на те чого не змінити. Ми, типу, як в чужому дворику. Хтось на мазі, хтось ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, я пауерюзирям приплачую і могоричі ставлю. от вони і пиз мінусують тебе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що заважає не лізти в срач ? от я останнім часом заходжу почитати список тем, якщо щось цікаве - можна глянути далі... недалечко.

інтелектуального розвитку тем на борді не було і не може бути із-за засилля дегенератів, які компенсують тут свої комплекси.

чому устрій борди має чимось відрізнятися від організації держави ? :)

взагалі теми читати набагато цікавіше якщо фільтрувати "змістовні" пости більшості паверюзерів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...