Перейти до змісту

eleKtrik якщо адмін то все можна?

bablo

Рекомендовані повідомлення

А у чому, на твою думку, виявляється його жалюгідність?

Ну як це в чому? Несправедливо забанили, а може і не раз. :)

Тут 99% на їх думку несправедливо банять і "жалюгідна модерація" то тільки вершина айсбергу висловів (переважно з матюків)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 220
  • Створено
  • Остання відповідь

Просто уже сама наявність такої теми та той резонанс який вона отримала свідчить що з цим є якісь проблеми. "Не все в порядке в датском королевстве." В свій час я "зависав" на http://www.linuxquestions.org. Доволі серйозний (як на мене) міжнародний форум лінуксоїдів. Там навіть і близько таких проблем не виникало ...

Я поставив конкретне питання на твоє висловлювання, а у відповідь нічого по темі, лише ухиляння від відповіді :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от прочитайте цей пост

Почитайте решту постів цього юзера.

А адміністрація його терпить. Ей, там, лінуксоїд вересневий... на тому форумі юзери теж собі таке дозволяли?

А з приводу "резонанс теми"... та такі теми появляються з періодичністю раз на кілька місяців. І тільки в двох випадках за моєї пам'яті модератори дійсно були категорично неправі. Решта ситуацій - це просто загострене почуття власної важливості в окремих юзерів. Зрештою, як і в топікстартера.

Кому тут некомфортно - то чому ви тут? Вас же ніхто не тримає. Йдіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борда - це свого роду фірма. Що була заснована кількома друзями-однодумцями.

Згодом - у фірму стали набирати "персонал" - користувачів, які могли б там писати. Бо між собою спілкуватися можна і в асці, а ще із кимось - на форумі цікавіше.

А ще згодом, коли фірма набрала обертів з'явилися інші учасники, окрім засновників. Модератори - начальники відділв. Знову ж таки самі вони не назначилися - їх назначив генеральний директор (читайте власник фірми - борди).

Ще згодом, як і люба фірма (форум), затвердила статут (правила користування) та посадові інструкції. Згідно яких кожен, хто працює на фірмі має виконувати ті чи інші роботи аюо слухатися того чи іншого начальника.

Тільки не сприйми за образу. А шо на "самому справедливому форумі" сумно і самотньо? Чому там "де все так як треба" 0 користувачів, фактом на цю хвилину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто уже сама наявність такої теми та той резонанс який вона отримала свідчить що з цим є якісь проблеми. "Не все в порядке в датском королевстве." В свій час я "зависав" на http://www.linuxquestions.org. Доволі серйозний (як на мене) міжнародний форум лінуксоїдів. Там навіть і близько таких проблем не виникало ...

на деяких форумах непокора душится ще в думках, ви ще тiльки подумали, щоб то написати наперекор адмiнiстрацii, а вас вже за це забанили й теми повитирали, на деяких форумах (особливо профiльних) середнiй вiк користувачiв далеко за тридцять, тому половини нюансiв, що е в нас там не бувае в принципi, ну й на деяких форумах все як в нас, жалоби, *розбiр польотiв* й таке iнше. Насправдi, чим жорсткiша модерацiя, тим меньше тем, схожих на цю, ви ж не будете створювати подiбну тему, якщо на ваших очах зо двi таких теми було закрито на протязi години й ТСи пiшли в бан по айпi ? Зате зi сторони все чинно й культурно й навкруги порядок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки не сприйми за образу. А шо на "самому справедливому форумі" сумно і самотньо? Чому там "де все так як треба" 0 користувачів, фактом на цю хвилину.

Стільки постів адресованих мені. Не знаю з відповіді на який і почати. :) Оскільки цей останній мабуть почну з нього.

Форум спеціалізований. Туди люди приходять не "за жызнь" поговорити, а вирішити якісь проблеми, поділитися знаннями. На цьому форумі один користувач з Австраліїї колись крок за кроком допоміг мені вирішити мою проблему. До речі просто так, не за гроші. І не обзиваючи мене, як це прийнято на пострадянських форумах. За що я йому дуже вдячний і пам'ятаю по цю пору. А пройшов уже не один рік. Оцінюючи форум я б на твоєму місці звертав би увагу не на кількість користувачів які є в даний момент в онлайні, а на кількість та інформативність повідомлень від користувачі.

P.S.: До речі. Де ти знайшов таку цифру? Я навіть не знав що вона там є :)

Як мінімум там зараз є я ...

Ну от прочитайте цей пост http://board.lutsk.u...entry1052757581

Почитайте решту постів цього юзера.

А адміністрація його терпить.

А навіщо?

Ей, там, лінуксоїд вересневий...

Не найкращий стиль поведінки модератора.

P.S.: Хоча я не ображаюся :) Пройшов ще й не через таке. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шкода що ніякий слуга наРоду не написав хорошого закону по врегулюванні інтернету в зоні юа......да де там вони іншим зайняті((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, ось тут все було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з приводу "резонанс теми"... та такі теми появляються з періодичністю раз на кілька місяців.

Можливо. Я не так довго на Борді ...

Кому тут некомфортно - то чому ви тут? Вас же ніхто не тримає. Йдіть.

Подумаю над цією пропозицією. Але вважаю, що модератори повинні усвідомлювати, що користувачі без Борди проживуть, а от чи Борда проживе без користувачів ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смієшся - хто ж їх читати то буде як на правила болт кладуть і в темі важко попередню сторінку відкрити прочитати? ))

Розвивається тема, коментів багато.

Відійшов, повертаєшся - тільки РО та бани.

Запізнився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я поставив конкретне питання на твоє висловлювання, а у відповідь нічого по темі, лише ухиляння від відповіді :)

Та ні, я не ухиляюся від відповіді. Це і є відповідь. Просто над нею потрібно подумати ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на деяких форумах непокора душится ще в думках, ви ще тiльки подумали, щоб то написати наперекор адмiнiстрацii, а вас вже за це забанили й теми повитирали, на деяких форумах (особливо профiльних) середнiй вiк користувачiв далеко за тридцять, тому половини нюансiв, що е в нас там не бувае в принципi, ну й на деяких форумах все як в нас, жалоби, *розбiр польотiв* й таке iнше. Насправдi, чим жорсткiша модерацiя, тим меньше тем, схожих на цю, ви ж не будете створювати подiбну тему, якщо на ваших очах зо двi таких теми було закрито на протязi години й ТСи пiшли в бан по айпi ? Зате зi сторони все чинно й культурно й навкруги порядок

Я дивлюся на це з іншої сторони. Як на мене мінус модераторам чи адміністрації форуму в тому що придушуються не лише спроби йти наперекір администрації, а й здорові пропозиції по вдосконаленню роботи форуму. Мотивація в обох випадках полягає в тому що ресурс приватний. Мовляв "что хочу то и ворочу". Але в цьому випадку навіщо було запрошувати сюди людей?... Сиділи б ті люди яким він належить і спілкувалися б між собою, та й все ...

Стосовно банів і тому подібного. Я розумію, що справедливості не має і не буде, але дивно спостерігатиколи певних користувачів відпраляють наприклад в РО, а через годину - другу вони вже знову пишуть ... І ви хочете навести на форумі порядок ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подаю над цією пропозицією. Але вважаю, що модератори повинні усвідомлювати, що користувачі без Борди проживуть, а от чи Борда проживе без користувачів ...

І такий аргумент теж звучав. Але якось так виходило по співвідношенню, що один йшов, а сотня приходила. Приблизно, але десь так.

Всім не вгодиш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шкода що ніякий слуга наРоду не написав хорошого закону по врегулюванні інтернету в зоні юа......да де там вони іншим зайняті((((

Боже упасі! Вони як напишуть такий закон то інтернет в зоні ua перетвориться на газету "Правда" радянських часів ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, я не ухиляюся від відповіді. Це і є відповідь. Просто над нею потрібно подумати ... :)

Взагалі то я запитався саме про бачення ситуації тобою, у відповідь на твій вислів, а у результаті ти фактично сказав- думай що забажається.. Відповідно до цього я вважаю що твій, вище описаний, пост був пустослів'ям!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дискутувати не буду. Я висловив свою думку. Погоджуватися з нею чи ні кожен вирішує для себе сам ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто де знайти модераторiв, якi будуть квалiфiковано працювати *за дякую* ще й отримувати *наганяй* вiд адмiнiстрацii в разi помилок ?

Де чергу займати? :0022:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

короче,всем вышеотписавшимся РО до завтрашнего обеда! Кто отпишется ниже, РО до завтрашнего утра, а я спать,взавтра на процедуры, капельницы и уколы.СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА БОРДІ!

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стільки постів адресованих мені. Не знаю з відповіді на який і почати. :) Оскільки цей останній мабуть почну з нього.

Ти Harddriver? Хм.. та і форум я мав на увазі не профільний а наш місцевий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ви не побачили у самому першому пості фразу

він зняв у мене рейтинг

і панєслась...

:)

видно одне =>

намагаються добитись кращого відношення адміністрації, шляхом наїздів на неї ж саму - воно й не дивно шо нічо не виходить.

покричать - втихомиряться. то як в Верховній Раді. :D:beer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти Harddriver? Хм.. та і форум я мав на увазі не профільний а наш місцевий.

Проявив неуважність ... Не розібрався що не мене стосується :) ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я розумію. Така увага.. така увага, головне встигнути скрізь! Особливо Маньяка тонко затролити, він жеш несправедово відправив курити бамбук аж на цілих 30 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товарисчи, а не кажется Вам, что проблема зарыта в Барахолке??? Снести её на ново созданную Варшавку и , я думаю, таких тем тут больше не будет!

Моё личное мнение - Борда из форума для общения превратилась в торговую площадку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я розумію. Така увага.. така увага, головне встигнути скрізь! Особливо Маньяка тонко затролити, він жеш несправедово відправив курити бамбук аж на цілих 30 днів.

Та я не тролив. Я дійсно висловив свою думку. А свій бан я відбув чесно ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моё личное мнение - Борда из форума для общения превратилась в торговую площадку!

Геть не помічаю :)

Може тому, що не купую/продаю тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...