Перейти до змісту

HWman

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 550
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

@amadey777 , бачив я ті посилання. а чи схоче хто заморачуватись з однієї одиницею?

мо в кого в Луцьку є? чи хтось планує щось замовляти для себе?

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Егегей піпл, а є може хто колхозив V-Usb на ардудках(Atmega8 12MHz),

в мене є трабли подружити цяцю з win10, у десятці намертво неоприділяється, пише невідомий пристрій, в хр, 7, все добре,

міряв лінії осцилографом в плоть дойшов до логічного аналізатора, все ідеально і однаково у всіх ОС.....

якщо хтось має вирішення прошу поділитись,  ОС не переставлятиму, легких шляхів не шукаю :)

то є для себе і треба добити вже тай проект

@amadey777  @HWman хтось щось знає?

доречі @HWman тобі @AlexLutsk надрукує того діповского корпуса

Опубліковано

@Voronin10 а як виглядає драйвер для V-USB?

inf файл чи exe ?

У випадку з exe -

ПКМ по exe файлу, "властивості", далі на вкладці буде "сумісність",

"запустити програму в режимі сумісності з ... " вибираєш ХР або 7-ку

+ галочка "запускати від імені адміністратора", знизу жмем "ОК"

далі клікаєш ПКМ по exe, пункт "запустити від імені адміністратора"

Опубліковано (змінено)
12 годин тому, amadey777 сказано:

@Voronin10 а як виглядає драйвер для V-USB?

inf файл чи exe ?

У випадку з exe -

ПКМ по exe файлу, "властивості", далі на вкладці буде "сумісність",

"запустити програму в режимі сумісності з ... " вибираєш ХР або 7-ку

+ галочка "запускати від імені адміністратора", знизу жмем "ОК"

далі клікаєш ПКМ по exe, пункт "запустити від імені адміністратора"

ось так на win10, пкм і адміністратор тут не допоже :)

usb-device-not-recognized-error.png

trabl.jpg

Змінено користувачем Voronin10
Опубліковано

Привіт! Хто може допомогти з проектом по передачі телеметричних даних між двома ардуіно?
 Потрібно дистанційно бачити на екрані 5-8 параметрів, таких як оберти,тиск,температура.
Готовий оплатити проект. 
Зателефонуйте,чи напишіть мені на вайбер будьласка 095 516 ІІ І4
Знаходжусь в Луцьку

Опубліковано

Вітаю хлопята та дівчата, а ви вже ялинку поставили, а чи вбрали її грляндочками та іграшками?

Цього року голова не дала рученятам зайнятись нічого неробінням, ось як вирішив проблему із гірляндою я :)

точніше проект на стаддії треба ще трошки докодити ;) 

• Подобається 1
  • +1 5
Опубліковано
On 22.12.2019 at 22:33, Kypidon сказано:

Круто. Сам хочу щось схоже скласти але на дзеркалі... Порадьте де краще купити таку стрічку 

в китаї :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Шановні Ардуінівці, ви вже ще трішки потерпіть мене :) Хочу вас запитати про більш "земне"... Мені потрібно зробити диференціальний термостат, наскільки це складно/нескладно і затратно/незатратно зробити на Ардуіно? Ну чи на будь-якому іншому мікропроцесорі, в принципі неважливо, головне ж результат... Якщо заспокоїте, що нескладно, недорого і швидко (напр., з майже готовий модулів і лише зваяти програмку), то я навіть обіцяю вступити в ваш клуб :) 

"Техзавдання": потрібно контролювати (знімати) температуру з двох термодатчиків, рахувати різницю їх показів, і якщо вона вибивається з  заданого "вікна" (напр., 15 градусів) реагувати увімкненням/ввімкненням релюшки.

Тобто, програмну частину я осилю, якщо з елементною частиною там все просто... Бо нема часу займатись "розводками плати, травленням, паянням і т.д. Наскільки я поверхнево дотично колись одним оком глянув, то Ардуіно як "конструктор" - має готові функціональні платки, з яких можна зібрати "конструктор" і вдихнути в нього життя написанням своєї програмки... Чи я помиляюсь?

Опубліковано (змінено)
3 годин тому, jack74 сказано:

Шановні Ардуінівці, ви вже ще трішки потерпіть мене :) Хочу вас запитати про більш "земне"... Мені потрібно зробити диференціальний термостат, наскільки це складно/нескладно і затратно/незатратно зробити на Ардуіно? Ну чи на будь-якому іншому мікропроцесорі, в принципі неважливо, головне ж результат... Якщо заспокоїте, що нескладно, недорого і швидко (напр., з майже готовий модулів і лише зваяти програмку), то я навіть обіцяю вступити в ваш клуб :) 

"Техзавдання": потрібно контролювати (знімати) температуру з двох термодатчиків, рахувати різницю їх показів, і якщо вона вибивається з  заданого "вікна" (напр., 15 градусів) реагувати увімкненням/ввімкненням релюшки.

Тобто, програмну частину я осилю, якщо з елементною частиною там все просто... Бо нема часу займатись "розводками плати, травленням, паянням і т.д. Наскільки я поверхнево дотично колись одним оком глянув, то Ардуіно як "конструктор" - має готові функціональні платки, з яких можна зібрати "конструктор" і вдихнути в нього життя написанням своєї програмки... Чи я помиляюсь?

Спробуй реле ПР200 - не складно самому освоїти, графічний інтерфейс програмування, є купа відеоуроків, готових конфігурацій. Виробляється в Харкові, правда бренд від москалів. На ньому відразу є дисплей інтерфейс для коригування параметрів. купуєш 2 термодатчика/терморезистори і вперед. 

Для програмування потрібен спеціальний комплект ПР-КП

upd

Приклад приблизно того що ти хочеш:

Спойлер

Змінено користувачем Ukrainec
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

про це реле я знаю, але 3 тис. грн. - це задорого для мого завдання... Готові дифреле є і за 2тис., і за 1, і за 600-700грн...

Змінено користувачем jack74
Опубліковано (змінено)
On 10.01.2020 at 19:46, jack74 сказано:

Тобто, програмну частину я осилю, якщо з елементною частиною там все просто... 

atmega328 + 2 ds18b20

atmega328 + 2 терморезистори

я б порадив два терморезистори якихось більш менш адекватних для вашого температурного діапазону, бо ж ds18b20 цифрові і їх треба буде якось розрізняти, а якщо забудете який з них перший а хто другий :)

ну і трошки коду........

і кудись виводити чи аларм чи на дисплей....

Змінено користувачем Voronin10
  • Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, Voronin10 сказано:

atmega328 + 2 ds18b20

atmega328 + 2 терморезистори

ну шось таке я й маю на увазі...

Нема різниці, яка саме 328-а? Бо дивлюсь, їх купа варіантів... Нано, уно про... та й ті ше різні версії мають...

ПиСи: в ідеалі - ось саме те, шо треба, але на ПІКу... але плат знайти в продажу не можу, автор вже закинув, тому й дивлюсь в бік того, шо є всюди

А ось на Ардуіно Нано, теж по функціоналу, схоже, саме то...

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
4 годин тому, Voronin10 сказано:

ну так в чому проблема?

Те "писи" я надибав вже після твоєї поради, тому в принципі проблема вже ні в чому, буду читати букварі.

Заодно і бойлеру платку термостата взамін рідної зваяю :) 

• 1 місяць потому...
  • 7 місяців потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Всім привіт.

Цікаво, а хтось із нашого клубу пішов кудись далі? Ну наприклад в Raspberry Pi чи STM?

Спойлер

Платы управления для автоматики ворот оптом в Украине. Сравнить цены и  поставщиков промышленных товаров на маркетплейсе Prom.ua

• 7 місяців потому...
Опубліковано
On 13.01.2020 at 01:04, jack74 сказано:

Те "писи" я надибав вже після твоєї поради, тому в принципі проблема вже ні в чому, буду читати букварі.

Заодно і бойлеру платку термостата взамін рідної зваяю :) 

вийшло щось з того контроллера?

Є тут хто шарить в коді. щоб переписати частинку цього під інший екран і енкодер?

Опубліковано
1 час назад, Dima4s сказал:

вийшло щось з того контроллера?

Є тут хто шарить в коді. щоб переписати частинку цього під інший екран і енкодер?

під який саме екран???

• 4 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...