Перейти до змісту

"бізнес" по-українськи

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

випадково натрапив на інтернет-магазин класного одягу. все було б нічого, якби той одяг практично весь (чоловічого асортименту) я не спостергіав на китайських інтернет магазинах, але ну просто за мега меншою ціною

Футболка с длинным рукавом - BA21 - 175 грн.

435_0.jpg

і таж сама футболка - US$ 3.24

і таких прикладів можна навести не лише в одязі, а й в годинниках і т.д.

причому, як запевняють в магазині "

Доставка товаров осуществляется в течение 7-25 дней с момента оформления заказа, при наличии товара на складе. Поставки товаров осуществляются до момента исчерпания запасов. В случае большого количества заказов некоторые товары могут быть доставлены Отдельной посылкой с задержкой. Срок выполнения заказа может быть продлен по причинам, не зависящим от фирмы.

В случае задержки поставки, либо его полной распродажи заказанного товара, компания Z-ekonom письменно информирует об этом Своих клиентов.

Почему так долго ждать товар?

Весь товар отправляются напрямую из завода изготовителя в Гонконге.

В вашу страну он прибывает в течении 3-5 дней, остальное зависит от сотрудников таможни!

Самая быстрая доставка по предоплате, в этом случае товар от производителя отправляется сразу на ваш адрес.

Доставка с оплатой при получении длится дольше."

тобто отримуючи на халяву, або майже на халяву товар напряму з Китаю, організувавши накрутку в *** тучу разів - отримуємо мега класний прибуток

Опубліковано

....це не одяг, а ганчір"я, яким проблематично навіть помити підлогу :)

Після 1 прання можна викидати. Купував по проханню знайомих декілька жіночих речей, криві строчки, матеріал - треш і тд....

З.І. На хусейл-дресс.нет - платна доставка, за цю футболку, яку магаз зважив у 0,5кг, треба доплюсувати $ 5.95, це якщо China Post, а тарифи EMS та UPS - взагалі космос.

Опубліковано

У нас почти весь бизнес такой. Даже то что везется из соседнего Хмельницка продается просто с бессовестной накруткой более 200%

Опубліковано

В китає є товар на будь-яку ціну. Скільки готовий заплатити - такий товар і отримаєш

Опубліковано

ну і шо тут такого? Магазин купить футболку в китаї за 3,24, з доставкой до нас вона буде вже коштувати біля 10$. Продасть за 20$. А 10$ накручених магазином це плата за:

- те, що магазин замовить товар в Китаї

- вирішить питання з оплатою і доставкою

- вирішить питання проходження митниці

- податки

- підтримка роботи магазину

Не хочете переплачувати - закажіть на пряму, і самі вирішуйте вищеперечислені проблеми: заведіть PayPal чи Visa, підвчіть англ. мову, повчіть митне і податкове законодавство.

Звичайно є баригі, які безпідставно накручують по 200% і більше, але в данному накрутка 10$ є норм

Опубліковано

Якщо замовляєш то знаєш що ціна за доставку на товар може більше потягнути ніж ціна самого товару.

Треба було для себе дещо замовити з ТАОБАО . Товар вийшов 250 грн а доставка за нього 300 грн.

Це правда не на все. Шмотки важать небагато. Але якісна шмотка навіть на ТАО коштує нормальних грошей.

А якщо шукати якісну шмотку в Китаї то її дешевше замовити з США чи АНглії.

Опубліковано

тобто отримуючи на халяву, або майже на халяву товар напряму з Китаю, організувавши накрутку в *** тучу разів - отримуємо мега класний прибуток

Це не тільки "український" бізнес, а цілком нормальна схема, яка використовується в бізнесі в усьому світі. Називається дропшиппінг (dropshipping), що це таке, можна почитати тут.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

а ти порахуй вартість експресс доставки в україну... податки, мито і тд ... і цих 3 доллара зразу перетворюється в 30.... і ці бізнесмени, як і більшість інших, накідує своїх 10-15% і продає...

це не люди завалюють такі ціни ... це нас примушує робити наша срана держава ...

і от тобі реальний приклад ...

ціна на сайті 3.24 бакса

+20%пдв+10%мито...

+

22.99 доставка (якшо тащіти більшу партію... експресс доставка коштує десь 4-5 баксів за кіло)

і от по моїм скромним підрахункам, ціна такої речі в україні, легально завезена, зразу коштує десь біля 150-180грн

от вам і бізнес ...

все просто ...

говорити і нити вміють всі ... а привезти сюда і продати це тут дешевше, можуть одиниці ...

Опубліковано

, які податки, яке мито (треба ще додати тариф, послуги брокера ітд) ))) - це ж смішно просто..... ніхто нічого не платить і платити не буде ) Замовляю постійно одяг і взуття закордоном, ще жодного разу нічого такого не платив! Є кілька основних правил для таких посилок: 1. Вага. 2. Вартість. 3. Наявність трьох і більше однотипних товарів в одній посилці перетворює цю посилку на комерційну. Так я згадувалось вище то весь товар замовляється "десь-там" і йде скоріше за все разнобоєм (не як комерційний вантаж).

Опубліковано

тема невірно названа бо, бізнес по-українськи це: "вкрали цистерну спирту - продали, а гроші - пропили" ;)

Опубліковано

, які податки, яке мито (треба ще додати тариф, послуги брокера ітд) ))) - це ж смішно просто..... ніхто нічого не платить і платити не буде ) Замовляю постійно одяг і взуття закордоном, ще жодного разу нічого такого не платив! Є кілька основних правил для таких посилок: 1. Вага. 2. Вартість. 3. Наявність трьох і більше однотипних товарів в одній посилці перетворює цю посилку на комерційну. Так я згадувалось вище то весь товар замовляється "десь-там" і йде скоріше за все разнобоєм (не як комерційний вантаж).

Якщо митники захочуть, перевірять посилку і повір знайдуть з чого нарахувати і мито і ПДВ,

В цьому році 2 чи 3 рази були такі моменти, що митниця всі посилки шманала в мох і болото і нічого просто так не пропускала.

А ніц не платять тільки ті хто возить товар контейнерами а не одиночними посилками.

Опубліковано

все вірно! якшо ти сам, як приватна особа, це купив і тобі вислали покупку сюда...

але тема називаєцця БІЗНЕС по українськи .. а не як купити річ в китайському магазині ....

тому мені здаєцця, шо мова іде про певного роду комерційну діяльність... і випливаючі з цього наслідки...

звичайно є і контрабанда ... і підробки і тд ... але вони сьогодні є .. а завтра нема...

тому всі хто питаєцця якимось чином осудити цих людей, які пробуютиь чесно заробити в нашій сраній країні, викликають в мене легку усмішку і жаль...

як я вже казав, говорити легко ... а зробити це можуть одиниці...

чому ж тоді ви, хто може це все купити за 2-3 бакси, не везете ці речі сюди, і не продаєте їх тут в 2 рази дешевше ніж приведений в топіку приклад ?

Якщо митники захочуть, перевірять посилку і повір знайдуть з чого нарахувати і мито і ПДВ,

В цьому році 2 чи 3 рази були такі моменти, що митниця всі посилки шманала в мох і болото і нічого просто так не пропускала.

А ніц не платять тільки ті хто возить товар контейнерами а не одиночними посилками.

шо значить ніц не платять ?

хай мені привезуть контейнер барахла, за який нетреба буде ніц платити (податки, мита, сертифікації бла бла бла)

платять всі! тікі хтось в держ бюджет, а хтось на лапу митникам і іншого роду гадам, за контрабанду ...

другіх варіантів просто нема...

і знов таки ж ...

контрабанду ше нада тут продати якось ...

на неї нема ні документів, ні гарантій ... нічого...

тікі за готівку...

спалився, сів в тюрму =)

от такій він, український бізнес =))

Опубліковано

3. Наявність трьох і більше однотипних товарів в одній посилці перетворює цю посилку на комерційну. Так я згадувалось вище то весь товар замовляється "десь-там" і йде скоріше за все разнобоєм (не як комерційний вантаж).

У нашому Митному кодексі нема критеріїв і обмежень типу комерційна/некомерційна посилка залежно від кількості однотипних одиниць товару.

Ви, здається, плутаєте українські норми з російськими

Опубліковано

Ви, здається, плутаєте українські норми з російськими

Я нічого не плутаю. Обізнаність і досвід у цій справі дають мені можливість це стверджувати. Ви теж щось купуєте за кордоном і маєте справу з митницею?

Опубліковано

Я нічого не плутаю. Обізнаність і досвід у цій справі дають мені можливість це стверджувати. Ви теж щось купуєте за кордоном і маєте справу з митницею?

Лінк на відповідну статтю закону підтвердить твою обізнаність, бо поки що це схоже балабольство.

Опубліковано

Ви теж щось купуєте за кордоном і маєте справу з митницею?

Буває.

І жодного разу не зустрічав обмежень щодо кількості однотипного товару.

Ось посилання на Митний кодекс

http://zakon.nau.ua/doc/?uid=1011.60.9&nobreak=1

Доєднуюсь до побажань nickel - зацитуйте конкретну статтю, де сказано про однотипні товари і принципи віднесення посилки до комерційної чи некомерційної.

Опубліковано

Вчора забрав посилку - 12 однакових позицій товару. Митницю пройшло за день, ніякого ромитнення нічого. За мною виїхали?

А взагалі-то є обмеження по вартості посилки

Стаття 234. Оподаткування митними платежами товарів, що переміщуються (пересилаються) у міжнародних поштових та експрес-відправленнях

1. Товари (за винятком підакцизних), що переміщуються (пересилаються) на адресу одного одержувача (юридичної або фізичної особи) в одній депеші від одного відправника у міжнародних поштових відправленнях, на адресу одного одержувача (юридичної або фізичної особи) протягом однієї доби у міжнародних експрес-відправленнях, якщо їх сумарна фактурна вартість не перевищує еквівалент 300 євро, не є об’єктом оподаткування митними платежами.

( Частина перша статті 234 із змінами, внесеними згідно із Законом № 4915-VI від 07.06.2012 )

Ну якщо вам приходить 10-ть айфонів за 15 євро, то звичайно будуть питання по розмитненню, а в іншому випадку ніяких проблем не буде. Да і для комерції трішки геморно ганяти товари одиночними посилками - контейнери рулять :)

Опубліковано

Зачем ця тема, якщо 90% "Барахолкі" так торгує безнаказано.

очередной новогодний пост на тему "барыги" vs. "нищеброды", как и каждый год перед большими праздниками предполагающими подарки. очередной пост "попоболи", который ничего не изменит.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...