Перейти до змісту

Мій білий кінь

ToxaViking

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

И он ее уже, похоже, загубил. Шатун заклинило на шлицах. А каретку длиннее на шлицы найти сейчас сложно.

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Заказать то можно и с размером угадать тоже. Но у него, скорее всего, шатун уже разбит. Заклинил же неспроста. Чтобы еще какое-то время доездить, выкинуть еще 10 евро, на мой взгляд - задротство.:)

Опубліковано

зрозуміло, брати каретку це бред, заплачу краще більше і візьму нову систему. тепер залишилось застати мішу на місці шоб зняв ті прокляті шатуни, або може хтось знає народні методи?

Опубліковано

Конечно можно намутить с обычным съемником. Но проще к Мише. Он должен быть в четверг на работе.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

кароче фигня в наступному, сьогодні, вперше за довгий час, відкрутився болт лівого шатуна, я на радостях байк верх ногами і айда знімати шатуни, тільки вот тепер правий шатун я зняти не спромігся, каретку хз як виняти, байк в напіврозібраному стані, і як мені бути? допоможіть

Опубліковано

шатун снимается обычным съёмником для "квадрата", только со специальной проставочкой, которая не даёт выжимному болту уйти внутрь оси каретки. я заменял эту проставку подходящей по диаметру толстой шайбой.

каретка вынимается съёмником для каретки под квадрат, причём удобно еще то, что через ось каретки можно продеть эксцентрик и прижать съёмник к шлицам. тогда и усилие можно приложить значительное, и риск срыва шлицов минимальный. снимать каретку лучше начинай c "non-drive side" (там, где нет звёздочек) и отворачивается она обыкновенно, против часовой. потом снимай "drive side" (сторона где звёздочки) – там резьба обратная, откручивается по часовой, не забывай об этом.

если в хозяйстве съёмники отсутствуют, то прийдётся тащить байк до велозоны. но если ты байк оставил на работе, то я могу завтра и в гости зайти, прихватив съемники и ключи.

Опубліковано

ніііі байк в мене вдома стоїть, каретка в мене під шліці холовотеч, якби ти позичив мені зйомник, я був би дуууже вдячний

Опубліковано

если любишь секс на дому, то без проблем – съёмник я тебе дам :smile3: но вообще, я бы советовал собрать всё как было и аккуратно доехать до ближайшей веломастерской. ты ведь каретку не просто так снимать собрался, а с целью диагностики или замены, правильно? значит еще какой-то инструмент может понадобиться, или запчасти.

Опубліковано

дякую міро за інфу про каретки, це дійсно цікаво.

Величезна подяка Тані, яка виділила для мене час і ми все-таки змогли зняти ті ср*ні шатуни і поставити нову система. Подяка некому Ромі в якого була геніальна ідея замість шайбочок вставити болт шоб зняти шатуни. І невеличка подяка людині яка продала за недорого контактні тапки

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Еволюціоную йопта, сьогодні ризикнув розібрати задню перекидку для чищення від каки і найголовніше зібрав назад

Опубліковано

Місія виконана :0155: Посадив свою дівчину нарешті на велосипед. Купили їй Команч ніагару. Якщо велоспорт сподобається будемо їй апгрейдити раму. А вона між іншим досить симпатична (рама)

niagara_l.jpg

Опубліковано

завтра обоє на велодні будемо

сьогодні їхав на найвищому розрахунку, гнав овер 40 і зрозумів шо непогано б шоссейника мати впридачу

Опубліковано

ТИ не їздив з шосерами групою.. так чоловік 20.. особливо все стає драйвово... коли до фінішу лишається останній кілометр.)))

Опубліковано

велика подяка Шкодеру за майстер - класи по прокачці гальм, вирівнюванню вісімок і налаштуванню задньої перекидки

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...