Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

lerov, я знаю трьох хто мав і продав, коли пішли танкі 8-9 рівня... :)

Але ти ж спитав поради - тобі радять, а далі думай сам....

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ось тобі пише практик:

Я просто тримаю такі танчики заради фану

а ти вже купуй шось - цікаво ж, після якого бою почнеш хаяти той танк 5 рівня :)

Опубліковано

СУ-8 непогано заробляє, хоча до КВ-1 далеко.

скільки срібла КВ-1 в середньому приносить за перемогу?

10-15к з перемоги 5-7 з програшу. Якщо гарно настріляти то можна і 20 отримати (це без ремонту і снарядів тобто чистими)

Опубліковано

lerov, я знаю трьох хто мав і продав, коли пішли танкі 8-9 рівня... :)

Але ти ж спитав поради - тобі радять, а далі думай сам....

Я теж багато що мав. А є так, що і преми 8их рівнів продають.Так що це не показник.

Опубліковано

Мені от що цікаво, з тих хто радить, є в когось дані танки? (крім миколи і маньяка)? :0162:

про які саме ти танки говориш?

з премів для мене суперперш поки що найбільш противний ворог.

Опубліковано

ось тобі пише практик:

Я просто тримаю такі танчики заради фану

а ти вже купуй шось - цікаво ж, після якого бою почнеш хаяти той танк 5 рівня :)

(крім миколи і маньяка)? :0162:

Так я і думав: решта пише аби по%діти :0158: . Чого тоді варті ваші поради ???? :_14:

Опубліковано

не знаю навіщо людям прем танк 5 рівня, яко у мене кв2 з фугасницею непогано фармив, звісно не знаю які там зараз прибутки на ньому, але реальних 10-15 тисяч мав.

Опубліковано

А є так, що і преми 8их рівнів продають.

так - і такого знайомого я маю :), але він одумався і повернув через службу підтримкі... але думаю що відсоток тих хто продає 5 рівневі танкі назавжди нааааааабагато більший...

в мене таке відчуття що ти вже вирішив що купиш 5 рівень премтанк на 150%, і для впевненості тобі не вистачає одного посту в якому саме цей танк тут похвалять :)

Опубліковано

sasha1132, madkot, тут вже всі в один голос кричать - не купуй! не купуй! не купуй! :), але ж нема помилок краще повчальних, ніж свої :).

....

Так в жодного з Вас немає прем танка 5 лвл. Але ж

тут вже всі в один голос кричать - не купуй! не купуй! не купуй!

Експерти одним словом :0141:

Опубліковано

lerov, маю ис4, ис7, та об"єкт 261 - невдалий бій на них відбирає від 15 до 50 тисяч срібла - ти про це хотів дізнатись?

Та ні, це мені не цікаво. :_04: маю ИС - 4, який, до речі при програші більше ніж на -35 541 не "залазить" ніколи! І п_ками тут мірятись не збараюсь, якщо що :_12:

Опубліковано

lerov, маю ис4, ис7, та об"єкт 261 - невдалий бій на них відбирає від 15 до 50 тисяч срібла - ти про це хотів дізнатись?

Та ні, це мені не цікаво. :_04:маю ИС - 4, який, до речі при програші більше ніж на -35 541 не "залазить" ніколи! І п_ками тут мірятись не збараюсь, якщо що :_12:

Чоловіче , ти голд поюзай :_07:

Опубліковано

я вище писав, що маю черча 5 левела, фармить він так само як і інші 5-і левели, так от, порада від практика, для заробляння грошей (срібла) - вони не канають :).

я хоч і настріляв на Черчі якось 2К з гаком досвіду (без прему), отримав щось в районі 35-40 К чистими, а зазвичай 15-20, 25К, то при хорошій грі.

Всьо, откланююсь :)

Опубліковано

Та ні, це мені не цікаво. :_04:маю ИС - 4, який, до речі при програші більше ніж на -35 541 не "залазить" ніколи! І п_ками тут мірятись не збараюсь, якщо що :_12:

Чоловіче , ти голд поюзай :_07:

не зрозумів?

Опубліковано

Це теоретично можлива цифра (без снарядів, тільки ремонт) -сам не перевіряв. Голду не юзаю.

Для ИС-7 макс мінус 32545, для 261 - це мінус 34511.

Зідки ці цифри :

:_09:

Напевно дійсно треба добряче голдою в молоко пошмаляти :0121:

я вище писав, що маю черча 5 левела, фармить він так само як і інші 5-і левели, так от, порада від практика, для заробляння грошей (срібла) - вони не канають :).

я хоч і настріляв на Черчі якось 2К з гаком досвіду (без прему), отримав щось в районі 35-40 К чистими, а зазвичай 15-20, 25К, то при хорошій грі.

Всьо, откланююсь :)

За черч - дякую (та й про тебе там мова не велась :_04: ). Але його розглядаю в останню чергу (СССР екіпаж не має потреби підкачувати)

Опубліковано

на 261-ому якщо бой виграшний то максимум +3-5 тис. ну може дуже рідко +15 тис., а от було і не раз при перемозі +1тис, -2тис., - ще))) от і витяни без прєма попробуй

Опубліковано

Жаль, про арту інфа відсутня :_03:

прем арта дiйсно лише для фану, з премом так нiразу 40к грязними i не настрiляв, зараз взагалi в лайно ii перетворили, мабуть не тiльки я регулярно на нiй воiна брав, зараз тупо не встигнеш воiна взяти бо пропав *лакi панч* (щасливий удар) коли наводиш на танк й без зведення стрiляеш, 1 з 3-4 пострiлiв таки попадав, а зараз в стоячого на нормальнiй вiдстанi не факт що з третього разу влучиш (останнiй раз в ласвiлi перевiряв, в КВ-1 на другому кiнцi карти попав лише з четвертого разу). В прем арти лише один плюс, в мiнус зайти ну просто не реально, даже без прему, ремонт тисяча з копiйками, весь боекомплект (42шт) двi тисячi з копiйками (декiлька раз весь боекомплект вистрiлював й не хватало :) ) Вистрiлював таки заради *лакi панчу*, коли тiльки перевiв пушку на новий танк - пострiл (часом попадало), поки заряджается (8сек) якраз повнiстю зводится й знову пострiл, далi по ситуацii, зараз не те що без зведення, зi зведенням попасти удача. Чисто потренуватися, пошукати новi нички на картах то можна брати, тим бiльше грошi не великi, а от тепере на рахунок фану для мене стала сумнiвною, хоча ранiше отримував щире задоволення вiд гри на прем артi

PS топи лише викачую й стоять в ангарi як памьятники :) Приколу на макс левелi грати не бачу нiякого, навiть заради фану

Опубліковано

Сьогодні просто капец що в танках робиться.

Взяв SuperPershing, так за 25 боїв тільки 7 перемог, причому пошкоджень кожен бій більше тисячі наношу, а команда зливається.

Опубліковано

от дивна ти людина ЛЄров, ніхто не радив тобі брати прем техніку 5рівня а він опа і взяв. Питання: а нафіга було питати тоді якщо ти не звертаєш уваги на поради?

Побачимо тепер скільки часу пройде перед тим як ти напишеш "Чому я вас не послухав і купив це ЖАХІТТЯ?"

П.С. Думка "експерта :0141: "

причому пошкоджень кожен бій більше тисячі наношу

на суперперші це багато?)))) Він має накидувати овер 2500 як мінімум для фарма

Опубліковано

Сьогодні просто капец що в танках робиться.

Взяв SuperPershing, так за 25 боїв тільки 7 перемог, причому пошкоджень кожен бій більше тисячі наношу, а команда зливається.

таке життя

Опубліковано

Ну от сенс в ній? 15-20 к за гарний бій заробляє парктично любий танк 5лвл, так від нього і модулі можна качати і подальші танки. А від према толку 0, ну не вірю я що він дарить стільки радості!

Опубліковано

на суперперші це багато?)))) Він має накидувати овер 2500 як мінімум для фарма

В порівнянні з іншими гравцями команди- багато)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...