Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

On 03.07.2019 at 11:11, Jaguar-35769 сказано:

Раз Ваш клан не здійснює ніяких рухів - запрошую в наш клан (UA-ZV), кожного дня УР на 6 або 8 рівнях. Дружній колектив (дітей в клані немає).

Грав не один раз легіонером з вшими.

Якщо ситуація не зміниться - буду стукати до вас :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...
  • Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

хотів поганяти танки
зараз жостко все глючить, всі сервера переповнені
в т.ч. присутній час для підключення до сервера, вперше таке зустрічаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 часов назад, scorp сказал:

хотів поганяти танки
зараз жостко все глючить, всі сервера переповнені
в т.ч. присутній час для підключення до сервера, вперше таке зустрічаю

Це з вчорашнього вечора така річ..... закінчились канікули, колядники прйшли в танчікі поганяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...
В 20.03.2020 в 12:53, Cherman сказал:

Варгеймінг дає в своїх іграшках 14 днів преміум-акаунта у зв'язку з коронавірусом.

Мені щось не дали. Чи то якийсь код вводити треба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Кайфонув, давно мені стільки цяцьок не давали. :) Але стільки всяких завдань тепер понапридумували, що постійно гонишся за їхнім виконанням, втрачаючи весь кайф від гри. :(

2020-04-07_02-39-14.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, nickel сказал:

Але стільки всяких завдань тепер понапридумували, що постійно гонишся за їхнім виконанням, втрачаючи весь кайф від гри. :(

Мені якось не заважає) Хочу пограти в задоволення - пограю, захочу - завданькі пройду) Тож силою не заставляють, але плюшкі так і манять... От вчора швагро на лінії фронту 5 лямів срібла нафармив, я трохи менше. То зараз тиждень фарму) Хоча прєма 3 дня осталось, далі мабуть буду як завжди рандом ганяти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
4 часа назад, Cherman сказал:

На менших рівнях, одні твінки, які проходять реферальну програму. Заруби бувають ще більше, ніж на хайлевелах.

Рефералка - це чудова річ, я вже на 4-ий танк халявний собі проходжу. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, Cherman сказал:

Я теж, тільки ботом.:D

і я ботом )) малому заробляю )) жаль притомний комп вдома тільки один, взводом було б швидше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, що там роздають, а я не в курсі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, Cherman сказал:

А нащо ботом грати? Який смисл?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Cherman сказал:

Регаєш по реферальному посиланню твінк, запускаєш на ньому бота, він катає 500-700 боїв, заробляє 1500реферальних очків, і ти отримуєш на основний акк прем-танк 8-го рівня на вибір і бони. Бот для того, щоб самому не упарюватись.

Оце ви чорти рогаті. Я думав про ви свої другі акаунти ботами звете. І що не банять ботів? Платні боти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останній раз мені рефералку швагро пройшов. Багато зіграли взводом, трохи ще з одним колегою. То пройшов за 215 боїв. Паро раз сам проходив, то 370, 430 боїв. Взводом набагато швидше і веселіше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Cherman сказал:

Бот в районі 70грн за 1500 боїв.  Я ним пройшов 4 реферала - жодного не забанили.:D 

А межете поділитьсь інфою шо/де/як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, nickel сказал:

Оце ви чорти рогаті. Я думав про ви свої другі акаунти ботами звете. І що не банять ботів? Платні боти?

а я себе й мав на увазі )) я своїм акком давно не грав, малий прислав мені реферальну ссилку, я прийняв і своїм основним аккаунтом заробляю йому танчика )) Правда 1-2 години в день граю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Оце в мене бой катнувся сьогодні. Ст 7 рівня майже 5к урону. В кінці союзник хелкат  підставився під пулю, то калібра недодали. Взагалі веселий танчик, хочу 3 відмітку ще витягнути.

IMG_09062020_154623.jpg

IMG_09062020_154700.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привет народ
кто то на заказ выкачивает танки ? хотел себе об.279 и чифа
если кто может то пишите в лс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 minutes ago, chukatabra said:

Привет народ
кто то на заказ выкачивает танки ? хотел себе об.279 и чифа
если кто может то пишите в лс

якщо ніхто не відгукнеться то свистни, є один жук але він дорого бере

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+/- сориентируй 

спасибо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 minutes ago, chukatabra said:

+/- сориентируй 

спасибо

сконтачу взнаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Часом ніхто не вкурсі де можна продати ак ворлдофтенкс? Маю на увазі може є якісь перевірені спец. ресурси для цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 16.06.2020 в 14:03, Cherman сказал:

На рахунок 279

Що ж в ньому такого... Танчик як танчик, бісить лиш тим що майже завжди на фул голді катають і шиють по КД. Враховуючи що граю з мінімумом донату(голда на пересадку обладнання) і ще по мєлочі буває, на 10 майже не граю, а от 6-8 то моє) От вчора ТВП 8 рівня купив, ото нагібмашина) Вкачаю в топ і буду рандом ламати) Хоча плани як в Гітлера, хочу три відмітки на ній і 60% перемог :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Cherman сказал:

А я навпаки, довго від нього плювався, то пройшов за креслення.

Та я вкурсі що від нього пердак підгорає, але є в мене щось таке танкомазахістичне) Пам'ятаю кв4... Сцуко, перші бої я хотів його видалити з гри, але з часом... Він заграв, я призвичаївся, виробив тактику награв дві відмітки і продав) Та і СТ німець 7го рівня vk30.02d, впринципі як і його попередник дуже специфічні машини. Швагро навіть прикалюється що я люблю "екстрім геймінг")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...
  • 3 місяця потому...

Бувають акції на ЙС-7 бо жаба давить 6 лямів за нього віддавати? Взагалі на 9-10 рівні бувають розпродажі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...