Перейти до змісту

У Луцьку буде дитячий Діснейленд?

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виконавчий комітет Луцької міської ради погодив підприємцю розміщення тимчасових споруд для групи літніх торгових майданчиків «Луцький Діснейленд", яке буде розташоване на вул. Глушець (поблизу фонтанів).

П.С. Можливо "баян"

Опубліковано

чогось в мене підозри що поставлять 2 гойдалки і 3 генделика

групи літніх торгових майданчиків - і цим усе сказано

Хоча, можливо, трохи розчистять хащі і болото, яке там завелося

Опубліковано

Десь було.

Це той підприємець що має ще скверик біля фонтану впорядкувати. По їхньому - дерева позрізувати, бруківку покласти.

Опубліковано

Skorpio76, я мав на увазі що поставлять маленьку гойдалку а біля неї великий генделик..

Хоча б мало бути так, що поставлять якесь непогане дитяче містечко, а біля нього хай вже буде та маленька забігайлівка

Опубліковано

Skorpio76, я мав на увазі що поставлять маленьку гойдалку а біля неї великий генделик..

Хоча б мало бути так, що поставлять якесь непогане дитяче містечко, а біля нього хай вже буде та маленька забігайлівка

vampirich, я розділяю твій песимізм.

Підприємцю потрібно буде заробляти, а не займатися благочинністю. А кращого способу, як поїти підлітків, немає. Хоча, є норми (сподіваюся), за якими злачні місця мають бути на певні (мені здається 300 м) віддалі від місць перебування дітей.

Опубліковано

Тож йшла мова про те, що якась підприємець викупила взяла в довготривалу оренду частину парку. Зараз там чистять і т.д. І там, ця підприємець, має побудувати / встановити дитячий майданчик. Я так поняв, що діти там будуть гратися не безплатно.

Опубліковано

Хоча, можливо, трохи розчистять хащі і болото, яке там завелося

Це не хащі, а залишки природи, яка, якщо їй не заважати, бере своє, і розвивається. І болото - теж цілком природній процес. Якщо ваша мрія мати на Волині приблизно те саме, що в закордонській Європі (усі "ліси" причесані, прилизані) - тоді дійсно це саме те, що потрібно. Але, на мою думку, краще би розчистили вже існуючі канали в парку, сполучили би їх нормально, і зробили би прокат лодок. Але ж то ще службу рятівників потрібно утримувати, і все таке... Одним сновом - морока. Простіше, дійсно, генделиків накліпати! :-(

Опубліковано

Ага. Я це і мав на увазі.

Простіше, дійсно, генделиків накліпати! :-(

Не простіше. А вигідніше для міського голови та міського бюджету. (що є різні речі :) )

В природу потрібно вкласти туєву хучу грошей, яка незнамо коли відіб'ється. А от в генднлики не потрібно вкладати міських грошей. А навпаки. Видали норми - клепайте генделика і за дозвіл - гроші в касу!

Доречі, про прокат човнів я писав.

Опубліковано

Дайош промінь і порт сіті!

vetalforever, Ви поставили собі за мету відмітитися в кожній темі?) Наслєдство Гетто?

Ні, просто сумно було.

старався вникнути

Опубліковано

Не простіше. А вигідніше для міського голови та міського бюджету. (що є різні речі )

навіщо ти сюди приплів бюджет ? 200 грн податку його не спасуть

Опубліковано

Не простіше. А вигідніше для міського голови та міського бюджету. (що є різні речі )

навіщо ти сюди приплів бюджет ? 200 грн податку його не спасуть

А дозволи на розміщення об'єкту? Податки будуть не 200 грн. Обороти будуть явно більші.

Ну, побачимо. Крмі того, на благоустрій, знову ж таки, місто не виділяє кошти. А робить це за чужий рахунок.

Опубліковано

Если я все правильно понял, то "ноги" этого ЧП растут от Мадагаскара.

Точно, вот нашёл http://www.volynnews...ache_mistechko/

Ну тоді там будуть качелі-каруселі з китайського металу,на один сезон.мадагаскар ще ті жлоби.

Опубліковано

Видать не со всеми поделилась товарисч Алла, уже прессуют - http://www.volynnews...ylendu_v_parku/

Лучани – проти «Діснейленду» в парку?

Мешканці двох будинків на проспекті Волі просять прокуратуру та міську раду вияснити, чи законно будується дитячий ігровий майданчик в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Про це 28 листопада під час сесії міськради розповів депутат Роман Бондарук.

З його слів, мешканці будинків № 8 та 10 на проспекті Волі стурбовані будівництвом дитячого ігрового майданчика поблизу входу в парк. Зокрема, лучани просять міського голову Луцька Миколу Романюка та прокурора міста Сергія Даніліна перевірити, чи підприємство, яке проводить земельні роботи, зібрало усі погодження.

«Чи встановлюється паркан із бетонуванням стовпців, який є об'єктом нерухомого майна. Також виборці пишуть, що розміщення тимчасових споруд у цьому місці не передбачено нормативними документами, а роботи почалися раніше, як було отримано відповідні дозволи», - розповів обранець громади.

Тож, Бондарук попросив перевірити законність рішення виконкому міськради, яким громадянці Аллі Рожанській дозволили зведення дитячого містечка.

Депутати ініціативу колеги підтримали.

Опубліковано

А мені цікаво, чого ті жильці не волали, коли там церкву втулили, як "здра моя ра"? І архутектуру не портить, нє? І дозвола всі були... Завжди в нас все череж Ж...

Опубліковано

А мені цікаво, чого ті жильці не волали, коли там церкву втулили, як "здра моя ра"? І архутектуру не портить, нє? І дозвола всі були... Завжди в нас все череж Ж...

Патамуша "сердобольному" депутату Роману Бондаруку на церкві не пропіаритись і не заробити.

Опубліковано

Не можу зрозуміти звідки взяли таку гучну назву "діснейленд"? Там спільного нічого не буде навіть на 0,00001% від того що є у Франції чи Америці - просто дитячий майданчик з кабаком в стилі Макєєва. До того ж не бачу логіки і естетики у розміщенні такої "архітектури" в центрі міста :_20:

Опубліковано

Ме

Не можу зрозуміти звідки взяли таку гучну назву "діснейленд"? Там спільного нічого не буде навіть на 0,00001% від того що є у Франції чи Америці - просто дитячий майданчик з кабаком в стилі Макєєва. До того ж не бачу логіки і естетики у розміщенні такої "архітектури" в центрі міста :_20:

36527-2u.jpg

36527-3u.jpg

Пруфлінк

Опубліковано

Если пани Алла сделает все по высшему разряду, в чем я категорически сомневаюсь, то все равно как оно будет называться-если детям понравиться то мне лично чихать на диснейленд и его ТМ. Но если рядом образуется тошниловки и на качелях будут кататься представители уличной интеллигенции,то я сам напишу в Диснейленд и сдам всё с потрохами.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...