Chyprunka Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 18:54 #1 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 18:54 з вищого сорту виходить булка а не хліб....
zaHARE Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 19:00 #2 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 19:00 Купляв на привозі
Chyprunka Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 19:04 Автор #3 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 19:04 Купляв на привозізвиняйте за необізнаність, а це де "привоз"?
zaHARE Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 19:22 #4 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 19:22 Ринок на ЖД вокзалі
Scabiosa Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 19:39 #5 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 19:39 Ринок на ЖД вокзаліЯ запитував теж. Мала розфасовка, чи на вагу?
Skorpio76 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 19:53 #6 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 19:53 Хороше борошно (у паперових пакетах, здається 1 і 3 кг, здається києвське), але в малих розфасовках, купувалося у Просто-маркеті.
Scabiosa Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 20:02 #7 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 20:02 Хороше борошно (у паперових пакетах, здається 1 і 3 кг, здається києвське), але в малих розфасовках, купувалося у Просто-маркеті... вищого гатунку.. Шукається же першого...
SunSeth Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 20:03 #8 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 20:03 з вищого сорту виходить булка а не хліб....а з третього сорту виходить цегла
ipua Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 20:18 #9 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 20:18 з вищого сорту виходить булка а не хліб....а з третього сорту виходить цеглаВзагалі то хліб потрібно пекти з борошна другого гатунку. Перший для пирогів. Що таке третій сорт не знаю. Коли я молов пшеницю на борошно то було борошно вищого, першого і другого гатунку, а також грис. Але це вже не борошно, а дуже хороший корм для курчат і курей.
Chyprunka Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 22:08 Автор #10 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 22:08 Ринок на ЖД вокзаліЯ запитував теж. Мала розфасовка, чи на вагу?та мішок брати якось не хотілося б, хіба з вами на двох )))на пробу вистачить і малих фасовок, а потім якщо б сподобалось то хоть і мішокз вищого сорту виходить булка а не хліб....а з третього сорту виходить цеглаВзагалі то хліб потрібно пекти з борошна другого гатунку. Перший для пирогів. Що таке третій сорт не знаю. Коли я молов пшеницю на борошно то було борошно вищого, першого і другого гатунку, а також грис. Але це вже не борошно, а дуже хороший корм для курчат і курей.хм, а про таке і не знав...дякую за пораду, не вийде з першого сорту, обов"язково спробую другий (якщо знайду)
Scabiosa Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 22:46 #11 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 22:46 П'ятдесятикілограмовий мішок без "на пробу" сам не візьму і нікому не пораджу. Ну а другий сорт хіба біля старого базару можна знайти ІМХО.
ascha Опубліковано 16 Листопада, 2012 в 13:46 #12 Опубліковано 16 Листопада, 2012 в 13:46 я влітку купувала на Завокзальному ринку, паперовий пакет 10кг.
zaHARE Опубліковано 16 Листопада, 2012 в 14:37 #13 Опубліковано 16 Листопада, 2012 в 14:37 Ще раз купляв в Салюті на 40-му.І на привозі і в Салюті було вагове.
Scabiosa Опубліковано 16 Листопада, 2012 в 22:34 #14 Опубліковано 16 Листопада, 2012 в 22:34 я влітку купувала на Завокзальному ринку, паперовий пакет 10кг.Десь на початку літа і я робив таку покупку.To Scorpio: в "Просто" пусто на перший гатунок, сьогодні перевіряв."Салют" перевірю в понеділок.
Chyprunka Опубліковано 17 Листопада, 2012 в 15:56 Автор #15 Опубліковано 17 Листопада, 2012 в 15:56 купив сьогодні на базарчику на ДПЗ,фасовка по 5 кг, борошно зачот, вже в духовці допікається паляничка, якщо когось цікавить можу викласти фото що з того роя вийшло
ipua Опубліковано 17 Листопада, 2012 в 16:04 #16 Опубліковано 17 Листопада, 2012 в 16:04 купив сьогодні на базарчику на ДПЗ,фасовка по 5 кг, борошно зачот, вже в духовці допікається паляничка, якщо когось цікавить можу викласти фото що з того роя вийшлоБажано також фото в розрізі і для порівняння аркуш білого паперу. Цікаво глянути на колір з 1-го сорту. А я дещо пізніше (як жінка спече) скину фото хліба випеченого з борошна другого гатунку.
Chyprunka Опубліковано 17 Листопада, 2012 в 16:26 Автор #17 Опубліковано 17 Листопада, 2012 в 16:26 купив сьогодні на базарчику на ДПЗ,фасовка по 5 кг, борошно зачот, вже в духовці допікається паляничка, якщо когось цікавить можу викласти фото що з того роя вийшло Бажано також фото в розрізі і для порівняння аркуш білого паперу. Цікаво глянути на колір з 1-го сорту. А я дещо пізніше (як жінка спече) скину фото хліба випеченого з борошна другого гатунку. вийшов ось такий хліб, дуже схожий на теремнівський по вигляду і консистенції, на смак значно кращий
Zerotul Опубліковано 17 Листопада, 2012 в 16:29 #18 Опубліковано 17 Листопада, 2012 в 16:29 Брали мешок в Слоне
ipua Опубліковано 18 Листопада, 2012 в 09:24 #19 Опубліковано 18 Листопада, 2012 в 09:24 вийшов ось такий хліб, дуже схожий на теремнівський по вигляду і консистенції, на смак значно кращий Да уж! Ще один приклад як нас дурять. На колір навіть темніший ніж в мене з другого. Такий колір має борошно на виході з хорошого млина
Scabiosa Опубліковано 18 Листопада, 2012 в 11:23 #20 Опубліковано 18 Листопада, 2012 в 11:23 Взагалі-то "чистий" експеримент був би, якби випікти білий хліб за однаковими рецептами, але із різних ґатунків борошна. Ми ж не можемо оцінити борошно за кількісними показниками, це робить лиш лабораторія (білки, клейковина тощо). І не знаємо, як випікали хліб на фото, та і саме фото не дуже.. вечір, штучне освітлення.P.S. Підкажіть млин, звідки не виженуть із мішком зерна.
ipua Опубліковано 18 Листопада, 2012 в 13:54 #21 Опубліковано 18 Листопада, 2012 в 13:54 P.S. Підкажіть млин, звідки не виженуть із мішком зерна.Я думаю не виженуть ні з якого. Ціна помолу рахується в розрахунку 100 кг. Колись створював тему про пошук млина якістю борошна цілком задоволений. Будете їхати з одним мішком не забудьте ще три пустих взяти.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.