Перейти до змісту

Де в Луцьку купити якісну муку 1 сорту для випікання хлібу?

Chyprunka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хороше борошно (у паперових пакетах, здається 1 і 3 кг, здається києвське), але в малих розфасовках, купувалося у Просто-маркеті.

Опубліковано

Хороше борошно (у паперових пакетах, здається 1 і 3 кг, здається києвське), але в малих розфасовках, купувалося у Просто-маркеті.

.. вищого гатунку.. Шукається же першого...

Опубліковано

з вищого сорту виходить булка а не хліб....

а з третього сорту виходить цегла

Взагалі то хліб потрібно пекти з борошна другого гатунку. Перший для пирогів. Що таке третій сорт не знаю. Коли я молов пшеницю на борошно то було борошно вищого, першого і другого гатунку, а також грис. Але це вже не борошно, а дуже хороший корм для курчат і курей.

Опубліковано

Ринок на ЖД вокзалі

Я запитував теж. Мала розфасовка, чи на вагу?

та мішок брати якось не хотілося б, хіба з вами на двох )))

на пробу вистачить і малих фасовок, а потім якщо б сподобалось то хоть і мішок

з вищого сорту виходить булка а не хліб....

а з третього сорту виходить цегла

Взагалі то хліб потрібно пекти з борошна другого гатунку. Перший для пирогів. Що таке третій сорт не знаю. Коли я молов пшеницю на борошно то було борошно вищого, першого і другого гатунку, а також грис. Але це вже не борошно, а дуже хороший корм для курчат і курей.

хм, а про таке і не знав...дякую за пораду, не вийде з першого сорту, обов"язково спробую другий (якщо знайду)

Опубліковано

П'ятдесятикілограмовий мішок без "на пробу" сам не візьму і нікому не пораджу. Ну а другий сорт хіба біля старого базару можна знайти ІМХО.

Опубліковано

я влітку купувала на Завокзальному ринку, паперовий пакет 10кг.

Десь на початку літа і я робив таку покупку.

To Scorpio: в "Просто" пусто на перший гатунок, сьогодні перевіряв.

"Салют" перевірю в понеділок.

Опубліковано

купив сьогодні на базарчику на ДПЗ,фасовка по 5 кг, борошно зачот, вже в духовці допікається паляничка, якщо когось цікавить можу викласти фото що з того роя вийшло

Опубліковано

купив сьогодні на базарчику на ДПЗ,фасовка по 5 кг, борошно зачот, вже в духовці допікається паляничка, якщо когось цікавить можу викласти фото що з того роя вийшло

Бажано також фото в розрізі і для порівняння аркуш білого паперу. Цікаво глянути на колір з 1-го сорту. А я дещо пізніше (як жінка спече) скину фото хліба випеченого з борошна другого гатунку.

Опубліковано

Бажано також фото в розрізі і для порівняння аркуш білого паперу. Цікаво глянути на колір з 1-го сорту. А я дещо пізніше (як жінка спече) скину фото хліба випеченого з борошна другого гатунку.

вийшов ось такий хліб, дуже схожий на теремнівський по вигляду і консистенції, на смак значно кращийpost-16235-0-45195900-1353169533_thumb.jpost-16235-0-81877400-1353169555_thumb.j

Опубліковано

вийшов ось такий хліб, дуже схожий на теремнівський по вигляду і консистенції, на смак значно кращий post-16235-0-81877400-1353169555_thumb.j

Да уж! Ще один приклад як нас дурять. На колір навіть темніший ніж в мене з другого.

Такий колір має борошно на виході з хорошого млина

post-2292-0-28547800-1353230553_thumb.jp

Опубліковано

Взагалі-то "чистий" експеримент був би, якби випікти білий хліб за однаковими рецептами, але із різних ґатунків борошна. Ми ж не можемо оцінити борошно за кількісними показниками, це робить лиш лабораторія (білки, клейковина тощо). І не знаємо, як випікали хліб на фото, та і саме фото не дуже.. вечір, штучне освітлення.

P.S. Підкажіть млин, звідки не виженуть із мішком зерна.

Опубліковано

P.S. Підкажіть млин, звідки не виженуть із мішком зерна.

Я думаю не виженуть ні з якого. Ціна помолу рахується в розрахунку 100 кг. Колись створював тему про пошук млина якістю борошна цілком задоволений. Будете їхати з одним мішком не забудьте ще три пустих взяти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...