Перейти до змісту

Де в Луцьку купити якісну муку 1 сорту для випікання хлібу?


Chyprunka

Рекомендовані повідомлення

з вищого сорту виходить булка а не хліб....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купляв на привозі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купляв на привозі

звиняйте за необізнаність, а це де "привоз"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ринок на ЖД вокзалі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ринок на ЖД вокзалі

Я запитував теж. Мала розфасовка, чи на вагу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороше борошно (у паперових пакетах, здається 1 і 3 кг, здається києвське), але в малих розфасовках, купувалося у Просто-маркеті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороше борошно (у паперових пакетах, здається 1 і 3 кг, здається києвське), але в малих розфасовках, купувалося у Просто-маркеті.

.. вищого гатунку.. Шукається же першого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з вищого сорту виходить булка а не хліб....

а з третього сорту виходить цегла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з вищого сорту виходить булка а не хліб....

а з третього сорту виходить цегла

Взагалі то хліб потрібно пекти з борошна другого гатунку. Перший для пирогів. Що таке третій сорт не знаю. Коли я молов пшеницю на борошно то було борошно вищого, першого і другого гатунку, а також грис. Але це вже не борошно, а дуже хороший корм для курчат і курей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ринок на ЖД вокзалі

Я запитував теж. Мала розфасовка, чи на вагу?

та мішок брати якось не хотілося б, хіба з вами на двох )))

на пробу вистачить і малих фасовок, а потім якщо б сподобалось то хоть і мішок

з вищого сорту виходить булка а не хліб....

а з третього сорту виходить цегла

Взагалі то хліб потрібно пекти з борошна другого гатунку. Перший для пирогів. Що таке третій сорт не знаю. Коли я молов пшеницю на борошно то було борошно вищого, першого і другого гатунку, а також грис. Але це вже не борошно, а дуже хороший корм для курчат і курей.

хм, а про таке і не знав...дякую за пораду, не вийде з першого сорту, обов"язково спробую другий (якщо знайду)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П'ятдесятикілограмовий мішок без "на пробу" сам не візьму і нікому не пораджу. Ну а другий сорт хіба біля старого базару можна знайти ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я влітку купувала на Завокзальному ринку, паперовий пакет 10кг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще раз купляв в Салюті на 40-му.

І на привозі і в Салюті було вагове.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я влітку купувала на Завокзальному ринку, паперовий пакет 10кг.

Десь на початку літа і я робив таку покупку.

To Scorpio: в "Просто" пусто на перший гатунок, сьогодні перевіряв.

"Салют" перевірю в понеділок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив сьогодні на базарчику на ДПЗ,фасовка по 5 кг, борошно зачот, вже в духовці допікається паляничка, якщо когось цікавить можу викласти фото що з того роя вийшло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив сьогодні на базарчику на ДПЗ,фасовка по 5 кг, борошно зачот, вже в духовці допікається паляничка, якщо когось цікавить можу викласти фото що з того роя вийшло

Бажано також фото в розрізі і для порівняння аркуш білого паперу. Цікаво глянути на колір з 1-го сорту. А я дещо пізніше (як жінка спече) скину фото хліба випеченого з борошна другого гатунку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив сьогодні на базарчику на ДПЗ,фасовка по 5 кг, борошно зачот, вже в духовці допікається паляничка, якщо когось цікавить можу викласти фото що з того роя вийшло

Бажано також фото в розрізі і для порівняння аркуш білого паперу. Цікаво глянути на колір з 1-го сорту. А я дещо пізніше (як жінка спече) скину фото хліба випеченого з борошна другого гатунку.

вийшов ось такий хліб, дуже схожий на теремнівський по вигляду і консистенції, на смак значно кращийpost-16235-0-45195900-1353169533_thumb.jpost-16235-0-81877400-1353169555_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брали мешок в Слоне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вийшов ось такий хліб, дуже схожий на теремнівський по вигляду і консистенції, на смак значно кращий post-16235-0-81877400-1353169555_thumb.j

Да уж! Ще один приклад як нас дурять. На колір навіть темніший ніж в мене з другого.

Такий колір має борошно на виході з хорошого млина

post-2292-0-28547800-1353230553_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі-то "чистий" експеримент був би, якби випікти білий хліб за однаковими рецептами, але із різних ґатунків борошна. Ми ж не можемо оцінити борошно за кількісними показниками, це робить лиш лабораторія (білки, клейковина тощо). І не знаємо, як випікали хліб на фото, та і саме фото не дуже.. вечір, штучне освітлення.

P.S. Підкажіть млин, звідки не виженуть із мішком зерна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. Підкажіть млин, звідки не виженуть із мішком зерна.

Я думаю не виженуть ні з якого. Ціна помолу рахується в розрахунку 100 кг. Колись створював тему про пошук млина якістю борошна цілком задоволений. Будете їхати з одним мішком не забудьте ще три пустих взяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...