Перейти до змісту

Куплю чохол (кейс) для Sony Xperia U

Amblee

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Придбаю чохол (кейс, бампер, як його ще там називають) на корпус Sony Xperia U, розгляну усі пропозиції та види (силікон, пластик і т.д.). Якщо можна, пишіть одразу ціну. Також буду вдячний за будь яку інформацію: де можна купити чи в кого спитати. Мій похід по магазинах результату не дав, хочеться мати точну інформацію. Дякую.

Опубліковано

Недавно придбав собі Samsung Galaxy Nexus. В пошуках чохла для цієї моделі обійшов третину міста, але нічого підходящого не знайшов. Створював тему на борді, але ніхто нічого конкректного не запропонував. І лише на аукро я знайшов, що шукав. Плюс ціни там адекватні. Посилання на аксесуари для вашого смарту.

Опубліковано

Дякую! Бачив, шукав. Просто шукав у місті аби покрутити, пощупати. Та якщо не знайду, то на днях замовлю і не буду паритись. Аналогічна проблема для Samsung Galaxy Y Duos друга. шукали, бродили і не знайшли нічого.

Опубліковано

чесно кажучи, на аукро нічого не купував. Наскільки розумію, на аукціоні ціна може змінюватись і х.з скільки чохол буде коштувати через 19 днів... Та й відгуки про аукро негативні бачив.

Опубліковано

Не зовсім так. Там є аукціонна ціна і ціна за яку ви можете прямо зараз купити. Скажімо 2-ий, зараз можна взяти прямо за 45грн і 15 грн за доставку. Тобто, якщо пише: " Цена Купить Сейчас ", то саме за цю ціну ви можете купити товар. А нарахунок відгуків, разів з 10 користувались порталом - все нормально, та і швидкість доставки завжди якось виходило 1 день, що дуже радує.

П.С. Негативні відгуки можна знайти про будь який сайт, а привабливу ціну - не досить часто. :)

Опубліковано

Amblee все правильно написав. Неодноразово здійснював покупки на аукро і все нормально. Хоча перші рази теж був не в захваті від передоплати за товар незнайомим людям. Буквально сьогодні ввечері в новинах на ТВ був сюжет про "аукровського" кібершахрая (термін - цитата) з Луганська. Від всього не застрахуєшся. Головне бути обачним.

В аукціоні участі ніколи не брав, так як їх об'єктом в основному є гаджети. Останні в основному купую в інтернет-магазинах. На аксесуари та запчастини (для цих категорій, аукро - це знахідка) продаються з фіксованою вартістю.

На рахунок "пощупати", погоджуюсь, це дуже важливо. Але враховуючи, що чохол коштує ~3% від варттості апарату, собі можна дозволити й помилитися з вибором. Тим більше, що варіантів й не особливо багато.

Опубліковано

Amblee, дякую за інформацію. "Поддержал" та ін плюси в репутацію чомусь не можу поставити, або ще не розібрався або обмеження для новачків. На аукро я собі підібрав http://aukro.ua/chehol-knizhka-sony-ericsson-xperia-u-st25i-nalichie-i2777182565.html

Погуглю ще про аукро і можливо візьму цю модель.

Опубліковано

Amblee, дякую за інформацію. "Поддержал" та ін плюси в репутацію чомусь не можу поставити, або ще не розібрався або обмеження для новачків. На аукро я собі підібрав http://aukro.ua/cheh...2777182565.html

Не треба гуглити про аукро, бо аукро.уа - це лише площадка для торгівлі. Треба дивитися відгуки про продавця. В вашому випадку він удостоєний 3122 відгуків, з яких 99% позитивні. Вперед за покупками й удачі!)

Опубліковано

Нажаль, портал не може убезпечити нас від нечесних продавців, та перед покупкою можна почитати відгуки, а тоді лише вирішувати. Лише так можна бути впевненим. Дійсно, аукро - класна штука.

Опубліковано

Amblee, дякую за інформацію. "Поддержал" та ін плюси в репутацію чомусь не можу поставити, або ще не розібрався або обмеження для новачків. На аукро я собі підібрав http://aukro.ua/cheh...2777182565.html

Перший млинець виявився глевким :0160:

Замовив чохол цей що в ссилці, а сьогодні зателефонував продавець і повідомив що чохли на соньку не налазять. Добре, правда, що повідомив до відправки посилки, і що пообіцяв повернути гроші.

Опубліковано

Ніхто від такого не застрахований.

добре, що повідомив, поверне гроші, надіюсь. Брак - погана штука. ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...