Zeuss Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 14:34 #1 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 14:34 Давно в цій гілці цікавенького і новенького не було. Освоюю паста машинки, ручні. Описувати процес вибору і збору інформації не буду.. Замовив дві машинки. Одну дешеву, але робочу конячку якогось типу німецького виробника (насправді напевно Китай ) і лєксус в паста машинках. Так от, робочу конячку вже відправив назад в інтернет магазин по причині явного б\у валів. А от "лєксус" фірми marcato вже приїхав прямо з Італії (з спеціалізованого магазину), куплений для мене одією чудовою людиною. Пізніше скину фотографії аля нятюрель. Завтра поїду заберу муку з твердих сортів пшениці і буду щось шаманити помаленько, а результатами ділитись з вами. Так що, чекаємо звітів про власне пасту, равіолі і інші вкусняшки (поки в думках хінкалі)
Serpent Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 16:00 #2 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 16:00 А де береш муку з твердих сортів?
zaHARE Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 16:10 #3 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 16:10 Я так зрозумів,що апарат сам робить равіолі,пельмені і т.п.?
Zeuss Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 18:49 Автор #4 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 18:49 Муку раніше купував в магазинчиках, що возять продукти з Італії. Зараз спеціально замовив сорт саме твердих сортів пшениці. Італійською Grano Duro. Semola di grano duro rimacinata пшениця з твердих сортів мелена. Захар, на апарат є насадка, що робить равіолі. Але, відверто кажучи, процес автоматизації там не сильний. Я не замовляв такої насадки, бо не люблю дрібноття
Zeuss Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 19:09 Автор #5 Опубліковано 13 Листопада, 2012 в 19:09 Даю фото яке робив при отриманні. Якщо комусь цікаві деталі, то зроблю спеціальні знімки (лінь)
zaHARE Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 19:29 #6 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 19:29 Шикарно!Також в планах купити щось схоже.
Zeuss Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 12:34 Автор #8 Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 12:34 Ну експерементую поки.То часу нема, то муку не ту привезли, що замовляв. Поки нічого путнього. Відкатані листи і зроблені хінкалі один раз.
solnishko Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 14:58 #9 Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 14:58 Супер! Цитата чекаємо звітів про власне пасту, равіолі і інші вкусняшкиА звіти ілюстровані будуть? Дуже цікавить кінцевий результат.)
Zeuss Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 15:02 Автор #10 Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 15:02 Треба - будуть
tys4a Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 15:42 #11 Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 15:42 Є в мене схожа, тільки нерозбірна. Тісто на лазанью розкатує на ура!
Orfey Опубліковано 28 Листопада, 2012 в 10:54 #12 Опубліковано 28 Листопада, 2012 в 10:54 і скільки вона коштує?де замовляв?
tys4a Опубліковано 28 Листопада, 2012 в 13:25 #13 Опубліковано 28 Листопада, 2012 в 13:25 В 28.11.2012 в 10:54, Orfey сказав: і скільки вона коштує? де замовляв? Виглядає отак Подарували, відповідно ціну не озвучили . Купували родичі друзів в Італії. Ціни на таку, як в ТС-а тут є
searcher Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 23:37 #14 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 23:37 В 28.11.2012 в 13:25, tys4a сказав: В 28.11.2012 в 10:54, Orfey сказав: і скільки вона коштує?Ціни на таку, як в ТС-а тут єТісторозкатку ATLAS 150 з насадкою для двох видів пасти зможу продати для усіх бажаючих за 750 грн. Налітай, не скупись, паста буде за..бісь.
MACCEN Опубліковано 8 Січня, 2013 в 19:08 #15 Опубліковано 8 Січня, 2013 в 19:08 на ібеї можна купти яку хочеш хоть сама буде все робити головне бюджет
Zeuss Опубліковано 8 Січня, 2013 в 19:52 Автор #16 Опубліковано 8 Січня, 2013 в 19:52 "Сама крутити" то не то пальто. Реально забава навколо приготування пасти.Нагадали мені про тему, обіцяв ділитись враженнями.Сьогодні паста. Варіантів море.Я вибрав для себе варіант такий.На 100гр муки 1 велике яйце, трішки солі, на перших етапах замісу трішки хорошої оливкової олії. Ретельно замісити, фізкультурен! Обернути в вакуумну плівку і на пів години в холодне місце. Розкатувати повільно. Я ріжу на тальятелле.Можна робити на жовтках з додаванням води в пропорції. Але гранно пунто не вбирає в себе води більше чим їй потрібно.Можна додавати трішки куркуми, тоді в пасти характерний насиченний жовтий колір виходить.Муку з твердих сортів в віьному продажі знайшов в Сільпо, але від італійської вона відрізняється еластичністю і суб'єктивно смаком.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.