Перейти до змісту

Непорозуміння з користувачем Nokian

DrWeird

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мав необачність лишити коментар в темі "Продам iPhone 4S 16 GB White у відмінному стані, заблокований"

Наступна розмова відбувалась в Особистих повідомленнях, причину викладення зрозумієте прочитавши.

Отправлено Вчера, 22:48

Добрий вечір, щоб не розводити лишній базар- будь ласка , не вставляйте ЛИШНІХ коментів у мої теми.

Даруйте :), на Вашу думку лишні, не більше.

Якщо мої дії суперечать правилам форуму, відповідальність несу я перед адміністрацією.

Ваші дії суперечать правилам деякої порядності. Ну що Вам до того, що я продаю по такій ціні?

Якщо хочете ощасливити когось- відкрийте свою тему з дешевими цінами і пишіть будь ласка там.

Повірте, Ваші коменти зі сторони виглядають , як мінімум смішними.

Бентежить така реакція на мій коментар.

Запевняю Вас - сфера діяльності не перетинається з Вашою, покупка та продаж техніки Apple.

Надалі прошу Вас не турбувати. У випадку подальшого непорозуміння, наша розмова буде викладена на всезагальний розсуд.

Саме тому я й написав вам приватно, бо на всезагальному розсуді я буду розмовляти трохи іначе.

До речі юзер на якого Ви даєте посилання, вже три рази змінив нік на форумі, і був помічений у різних не понятках з поверненням ,,загублених,, телефонів.

Щиро бажаю, щоб з вашим все було в порядку.

Вас було попереджено.
Опубліковано

А де непорозуміння? ТС вліз не в свою тему, явно перебиваючи торг. Є що запропонувати - створюйте тему - в чужій то нащо пропонувати.

Якщо Ви такий борець за справедливість - вперед під "Сільпо" пояснювати людям, що в "ТАМ ТАМІ" деякі продукти дешевші Користі людям буде більше, так як продукти вони купують значно частіше і значно більше, ніж айфони.

Тема з серій - "я на*рав в темі, отримав зауваження від ТС, причому без хамства, але викладу на загал, бо дуже образився". Ясельна група, чесне слово

Опубліковано

І шо тут такого? Тут багато таких хабалів хто любить "погєройствувати", але ж ніхто кому продавці дали копня в зад, так не чинить. Продавець має право ставити ціну таку, яка йому прийнятна і такій обмовці "А я там десь там" підлягати не повинна.

Щось маєте проти - можете написати зацікавленним товаром теми форумчанам і запропонувати своє дешеве добро.

П.с - не дуже хочеться торгувати на Борді через таких от нахаб.

Опубліковано

Є негласне правило на різних форумах, де є розділ об'яв:

Топікстартер має право сам встановлювати ціну, яка йому заманеться. Це суто його прерогатива. Не сподобається покупцям ціна - вони просто не куплять річ. Крапка.

Проте обговорення ціни у темі, та ще реклама конкурентів - ознака дурного тону. Тим більше, що Ви явно не збиралися купувати цей товар!

Опубліковано

Ну на кожному форумі є люди, а-ля "кожному топіку затичка". Невже ви не змириись з цим ? (:

Опубліковано
Проте обговорення ціни у темі, та ще реклама конкурентів - ознака дурного тону. Тим більше, що Ви явно не збиралися купувати цей товар!

Для пропонування свого товару за, як ви вважаете, кращою ціною є приват - Лічние сообщенія називається. Це більш якось порядніше виглядає.

Опубліковано

Увидала название топика и вспомнила свою давнюю переписку. Хоть у нас с Nokian разные взгляды на вещи, но как не зауважать человека :)

Думаю, он не обидется за обнародование (в сокращенном виде). А модеры за офф. ;)

Nokian

Отправлено 20 січня 2012 - 23:42

Добрий вечір,Пишу , бо тема вже закрита.

Вибачте, я перегнув палку по відношенню до Вас.

......................................................................................

.В будь якому випадку вибачте, я не мав права переходити на особистість.

odna

Отправлено 21 січня 2012 - 09:41

Дякую. Я не ображена, оскільки я Вас майже не знаю. Але вибачення приймаю з задоволенням. В свою чергу вибачаюсь, якщо десь не дуже дотепно пожартувала)))

Nokian

Отправлено 22 січня 2012 - 00:16

Ну ось, майже незнайомка,Ви зняли ще один камінець з моєї душі,яких в силу мого холеричного характеру назбирується достатньо.

Дякую, удачі Вам.

Опубліковано

Я от не можу зрозуміти навіщо оприлюднювати приватну переписку з людиною (я так розумію без її згоди)? Ще можна було б зрозуміти якби там були погрози чи образи. А так це як мінімум не гарно зі сторони ТС.

Опубліковано

Почти год назад покупал у Nokian мобилу. Всё чотко работает до сих пор. Респект продавцу и уважуха. :smile-zachot:

так, чисто з цікавості запитаю.

Те, що мобіла працює чотко це заслуга продавця чи виробника? :)

Опубліковано
Те, що мобіла працює чотко це заслуга продавця чи виробника?

ваще то изготовителя, но продавец мог и фуфло втулить.. А так, порекомендовал модель, такую, которая мне подошла по всем параметрам, тоже скидку сделал, как для бордовца... всё по сути...

Опубліковано

Почти год назад покупал у Nokian мобилу. Всё чотко работает до сих пор. Респект продавцу и уважуха. :smile-zachot:

Та ти подивись на їхню переписку! Людина, зразу видно - освідчена! Культурно, і без жодного наїзду ПОПРОСИЛА!!!

Я б за таке, в мому пості, матом цього "доктора" крив би... Не твоя тема - не пояснічай! А він ще й жалітися почав... Низько якось, DrWeird!

Тепер, фраза з переписки DrWeird:

Якщо мої дії суперечать правилам форуму, відповідальність несу я перед адміністрацією.

Офіційні ПРАВИЛА ПІДФОРУМУ «KУПЛЮ/ПРОДАМ/ПОМІНЯЮ/ПРОПОНУЮ» Борди:

3.9. Заборонені коментарі, які не мають відношення до теми посту (оффтопік), повторення одних і тих самих питань або повідомлень (флуд), надмірне цитування (оверквотінг).
....
Опубліковано

так, чисто з цікавості запитаю.

Те, що мобіла працює чотко це заслуга продавця чи виробника? :)

Теж купувала телефон. Порадив. Зробив знижку.

Та і по постах на форумі взагалі: +1 для Nokian'а, а не для ТС-ра.

+ повага за участь в одній добрій справі.

Опубліковано

А я би тих, хто "вставляє свої коменти" не по темі, банив :)

А в "Барахолці" і подавно.

Із-за чого весь сир-бор? Із-за наступного.

Nokian пише:

Айфон працює зі всіма операторами за допомогою гевея. Ціна самого апарату(з гевеєм) 3450 грн. Пропозиція дійсна до четверга.

DrWeird пише:

За такою ціною мені пропонували 4S 32 GB neverlock. Бажаючим надам телефон продавця.

Звісно, якщо людина заганяється, і цінить якогось зламка дорожче від нового апарата - можна на це коректно вказати. Але пересирати весь торг фразою "Бажаючим надам телефон продавця"... за це варто карати.

Опубліковано

Фраза лишня. Решта підтримую.

Якщо народ заганяється (часто перекуплюють з аукро) і плюсують "палтішок" на презікі, то треба вказувати, може не всі такі роузмні як Гетто.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...