Перейти до змісту

Куди зник Палиця?

viktor

Рекомендовані повідомлення

Українські жаби - самі сильні жаби! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 288
  • Створено
  • Остання відповідь

jack74, не бачу звязку між жабами і вищесказаним. Мене не давить жаба, що у мене на подвір'ї нема штиря - сонячного годинника, і шариків на арматурі, які називаються планетами... Жаль просто, що так безглуздо витрачаються гроші на непотріб і виставляється цей непотріб в центрі міста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені теж дивно, як таке у...ще може коштувати стільки бабла. Краще б фонтан зробили як на мене.

А люди фоткаються і біля шедеврів жек-арту у парку, при чому масово...

Ну то зроби фонтан, в чому проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, сенсу від того, так званого, "годинника" жодного. Правда, наші люди полюбляють фотографуватися на тлі незрозумілих об"єктів. Більше місяця після виборів, а благодійник, навіть, на відкриття свого "дітища" ЦУМу не прийшов, чомусь.

тобі той годинник що, голосно бомкає, спати не дає?

jack74, не бачу звязку між жабами і вищесказаним. Мене не давить жаба, що у мене на подвір'ї нема штиря - сонячного годинника, і шариків на арматурі, які називаються планетами... Жаль просто, що так безглуздо витрачаються гроші на непотріб і виставляється цей непотріб в центрі міста.

:) а ти не рахуй чужі гроші і будеш спати спокійніше :)

Хто дає бабло - той і обирає ЩО і ДЕ ставити :) от і вся філософія

І не потрібно кричати, що то типу НАШІ гроші, ми платимо податки і т.д. Це так, тільки не в нас в Гондурасі. А в нас альтернатива проста - або є те, що хтось поставив, або нема нічого взагалі.

От і люди фотографуються біля того, що є. І їм пофіг, хто це поставив, палиця чи непалиця.

Колись в Луцьку проводили конкурс скульптури... Потім ті всі витвори порозставляли по місту. Безкоштовно. Хоч хтось з Вас "дякую" сказав комусь з митців?! Отож!

Візьми і зроби щось сам, і подаруй людям. Хоча, я впевнений, завжди знайдуться ті, які тебе обсеруть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, радій далі костям з панського столу, накритого за брудні гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, радій далі костям з панського столу, накритого за брудні гроші.

або ? ....... (що треба робити замiсть цього ? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вірити цим усі благодійникам і не продавати свої голоси. Совість для чого в людини?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто продавав? про що ти бабські байки переповідаєш? :)

І взагалі, кожен голосує за того, за кого хоче. А критерії, від яких залежить оте "хочу/нехочу" різносторонні. Одна дивиться, чи гааааарний кандидат, другий дивиться, чи кулак в нього здоровий, третя - на національність, четвертий звертає увагу на освіту, п'ятий - на те, чи заможній кандидат і чи зможе щось протиставити системі (крім безсилого тявкання) і т.д. Тобто кожен голосує по своїх міркуваннях, а от чим вони керуються - це особисте і власне діло кожного. І ні ти, ні будь-хто інший не вправі вирішувати, а тим паче, соромити, чим керуватися тій людині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, таке враження, що ти з іншої планети прибув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, таке враження, що ти з іншої планети прибув.

що ти "воздух зазря сотрясаєш"? Маєш факти - вперед в студію, не маєш - то вся ця розмова - бабські теревені.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що факти змінять? Майже по усій Україні пройшли в нардепи по мажоритарці олігархи, і повір явно не для того щоб представляти, чи відстоювати твої інтереси, а для того, щоб захистити свої. Купили за копійки народ, а відіб'ють потім в рази більше, і будуть далі вимивати ПДВ і крутити схеми, але тепер ніхто їх не чіпатиме взагалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, так, ото якби не оті бандіти, жили б ми по правді....)))(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це не він появився, а "заступник голови фонду Ірина Констанкевич".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а прикол то не в палыце,а в том,что фонд работает,проекти финансируются и реально воплощаются в жизнь. кто то ещё может повторить это? из кандидатов.

до встречи после 21.00.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, а прикол то в тому, що питання то в тому, що КУДИ ЗНИК ПАЛИЦЯ? А не в тому, чи працює фонд " "Новий" Луцьк".

Та й з коментів під новиною виходить, що то Палицця фонд розрахувався перед директором школи №17 за підтримку на виборах і з цього зробили "ПОДІЮ"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кандидати в нардепи/нардепи шукають довірених осіб/помічників за гроші, а тут тобі Вова - ідейний, на халяву та без амбіцій. Золота людина....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З"явився в списках "підписантів" разом ще з двома волинськими діячами на делегування Калєтніка і Жванії у склад підготовчої депутатської групи

post-11888-0-66004700-1354902091_thumb.p post-11888-0-13331600-1354902156_thumb.p

http://tyzhden.ua/News/66994

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ювілей сьогодні відзначає народний депутат України Ігор Палиця. Йому виповнюється 40 років. :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нікуди він не зник: )))))

50c857fa3a7b3.jpeg

50c85809cbbc6.jpeg

Сьогодні, 12.12.2012, у ВР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і рожи на фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.volynnews.../37188-2b.jpg

Новий "палиця"?

Volynnews вже видалив фото...Оперативно....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як це видалив? Фото відкривається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як це видалив? Фото відкривається.

Не відкривається! В тебе видно з кешу відкриває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...