Перейти до змісту

У Луцьку є станція космічного зв'язку?

tarasmv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора прочитав в газеті "Твій вибір" статтю. Нібито в редакцію газети написав лист ветеран ракетних військ, який пише, що у Луцьку на території Луцького прикордонного загону є станція космічного (тропосферного) зв'язку, яку добре видно мешканцям району, і яка погано впливає на самопочуття людей які живуть в району вулиць Стрілецької, Гулака-Артемовського, Грушевського, Арцеулова.

На запит журналіста газети керівництво Луцького прикордонного загону відповіло що це закритий стратегічний об'єкт, яким керують з Києва і про шкоду для людей вони інформації не мають, але зроблять запрос у Київ до вищестоящого начальства.

Журналіст просив Луцьку санстанцію перевірити рівень магнітного випромінювання у тому районі, йому сказали що прибор на повірці і зараз цього зробити не зможуть.

Невже дійсно у нас в Луцьку посеред спального району таке є?

Опубліковано
Журналіст просив Луцьку санстанцію перевірити рівень магнітного випромінювання
дик ще ж є обласна сес...
Опубліковано

так, та частина, що на вулиці стрілецькій. там здоровенна супутникова тарілка стоїть.

Але про шкоду для здоров"я... є підозра що то ті бабульки писали, які уважно стежать в новинах за спалахами на сонці, щоб знати коли себе погано почувати

Опубліковано

Есть. И её отлично видно. И слухи о её вреде тоже есть. Если идти от "Космоса" до входа в лицей, по левой стороне где-то между жилыми домами можно увидеть здоровенную тарелку, что стоит на територии воен. части.

Опубліковано

А вообщє треба Гетто спитати як він себе почуває поблизу космічного зв'язку - чи голова зранку не болить... :)

Опубліковано

Є, її гарно видно з вулиці Коновальця, величезна така таріляка. Інколи дійсно "дивиться" прямо на жилі будинки. Щодо потужностей її випромінювання та поганого впливу на "організьми" брехати не буду, не знаю.

Опубліковано
А вообщє треба Гетто спитати як він себе почуває поблизу космічного зв'язку - чи голова зранку не болить... :)

В нього вже давно виділений канал у космос і нічого не болить ))
Опубліковано

В статі було написано, що раніше за допомогою таких станцій підтримувався зв'зок з кораблями в океанах. А для чого така станція в Луцьку? Якщо така станція дійсно є, то на мою думку вона може належати хіба що нашим сусідам росіянам. А стосовно шкоди то я чув таку історію що колись у СССР по недбальству хтось допустив дуже низького нахилу антени і у великому радіусі від антени миттєво пожовтіла трава. А так як мало приїхати начальство з перевіркою то її дійсно як в анекдоті красили.

Опубліковано

шкода здоровю, трава жовтіє...мрак...місто чуток та іпохондриків))

біля космосу стоїть антена, що працює "на прийом", вона апріорі не може "ізлучать і жечь траву"

Опубліковано

Письмо в техотдел оператора мобильной связи:

После установки в нашем районе вышки вашего оператора многие стали ощущать головные боли, расстройства желудка, ломоту в суставах и запоры. Просим рассмотреть вопрос в ближайшее время!

Ответ инженера: Удивительно! Я даже не представляю, что будет, когда мы ее подключим!

Опубліковано

Не хто інший як я прослужив два роки на станції космічного зв"язку "Кристал", з того часу пройшло майже 30 років, спілкуюся з колишніми офіцерами, прапорщиками і солдатами що несли бойове чергування на цій станції - всі живі - здорові, діторобні органи працюють нормально )))

Опубліковано

Люблять же наші люди спихати свої болячки на різні незрозумілі фіговіни. Побачили здоровенну антену і зразу ж "мы все умрем!"

В тій таки частині є (вірніше раніш були, а чи є зараз незнаю) потужні короткохвильові передавачі, із антенами піднятими на високій мачті, випромінювання якого точно накривало навколишні будівлі, і "ніхто нє умер".

А тут маємо вузько направлену антенну, з меншою потужністю передавача і стіко кіпішу.

Опубліковано
... в редакцію газети написав лист ветеран ракетних військ, який пише, що ... є станція космічного (тропосферного) зв'язку, ... яка погано впливає на самопочуття людей ...
:) старий робиться той ветеран, боліти все починає... От і шукає когось винного, не хоче вірити, що це старість (чи наслідки пропитих прослужених років) ;)

Нагадує анекдот:

В деревне установили вышку сотовой связи.

Через месяц население подало жалобу. Что, дескать, наблюдаются головные боли, ухудшение самочувствия, бессонница, бла-бла-бла...

Ответ директора был простым:

- Это всё фигня! Вы только подумайте, что будет, когда мы её включим...

А на рахунок якихось випромінювань - в нас є державна служба - Укрчастотнагляд, який постійно моніторить все і вся.

Опубліковано

Я на Вікімапії не знайшла, хоч в реалі бачила

Она немного не там. Тут показал где примерно.

і трохи не там вона))) а між наступними будинками, стоїть років +- 5, дивиться за напрямками стрілки, але повертають її дуже рідко

post-16078-0-15777700-1352715518_thumb.j

Опубліковано

А на рахунок якихось випромінювань - в нас є державна служба - Укрчастотнагляд, який постійно моніторить все і вся.

Телефонних вишок як гімна,і шкоду завдають-факт!А в Укрчастотнагляді-норма!Тількі ти це докажи людям в селі в яких на городі стоїть вишка!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...