HWman Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 21:53 #26 Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 21:53 вот ваше metro metro хвалене на андроїдіНавчили, і ще з дитинстваНу значіть молодці, свої гроші відробили
fenmix Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 22:04 Автор #27 Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 22:04 вот ваше metro хвалене на андроїдіmetro на андроїді, це по моєму верх збоченствапомоєму вінду ще не навчили багатопоточності...На відмінну від андроїда, вона саме літає. Без фрізів, без підвисань. Просто літає. В ВП8 це буде з фоновим скайпом і т.д.
HWman Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 22:50 #28 Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 22:50 На рахунок підвисань нічо сказати не можу вінду тільки на скрінах бачив...Незнаю як у вас там, я запускав відео плеєр навігацію скайп водночас... відео дивився без фрізів правда опери мало було вільної десь до 50 метрів всього...Кстаті навітел рулить.
EleKtrik Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:14 #29 Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:14 FenMix цікава статейкаА якщо порівняти Windows Mobile з Blackberry OS?Порівняння неДоречне!А якщо порівняти Windows Mobile з Blackberry OS?Блекберрі я в руках не тримав, але читав, що вона досить непогана і розробники хочуть реанімувати її. Проте у майкрософтів зараз більші шанси, оскільки відтепер лінійка Windows Phone тісно пов'язана з самим Windows (наразі з 8). До речі, бум блекберрі намічуються на перший квартал 2013, так що все можли..ах да, кінець світу...Вірніше сказати не реаніамувати, а оновити, справді на початок 2013 чекається офіційний реліз 10 Blackberry OSTo HWman - скількі смартів ти тримав у своїх руках? Бо у мене склалось враження- що твій досвід закінчується на старій нокії і gsmart !
EleKtrik Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:22 #30 Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:22 Доречі, твій тєл HD відео 1080 тягне? просто цікавообгрунтуй смисл відео 1080, на з" чи навіть 5" екрані????
HWman Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:34 #31 Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:34 обгрунтуй смисл відео 1080, на з" чи навіть 5" екрані????залізо потеститьTo HWman - скількі смартів ти тримав у своїх руках? Бо у мене склалось враження- що твій досвід закінчується на старій нокії і gsmart !Да, правильне враження, кажу відразу я не експерт у мобільних технологіях, а телефони міряю Гігагєрцами і кількістю ядер...FenMix є кілька питань по твоїй трубці, суто спортивний інтерес:Скільки тримає батарея при активному використанні?Скільки власне батарея має мА/год ?
EleKtrik Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:45 #32 Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:45 обгрунтуй смисл відео 1080, на з" чи навіть 5" екрані????залізо потеститьну в мене в малої BB 9800 тяне, у мене 9810 тяне подавно , і що? Яке цьому практичне застосування, чи так, помірятись просто?
Nokian Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:51 #33 Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:51 Особливо гігагерци та кількість ядер впливають на недосвідчених дівчат, які щиро вважають , що 1-це прямий показник кількості грошей у власника2- зі всіма цими герцами та ядрами може справитись лише дуже розумний власник.
EleKtrik Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:54 #34 Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:54 Особливо гігагерци та кількість ядер впливають на недосвідчених дівчат, які щиро вважають , що1-це прямий показник кількості грошей у власника2- зі всіма цими герцами та ядрами може справитись лише дуже розумний власник.Віть, але погодься, перше питання в покупців: скільки ядер, і кіко мегапікселів, ні?
HWman Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:57 #35 Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:57 ну в мене в малої BB 9800 тяне, у мене 9810 тяне подавно , і що? Яке цьому практичне застосування, чи так, помірятись просто?Я ж сказав що просто цікаво, я думав для 1080 вистачить 1.4 Ггц...
Nokian Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:59 #36 Опубліковано 10 Листопада, 2012 в 23:59 Зараз перше питання, чи є кнопочна нокія. Ті ,кому важливі ядра , вже давно повивчали характеристики і їх цікавить ціна.
EleKtrik Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 00:03 #37 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 00:03 ну в мене в малої BB 9800 тяне, у мене 9810 тяне подавно , і що? Яке цьому практичне застосування, чи так, помірятись просто?Я ж сказав що просто цікаво, я думав для 1080 вистачить 1.4 Ггц...Якщо розібратись, 1080 - це розширення а не якість, та й буває воно різне...я думав для 1080 вистачить 1.4 Ггц...Для довідки, в 9800 проц - 700, у 9810- 1200...
HWman Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 00:13 #38 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 00:13 Якщо розібратись, 1080 - це розширення а не якість, та й буває воно різне...От тільки не треба той во, умнічать...Для довідки, в 9800 проц - 700, у 9810- 1200...Тоді у майбутньому поправлять значіть
Ruslyk Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 06:56 #39 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 06:56 Як на мене то читає ваш смарт 1080р чи ні залежить не від гігагерців вашого девайсу, а від установленої на ньому відеокарти... так що тут міряння піпіськами зовсім недоречне.. ІМХОДля довідки адрено 205 це слабувата відеокарта... Це рівень 2010—го року.... Стояла б в нього адрено 220/225 або ж малі 400 то все ваше міряння чи тягне в топікастера 1080р чи ні було б просто дурною тратою часуНа рахунок самої віндовлї ОС , ну да вона шустра, дружня до користувача ну бл*:- софту на неї в рази менше як на андроїд- всі найсвіжіші ігри і програми виходять як завжди на андроїд і ios - як було заявлего лінукс набагато краще працює з багатоядерними процесорами ніж той самий віндовс (хтось там заявляв що вінда з дитинства вміє працювати з багатоядерними процесорами??? ні це не так!!! Почала вчитись вона відносно недавно від тієїж самої віндовс 7, а вот в лінуксі це закладено ще з ембіона)- той ж самий андроїд портують на огризки тай інші девайси, а вот віндовс фон ніхто нікуди не хоче портувати- плюс андроїда в тому, що в нас є можливість завжди оновити свій девайм до найновішої ос (якщо не за допомою виробника то за допомогою сторонніх розробників (ну це стосується апаратів з архітектурою процесорів arm v7)Ах да чуть не забув пояснісніть мені не обізнаному чому це всі стараються здихатися тої самої нокії з їж славнозвісною windows phone, а в замін купляють апарати на андроїді чи ios, андроїд девайси ж міняють на інший потужніший девайс і на тій ж самій android OSВисновок напрошується сам, при всіх красі і функціональносьі вінди в ній ще дууууже багато недоробок і для того щоб зробити достойну конкуренцію їй треба ой як ще багато старатися...
vaz75 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 07:54 #40 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 07:54 вот ваше metro metro хвалене на андроїдіНавчили, і ще з дитинстваНу значіть молодці, свої гроші відробилиЦе вже збочення якесь, вже Андроїд вінду копіює, замітьте, не навпаки...
vaz75 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 08:04 #41 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 08:04 - як було заявлего лінукс набагато краще працює з багатоядерними процесорами ніж той самий віндовс (хтось там заявляв що вінда з дитинства вміє працювати з багатоядерними процесорами??? ні це не так!!! Почала вчитись вона відносно недавно від тієїж самої віндовс 7, а вот в лінуксі це закладено ще з ембіона)Пісатєль, читай уважніше, не про багатоядерність, а про багатопоточність (багатозадачність) йшла мова, то різні речі І ще, цікаво, а що в тебе на компі соїть, невже ж Лінукс, що ти так хаєш Вінду?На рахунок "всі бігом міняють" Віндофони" на Андроїди, маячня, я не знаю жодного, сам користуюсь із задоволеннямЩодо програм, оновлень то справа в тім, що Вінда закрита система і до розробників ставлять дуже високі вимоги, а Андроїд - відкрита (Лінукс) зі своїми +\- (зокрема я не знаю на віндофоні, що таке вірус). А програм і іншого стає все більше, а з ВФ8 ще більше. Давайте зачекаємо, час покаже.Мне особисто Віндофон задовільняє більше ніж Андроїд, якщо стане навпаки, я не вагаючись перейду на Андроїд, а поки чекаю, щоб ціни на Люмію920 знизились
Ruslyk Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 10:15 #42 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 10:15 Це хто ще з нас пісатєль, якщо брати до уваги багатозадачність то windows phone тоже тут смокче палець порівнянні з андроїдом....ви бачили як організована багатозадчність на тому самому андроїді чи лінуксі? Підозрюю що ні бо інакше такого б не говорили! Такщо чекайте дальше свою 920 люмію а ми будем за більш перспективне відкрите пз
september25 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 10:28 #43 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 10:28 Аяк організована багатозадчність на тому самому андроїді чи лінуксі?
fenmix Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 12:14 Автор #44 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 12:14 Ах да чуть не забув пояснісніть мені не обізнаному чому це всі стараються здихатися тої самої нокії з їж славнозвісною windows phone, а в замін купляють апарати на андроїді чи ios, андроїд девайси ж міняють на інший потужніший девайс і на тій ж самій android OSТому що ці "всі" - це дяденькі та тьотінькі, які шокуються, коли дізнаються що в Windows Phone:a) Не можна поставити свій рінгтон (можна, але щоб пісня була до 40 секунд)б) Не можна передавати та приймати файли бо блютузу.в) Треба ставити Zune для роботи з телефоном через комп.г) Немає карт пам'яті.Висновок: чим вони слухали/дивились, коли брали віндофон? Вони ще характеристики Vertu напевно не бачили))І ще. Зараз ми обговорювали Windows Phone 7, ні слова про восьму.
EleKtrik Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 12:20 #45 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 12:20 б) Не можна передавати та приймати файли бо блютузу.І що стороннім софтом не лікується?
fenmix Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 12:30 Автор #46 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 12:30 б) Не можна передавати та приймати файли бо блютузу.І що стороннім софтом не лікується?Звичайно лікується, але за місяць користування в мене не виникало даної потреби. А в оновлення 7.8 обіцяють додати ці можливості.
Ruslyk Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 13:04 #47 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 13:04 б) Не можна передавати та приймати файли бо блютузу. І що стороннім софтом не лікується? Звичайно лікується, але за місяць користування в мене не виникало даної потреби. А в оновлення 7.8 обіцяють додати ці можливості. Нагадує рекламу самсунг там де в черзі стоять поклонники за новим 5 огризком а тут підходять друзі і хвастаються підтримкою NFC і миттєвим петедаванням файлів на ближні пристрої... а вони в відповідь на те: «ну в нас тоже буде ця функція в наступному айфоні» так само ви надії покладаєте на windows phone 7.8 А як організована багатозадчність на тому самому андроїді чи лінуксі? Один з прикладів це що стосується андроїд, а в лінуксі там взагалі чудеса можна виробляти
fenmix Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 13:44 Автор #48 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 13:44 Нагадує рекламу самсунг там де в черзі стоять поклонники за новим 5 огризком а тут підходять друзі і хвастаються підтримкою NFC і миттєвим петедаванням файлів на ближні пристрої... а вони в відповідь на те: «ну в нас тоже буде ця функція в наступному айфоні» так само ви надії покладаєте на windows phone 7.8NFC? Так він є в Windows Phone 8.Один з прикладів це що стосується андроїд, а в лінуксі там взагалі чудеса можна вироблятиВаші "чудеса" як невловимий Джо. Чи багато зараз потрібного софту на лінуксі? Де популярні професійні продукти від Adobe, Autodesk? 3Dmax, Maya і т.д.? А скільки професійного софту видано під Apple. Більшість людей любить Windows, не Linux.
vaz75 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 15:41 #49 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 15:41 Це хто ще з нас пісатєль, якщо брати до уваги багатозадачність то windows phone тоже тут смокче палець порівнянні з андроїдом....ви бачили як організована багатозадчність на тому самому андроїді чи лінуксі? Підозрюю що ні бо інакше такого б не говорили! Такщо чекайте дальше свою 920 люмію а ми будем за більш перспективне відкрите пз Флаг тобі в руки! Я йому про різницю між багатоядерністю і багатозадачністю, а він мені про реалізацію багатозадачності в Вінді і Лінуксі. Я не програміст, мені цих "наворотів" в Андроїді не потрібно. І ти не увілюй від відповіді на питання, комп в тебе на віндовсі чи Лінуксі (я то відповідь знаю)
Ruslyk Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 18:19 #50 Опубліковано 11 Листопада, 2012 в 18:19 Наївний... То фіг тобі, я взагалі комп не включаю а сиджу з планшета!!! Лінуксом користуюся, хоча в дома вінда на компі такщо нефіга ти не вгадав...!!! Доречи проти віндовса я нічого немає особливо 7-мки, а вот 8-ка (повний провал як декстопної ОС для майкросоофт) і windows phone 7 мене взагалі не приваблює бо в ньому нічого крім метроінтерфейсу (це на рахунок віндос фон)цікавого немає.. ІМХОПри всій початковій приваблвості windows phone він не виправдав очікувань самих користувачів... я розумію що ви купили девайс на даній ОС і звичайно ви будете кричати що вона афігенна бо ж бл* вклали в неї свої гроші, але при всій по вазі до вас, їй до конкуренто спроможної ОС ще ой як далеко ...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.