Перейти до змісту

Автобыдло.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 27.03.2018 в 17:57, SERGAN сказав:

От як би я їх запам'ятав ,то написав би .

Показати  

ну а смисл описувати косвенні ознаки, тим більше, що таких машин сотні, а то і тисячі

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 14.03.2018 в 09:59, jack74 сказав:

Вони пішоходні переходи (що є більш важливим і потрібним)  понамальовувати не можуть

Показати  

В минулому році і переходи і осьові лінії були намальовані. А от смуги - ні.

а ти вже смуги всюди захтів

Показати  

Бачиш-но що захотів. І похіг, що воно і без мого бажання має робитися. Навіть в Донецьку, де війна, і то смуги намальовані.

Якщо машини можуть стати, припустимо,  в три ряди там, де колись були намальовані два, то в чому проблема?

Показати  

Нічого подібного. Якщо є рядність на три ряди, то має бути три, а не влазити із сантиметровим інтервалом четвертим, а то і п'ятим рядом. А потім ті 3.14дараси попадають в сліпу зону і добре, якщо їх не зачепиш.

Скажи, де ж тебе так защемило те "стадо"?

Показати  

На Соборності постійно.

Опубліковано
  В 29.03.2018 в 12:01, volks сказав:

Нічого подібного. Якщо є рядність на три ряди, то має бути три, а не влазити із сантиметровим інтервалом четвертим, а то і п'ятим рядом. А потім ті 3.14дараси попадають в сліпу зону і добре, якщо їх не зачепиш

Показати  

Отож, ЯКЩО Є.

А якщо нема, ні розміток, ні знаків

Цитувати

11.1. Кількість смуг на проїзній частині для руху нерейкових транспортних засобів визначається дорожньою розміткою або дорожніми знаками

знак 5.16 Напрямки руху по смугах знак 5.17.1 Напрямок руху по смузі знак 5.17.2 Напрямки руху по смугах

5.16 – 5.17.2

а за їх відсутності — самими водіями з урахуванням ширини проїзної частини відповідного напрямку руху, габаритів транспортних засобів і безпечних інтервалів між ними.

Показати  

, і машини нормально стають (і не треба тут ліпити якісь сантиметрові... я привів нормальний приклад, де машини стають з нормальним інтервалом), то ніякої проблеми в відсутності намальованих "заборів" не бачу.

ПиСи: Соборності довга, де саме щемлять?

Опубліковано
  В 29.03.2018 в 13:28, jack74 сказав:

ПиСи: Соборності довга, де саме щемлять?

Показати  

Біля Аверса, біля Гостинця, біля зупинки 26 школа, біля Там Таму в сторону моста. Причому, на тій половині, де є розмітка не було такого ніразу.

Опубліковано

блін, який жах твориться на дорогах... А я їжджу, і не помічаю...

Мож тобі на тролейбус пересісти? Ну, раз там, на дорогах, така жопа з-за розмітки? для тебе ...         нервові ж клітини, кажуть, не відновиш...

Опубліковано
  В 29.03.2018 в 14:30, jack74 сказав:

Мож тобі на тролейбус пересісти?

Показати  

А може тим гандонам, що правил не дотримуються, пересісти на тролейбуси. 

В 29.03.2018 в 14:30, jack74 сказав:

А я їжджу, і не помічаю...

Показати  

Може просто ти такий самий. От і не помічаєш.

Опубліковано

може, може... Але всі ми - учасники дорожнього руху, і рахуватись потрібно зі всіма, правда ж... і якщо тебе підтримали аж..., то роби висновки, хто з нас "такий"

ПиСи:

В 29.03.2018 в 14:39, volks сказав:

А може тим гандонам, що правил не дотримуються, пересісти на тролейбуси. 

Показати  

Зачекай-зачекай! ХТО не дотримується правил? Мова, якраз, про тих, хто нічого не порушує формально! Порушує лише в ТВОЄМУ розумінні! Я ж тобі про що толкую?!! Якщо розмітки, яку ти просиш, нема, знаків нема, і люди стають, як їм "влазить", то вони ніякі не порушники, взагалі-то

Чи може під "правилами" чи маєш на увазі не ПДР, а щось своє?

Опубліковано
  В 29.03.2018 в 14:39, volks сказав:

Може просто ти такий самий. От і не помічаєш.

Показати  

блін , і я такий самий :( Хоча, якщо тобі кафе мішає метр всторону обійти, то нічого дивного, що ти все помічаєш . Я в основному помічаю бидлопаркунів посеред дороги й бидловодіїв, які лізуть *поперед батька в пекло*, коли ти зупинишся в такому вузькому місці, щоб пропустити зустрічний транспорт

Опубліковано
  В 29.03.2018 в 14:53, MANJAK11 сказав:

Хоча, якщо тобі кафе мішає метр всторону обійти

Показати  

Обійти мені не проблема. Просто в нас все роблять через жопу. Там, де можна зробити прямі проходи, роблять обходи під прямим кутом. В результаті люди все-одно ходять по прямій по газону(який там мав би бути).20180105_104018.thumb.jpg.393175258ed9ce6980b1168e0a926922.jpg

А от зупинки роблять навпаки, через кожні 100 м, замість 300-400м. Виходить, що там, де люди повинні йти менше, вони йдуть більше, і навпаки.

нічого дивного, що ти все помічаєш

Показати  

А ти зверни на розташування авто на дорозі на одній стороні Соборності і на іншій.

, які лізуть *поперед батька в пекло*, коли ти зупинишся в такому вузькому місці, щоб пропустити зустрічний транспорт

Показати  

За таке взагалі хочеться п@здити монтіровкою. Особливо на Новій пошті.

Опубліковано

Мля. В тебе достобіса складне і напружене життя.

Все помічаєш, все тебе нервує, суцільна недогода.

Співчуваю.

Певно криза?

Опубліковано
  В 29.03.2018 в 14:47, jack74 сказав:

знаків нема

Показати  

На Соборності знаки є. 

В 29.03.2018 в 14:47, jack74 сказав:

Чи може під "правилами" чи маєш на увазі не ПДР

Показати  

Я маю на увазі їзду посередині двохполосної дороги, і неможливо ні справа, ні хліва проїхати. Хоча на Перемоги токого не буває. Взагалі.

Опубліковано
  В 29.03.2018 в 15:50, volks сказав:

На Соборності знаки є. 

Показати  

:) Якщо хтось порушує ПДР (знаки ж там є, ти кажеш), то петицію потрібно було писати щось типу "давайте відстрілювати умисних порушників", бо якщо вони порушують знаки, то і намальовані смуги їм не будуть вказівкою, правда ж... Ти ж і сам це повинен розуміти. Ми ще всюди "мочімся мімо клозєта", а ти хочеш намальованими "заборами" стадо тримати вкупі...

Опубліковано
  В 29.03.2018 в 15:50, volks сказав:

Я маю на увазі їзду посередині двохполосної дороги

Показати  

Ем, нескромне питання. А де саме на Соборності  зі сторони загсу і до варшавки дві смуги?

Опубліковано
  В 29.03.2018 в 16:02, S30 сказав:

Ем, нескромне питання. А де саме на Соборності  зі сторони загсу і до варшавки дві смуги?

Показати  

Це стосувалось в принципі двохполосних доріг. Хоча на Соборності - це може бути відрізок від тамтамівського світлофора до мосту. Позавчора була ситуація. Їде спереду чудо посередині дороги, між ним і розділювальною смугою не втиснутись. Тільки почалась розмітка на мості, відразу зайняло свою полосу і все гуд. Те ж саме і в інших містах помічав. Так що розмітка дисциплінує. 

І повторюсь ще раз, зверніть увагу на Перемоги, на Соборності. Всі їдуть чіткими рядами. А там де немає розмітки, їде стадо.

Опубліковано
  В 29.03.2018 в 16:14, volks сказав:

І повторюсь ще раз, зверніть увагу на Перемоги, на Соборності. Всі їдуть чіткими рядами.

Показати  

То ти вже оприділись. По Соборності тебе щемить "стадо", чи все ж їдуть "чіткими рядами".

А то, то Соборності тебе не влаштовує кілька постів тому, то вже "чіткими рядами".

Може й з іншими дорогами не все так погано?;)

Опубліковано
  В 29.03.2018 в 16:25, S30 сказав:

То ти вже оприділись. По Соборності тебе щемить "стадо", чи все ж їдуть "чіткими рядами".

А то, то Соборності тебе не влаштовує кілька постів тому, то вже "чіткими рядами".

Може й з іншими дорогами не все так погано?;)

Показати  

Бо на одній стороні є розмітка, а на іншій немає.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

як на мене, то пояснення було очевидне, що це місце, де домовлено складують спаковане сміття, і звідки його зручно забирають сміттєвози.

А ось і підтвердження

Цитувати

Света Комзюк Розумію що полетять в мене тапки,але тут винен голова садового товариства, який дав добро дачникам лишати сміття біля того стовпа, раз в тиждень його там забирають

Показати  

Опубліковано
  В 15.04.2018 в 09:43, jack74 сказав:

як на мене, то пояснення було очевидне, що це місце, де домовлено складують спаковане сміття, і звідки його зручно забирають сміттєвози.

А ось і підтвердження

Показати  

наскільки знаю то голова дозволу не давав, це вже територія не садового товариства, на самому садовому люди ставлять контейнери, тим більше що викидав він будівельне сміття, яке я зазвичай вивозять окремо, сам наймав машину та платив за вивіз.

Опубліковано
  В 16.04.2018 в 06:26, Vikvik Mawr сказав:

наскільки знаю то голова дозволу не давав

Показати  

ну значить просто не все знаєш, якщо люди знають, що давав.

В 16.04.2018 в 06:26, Vikvik Mawr сказав:

тим більше що викидав він будівельне сміття

Показати  

це ти по фото визначив? Чи сам в мішки заглядав? Я, наприклад, по фото такого б не стверджував...

Опубліковано

знаю де будується ця людина  (не проживаючи в будинку)  і-бо там кожен день їжджу, ту гору мусору бачу постійно і дивися уважно на фото, хочеш поки не вивезли під'їдь посмотряй сам в мішки, там на фото видно які він викидав. Питання в тому що людина на авто їде в місто і може довести своє.....  до контейнера якщо це не будівельне сміття.

Опубліковано
  В 16.04.2018 в 08:15, Vikvik Mawr сказав:

Питання в тому що людина на авто їде в місто і може довести своє.....  до контейнера якщо це не будівельне сміття.

Показати  

Для чого, якщо домовлено тут?

То ти теж їздиш, правда, але в Брище сам не возиш же

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...