Перейти до змісту

Автобыдло.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Оце так, все!!! більше ніякої лайки, буду терпіти та саморозвиватися.)) (не шуткую).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

а мені подобається)), в мене в таких ситуаціях матів зо 15 напевно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи бачли, і чи тут дивитися,але це піпец, хоча і раша,зате цікаво http://www.youtube.com/watch?v=McVhruxKJ_Q#t=43

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кацапське бидло, воно і в Африці бидло.

Сюди по ходу про наше , рідне, так що ми знали хто це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да там фейк 100% на том видео, а если даже нет то типу что ехал в сзади надо было срочно звонить в милицию сообщать номера и про похищение человека.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от і наш ісполін. За кермом світлий хлопчина міцної статури.

Чув що цей товариш на вул. Окружній заїхав в Тойоту. На Тойоті теж хтось не простий, номери відразу зняли, Та "рішали" години 3. Людина обіцяла сюди відео закинути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув що цей товариш на вул. Окружній заїхав в Тойоту. На Тойоті теж хтось не простий, номери відразу зняли, Та "рішали" години 3. Людина обіцяла сюди відео закинути.

Бачив там БМВ новіша 5ка здається коцнута стояла, і Ланос з чухраним боком, а Корола на обочині - ніби без пошкоджень була.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене не пропустили

http://youtu.be/MnV6AMhi6V0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора бачила на Кравчука, авто без ушкоджень - значить, не він.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора бачила на Кравчука, авто без ушкоджень - значить, не він.

Та він, за тиждень авто можна відремонтувати, тим більше пошкодження були незначні. Та і є запис з відеореєстратора, обіцяли викласти в тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Я б не повернув, чекав, хай в зад здає, що хоче робить. Таких треба "лікувати".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таких треба "лікувати".

таких можна лікувати, якщо маєш калаш під сидінням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо калаш? я б точно не звернув. додушив би їх навіть сам. хай би може й постраждав. Я вже ментів розвертав, то цих придурків й подавну пхаів би назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SysR,я так думаю, це з серії "дзеркала для слабаків" :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто припарковане на троутарі, дзвінок в Гаї з проханням приїхати і зафіксувати порушення - це реально ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто припарковане на троутарі, дзвінок в Гаї з проханням приїхати і зафіксувати порушення - це реально ?

Думаю не реально. Недавно якісь їхній начальник казав в інтерв'ю, що інспектор не може чекати до вечора хазяїна авто, а інших методів нема. Не можна ні номери знімати, ні евакуювати, ні блокіратори на колесо ставити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у Львові евакуатори працюють повним ходом на пару з дайцями, не раз бачив в роботі.

Недавно якісь їхній начальник казав в інтерв'ю, що інспектор не може чекати до вечора хазяїна авто

а навіщо чекати? пробили в режимі реального часу по базі на кому авто зареєстроване - і склали протокол із залученням двох свідків і фотофіксацією, а далі - або відразу виписувати штраф, або спрямувати все до суду, щоб виніс постанову про стягнення. тут головне створити прецедент, і щоб водії отримали парочку "листів щастя".

П.С. як кажуть, хороший начальник працює на результат, а поганий - знайде сто причин, щоб не працювати взагалі )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Ваш розсуд:

http://youtu.be/CwbARtlwLtQ

в нього стільки шмоток за заднім склом що нічого не побачиш, а бокові щоб брови розчісувати.

бидломен!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні всіми тут любімий "Ісполін" їздить з розбитою мордою,пока тільки на машині. :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні всіми тут любімий "Ісполін" їздить з розбитою мордою,пока тільки на машині.

Перед в авто, маєте на увазі, розбити? Треба буде сьогодні глянути ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні всіми тут любімий "Ісполін" їздить з розбитою мордою,пока тільки на машині. :_07:

доісполнявся :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура, доїздився, хотілось би знати в кого він свої ісполнєнія загнав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...