Перейти до змісту

Автобыдло.

ursa

Рекомендовані повідомлення

"Особенности национального вождения" :)))

як намене Львів як Львів ( :) ) тілько дорога рівненька і місця більше, оу, і водії посеред дороги не паркуються на кілька суток...

П.С. Уявіть на секундочку якщо туди незграб "наших" випустити, котрі за "сало" права купили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Мудак.

yura-patriot, цей же мудак і мене перед тим на Конякіна по подвійній суцільній обганяв. після того я виїхав на поворот до світлофора і побачив як він і тебе підрізав (Фіат фірми "Алерт", так?), і в той момент я подумав те ж саме, що ти сказав )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мудак.

рано чи пізно такий "ваділа" натрапить на одного з агресивних нервових таксистів (є пару знайомих, нарваних знайомих котрі обов'язково доженуть та по пачці надавати можуть) які вкрай такого нелюблять і наказують (порізному) таке бидло. Я не схвалюю такі методи, але я ж їм не "батько".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мудак.

yura-patriot, цей же мудак і мене перед тим на Конякіна по подвійній суцільній обганяв. після того я виїхав на поворот до світлофора і побачив як він і тебе підрізав (Фіат фірми "Алерт", так?), і в той момент я подумав те ж саме, що ти сказав )))

пропоную здати відео в ДАІ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мудак.

пропоную здати відео в ДАІ!

відкупиться :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іще:

Мудак.

Доречі, цей мудак вже світився на Борді.

Взагалі, він ще той бидляк, наприклад, тут знову по зустрічній лізе нагло і далі його вже по Б. Хмельницького крутить як гімно в ополонці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іще:

Мудак.

Доречі, цей мудак вже світився на Борді.

Взагалі, він ще той бидляк, наприклад, тут знову по зустрічній лізе нагло і далі його вже по Б. Хмельницького крутить як гімно в ополонці.

Ще раз мудак!! ну блін хамидло Луцька!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Синя Корола з тюнінгом і іменними номерами (якесь прізвище, не запамятав) вже кілька разів попадалась мені в місті на бидло-манерах...

Шкода регіка не маю...

Так би виклав його сьогоднішній шедевральний проїзд Т-перехрестя Соборності і Воїнів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мудак.

Уявляїте знову його зустрів, подивіться як стоїть:http://youtu.be/yP41_TIGaZg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один.Світлофор? чув нє:http://youtu.be/KEZDb57G770

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мудак.

рано чи пізно такий "ваділа" натрапить на одного з агресивних нервових таксистів (є пару знайомих, нарваних знайомих котрі обов'язково доженуть та по пачці надавати можуть) які вкрай такого нелюблять і наказують (порізному) таке бидло. Я не схвалюю такі методи, але я ж їм не "батько".

Ты батько)) Как ты сам ездил? Я помню))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо таке відео здати в даі - хоч штраф який випишуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо таке відео здати в даі - хоч штраф який випишуть?

у нас - ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проїзд на червоне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як НЕ потрібно обганяти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як НЕ потрібно обганяти

за мерса згоден. але автор відео теж здійснив обгін з порушенням - через суцільну лінію розмітки, на перехресті з другорядною дорогою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю він хотів нам показати що виробляє мерс :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за мерса згоден. але автор відео теж здійснив обгін з порушенням - через суцільну лінію розмітки, на перехресті з другорядною дорогою...

Згоден, на відео "двох зайців вбито"))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю він хотів нам показати що виробляє мерс

мерс взагалі неадекват :0148:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проїзд на червоне

Там таке завжди. Майже кожного разу хтось їде на червоне світло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Синя Корола з тюнінгом і іменними номерами (якесь прізвище, не запамятав) вже кілька разів попадалась мені в місті на бидло-манерах...

Шкода регіка не маю...

Так би виклав його сьогоднішній шедевральний проїзд Т-перехрестя Соборності і Воїнів.

теж бачив її сьогодні. Там не прізвище а поганяло, типу IPOLIT чи ISTUKAN , поки дійшов додому то вилетіло з голови. В нього ще стопи задні тоновані так що на сонці нічого не видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж бачив її сьогодні. Там не прізвище а поганяло, типу IPOLIT чи ISTUKAN , поки дійшов додому то вилетіло з голови. В нього ще стопи задні тоновані так що на сонці нічого не видно.

Бачив я цього, ІППОЛІТА. Крєндєля виписував на Перемоги <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...