Перейти до змісту

ШлаКбаум --- Там-Там

DarkMonk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 105
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Цікаво, встановивши плату за паркування, чи готовий Мат-Мат брати на себе повну відповідальність за авто, яке перебуватиме на парковці і те, що в ньому знаходиться? Чи будуть "падати на мороз" типу "за цінні речі, залишені .... на парковці Конт-трейд" відповідальності не несе?

Мені цікаво, а взагалі платні стоянки несуть "повну" відповідальність за Ваше авто? Як мені відомо, ні.

Опубліковано

Skorpio76, :) нема мови :) ну що тут тобі скажеш :)

...автобус везе, Нова пошта... :) якщо ти рахуєш, що це паралелі, то давай і вклади в банку сюди ліпи ;)

Відповідальність - нормальна практика у цивілізованих людей. Як надавач послуг хоче розділити ризики - є механізм страхування. А щодо депозитів - є Фонд гарантування вкладів. Це цивилізований спосіб суспільного життя. У Німеччині навіть лікарі страхуються на випадок професійної помилки. І за позовом пацієнта платить страхова.

Хочеш заробляти - будь готовим до того, що треба нести відповідальність.

Опубліковано
25. Оператор не несе відповідальності за збереження транспортних засобів, розміщених на майданчиках для паркування.

© ПРАВИЛА паркування транспортних засобів

З іншого боку, як тільки Тамтам десь скаже що автостоянка охороняється, то для нього будуть діяти ПРАВИЛА зберігання транспортних засобів на автостоянках, в яких сказано що:

27. Автостоянки гарантують схоронність транспортних засобів, прийнятих на зберігання згідно з цими Правилами, а у разі їх зникнення, розукомплектування чи пошкодження під час зберігання несуть відповідальність у встановленому законодавством порядку.

Опубліковано

До речі, до питання про перетермінування:

Допускається безоплатна стоянка транспортного засобу протягом 10 хвилин після закінчення часу паркування, за який сплачено.

п.26 ("Користувач зобов'язаний") Правил паркування.

Опубліковано

Здається автопарковка вже запрацювала у новому (платному) режимі.

Сьогодні 13.30 паркувався біля Там Таму. Все було по старому....

Опубліковано

Здається автопарковка вже запрацювала у новому (платному) режимі.

Сьогодні 13.30 паркувався біля Там Таму. Все було по старому....

Спостерігав з вікна маршрутки активність біля паркоматів (після 16.00). ШлаКбауми були в опущеному положені. Чоловіки, яких я ідентифікував як парковщиків, стояли біля паркоматів. Одному водієві жестами вказували ближче під"їхати до ШлаКбауму, так що б порівнятися з дисплеєм автомати. Щось показували. На виїзних пунктах також стояли "пояснювачі"..

Опубліковано

Паркувався ввечері, на в'їзді стоять мужики і неввічливо кажуть щоб піж'їжджали ближче до синьоїї кнопки, натискали на неї і отримали картку (пластикова, як картка знижок), з завтрашнього дня буде 1,5 години безкоштовно, кожна наступна 4 грн. Виїжджав біля лунапарку, запіхнув картку в карткоприймач (правда прийшлось виходити, бо недостатньо близько під'їхав:)), відкоився шлагбаум, і я поїхав

Опубліковано

мені цікаво, як буде проходити процес оплати перевищеного часу :)

Це я під'їзджаю до виїздного, пихаю картку, а він мені каже - плати! я виходжу з машини (бо ж ззаду вже підперли :) ), закриваю її, йду до термінала платити, а всі стоять чекають?

прикольно :)

Опубліковано

Вот і минув час коли перехід біля Там Таму можна було пройти безперешкодно. Тепер черга до шлакбаума тягнеться по зебрі і далі.

Опубліковано
Вот і минув час коли перехід біля Там Таму можна було пройти безперешкодно.

Його і в минулі часи легким не назвеш (особливо зимою), час переходу закороткий + повертають там + особливо на цьому переході люблять "тапку" жати... Там вже перезріла необхідність надземного переходу... (тільки нормального, а не так як міст через з/дорогу, а по максимально короткій траекторії)

Опубліковано

Вот і минув час коли перехід біля Там Таму можна було пройти безперешкодно. Тепер черга до шлакбаума тягнеться по зебрі і далі.

А шо ???? Уже началось??? :_09: .

Я не вкурсі, я на роботі, пока... Буду йти додому "помилуюсь", адже скоро і я туди буду заїжджати.

Опубліковано

Думаю народ буде тихенько їх ламати, до тих пір поки ті кому таке приснилось в кошмарному сні знімуть їх тихенько, і на тому все закінчиться.

Опубліковано

Думаю народ буде тихенько їх ламати, до тих пір поки ті кому таке приснилось в кошмарному сні знімуть їх тихенько, і на тому все закінчиться.

Якщо почнуть збирати плату за стоянку, то я думаю їм буде вигідно навіть тоді коли ці шлаКбауми будуть ламати щотижня.))) Народу то море...

Опубліковано

тяжко комусь з "камяного віку" користуватись благами цивілізації

:_09: блага де?! я щось пропустив?!
Якщо почнуть збирати плату за стоянку.......Народу то море...
"Якщо почнуть збирати плату за стоянку" море поміліє :)
Опубліковано

Цікаво, встановивши плату за паркування, чи готовий Мат-Мат брати на себе повну відповідальність за авто, яке перебуватиме на парковці і те, що в ньому знаходиться? Чи будуть "падати на мороз" типу "за цінні речі, залишені .... на парковці Конт-трейд" відповідальності не несе?

Прямо на карточке, которая вылазит из автомата при вьезде на парковку написано следующее:

"За збереження автомобіля (угон, пошкодження), за збереження речей (майна), які знаходяться в автомобілі, адміністрація відповідальності не несе."

Ну і звичайно "штраф за втрату паркувального талону 50 грн." :)

Так что никто ни за что не отвечает.

И кстати, на счёт навеса над боксами и водителями соответственно - поддерживаю тех, кто писал раньше о его необходимости. Надо подъезжать оооочень близко, чтобы дотянуться до проёма, куда карточку вставлять (например при выезде), лично видела, как мужики даже не дотягивались, что уже говорить про девушек. В итоге приходится конкретно вылазить из окна, с головой, плечами, и действительно в дождь будет неприятно, это вам не руку протянуть. Немного непродумано :(

Пока стоят охранники, помогают и карточку вставить и подсказывают что делать, если кому-то непонятно, но вечно же они там стоять не будут, да и на том выезде, что дальше, за заправкой, помощников нет.

Опубліковано

Прямо на карточке, которая вылазит из автомата при вьезде на парковку написано следующее:

"За збереження автомобіля (угон, пошкодження), за збереження речей (майна), які знаходяться в автомобілі, адміністрація відповідальності не несе."

а если я пишкарусом притопаю к автомату мне талончик выдаст ?

Опубліковано

а если я пишкарусом притопаю к автомату мне талончик выдаст ?

Нажмеш синю кнопку і видасть, але тепер прийдеться при виходовиїзді в черзі з машинами пішком постоять :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...