Перейти до змісту

А у Вас є "Воля"?

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Подал заявку на подключения 2 недели назад. Позвонила через дня 3 дама ,уточнила желаю ли я подключится, сказала ждите завтра придёт мастер,жду до сих пор :_02:

• Відповідей 98
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ух..невже все так сумно? і нема ніякої надії що прийде "Воля" усе модренізує і підключить усіх до цифрового тб ? =))) а так хочеться вірити =)))

Опубліковано

В мене зараз пакет від аверсу на 23 канали (базовий). Він зміниться коли аверс остаточно стане Волею?

Воля вже остаточно) Поки що все лишається по-старому, інакше з оплатою. Раніше просто в квитанції за комуналку все було, тепер тре на їх рахунок.

Єдине що нове - 20 грн за пакет, який був 40. Але це для нових клієнтів

Опубліковано

В мене зараз пакет від аверсу на 23 канали (базовий). Він зміниться коли аверс остаточно стане Волею?

Воля вже остаточно) Поки що все лишається по-старому, інакше з оплатою. Раніше просто в квитанції за комуналку все було, тепер тре на їх рахунок.

Єдине що нове - 20 грн за пакет, який був 40. Але це для нових клієнтів

Тобто платити треба буде через термінал, банк чи інтернет?

Опубліковано

В суботу на їхньому сайті нажав кнопку підключити,ввів адресу,за 15хв.подзвонила дівчина і спитала коли мені зручно прийняти майстра,який принесе стару угоду для скасування і нову для підписання.Завтра чекаю майстра.

Опубліковано

Тобто платити треба буде через термінал, банк чи інтернет?

Так. Оплата через термінали. Може, далі щось поміняють

Опубліковано

чи потрібно для скасування/підписання угоди людина, на яку підписаний договір, якщо вона вже не прописана в квартирі? і чи можна оформити новий договір на людину з пропискою чи обов'язково на власника?

Опубліковано

А через Приват24 ніхто не розібрався як можна заплатити ? Бо в меню "Оплата послуг Воля" потрібно вибрати місто, а Луцька і немає в списку. А на сайті Волі пропонується оплата тільки через:

ЕДИНЫЙ КОШЕЛЕК W1.UA

Portmone.com

WebMoney Украина

ИзиПей

А з ними не хочеться возитись. Напряму через приват 24 не вийде ? Є ідеї ?

Опубліковано

В суботу на їхньому сайті нажав кнопку підключити,ввів адресу,за 15хв.подзвонила дівчина і спитала коли мені зручно прийняти майстра,який принесе стару угоду для скасування і нову для підписання.Завтра чекаю майстра.

ХА-ХА! Подзвонила тільки що дівчина і сказала:"Сорі,але наразі не можемо у вашому місті підключити Вас на акційний пакет і на неакційний також,взагалі не можемо підключити.Мені стидно працювати на таку компанію. Залишайтесь на старій угоді,ми Вам передзвонимо,мабуть,коли-небудь,після 21-го грудня."

Так шо "Волі" у мене не є.

Опубліковано

чи потрібно для скасування/підписання угоди людина, на яку підписаний договір, якщо вона вже не прописана в квартирі? і чи можна оформити новий договір на людину з пропискою чи обов'язково на власника?

Берете свій паспорт , ідентифікаційний код, і будинкову книжку , і йдете в Аверс....

Опубліковано

Берете свій паспорт , ідентифікаційний код, і будинкову книжку , і йдете в Аверс....

До речі, вчора Воля відкрила на просп. Волі, 66 свій власний офіс з обслуговування абонентів

Опубліковано
До речі, вчора Воля відкрила на просп. Волі, 66 свій власний офіс з обслуговування абонентів

Да, але вони хочуть два паспорта для зміни договора, а в аверсі я взнавав треба тільки один і будинкова книжка...

Опубліковано

Да, але вони хочуть два паспорта для зміни договора, а в аверсі я взнавав треба тільки один і будинкова книжка...

підключайте датагруп!!!Правда в них мережа не скрізь є-переважно на ГПЗ...

Опубліковано

Прийшов рахунок. Таки рахунок. Із реквізитами і т.д. В ньому зазначений номер договору, який я в очі не бачив і НЕ підписував. Повідомлень про те, що я автоматично стаю абонентом "Воля" замість "аверс" також не було. І щоб я приїхав перепідписав договір - також.

От тепер маю намір поїхати до них і розібратися. На підставі чого я маю платити їм гроші. Згоди на це я НЕ давав.

Опубліковано

Езжай...

Потом тут отпишешься... :)

п.с. мне тоже пришел счет, в счете пароль на доступ к сайту воли. оплатил через сайт задолженность за текущий месяц картой через "ЕДИНЫЙ КОШЕЛЕК W1.UA" . К оплате принимаются платежные карты Visa, Visa Electron и MasterCard. Платежи без комиссии.

post-345-0-68552000-1353311716_thumb.jpg

Опубліковано

Мені теж не впадло заплатити 25 грн. Мене заділо те, що замість мене хтось там придумав договір і т.д. ія за це маю платити.

Опубліковано

От тепер маю намір поїхати до них і розібратися. На підставі чого я маю платити їм гроші.

У меня знакомый ходил. Сказали, что платить по-старому вместе с квартплатой, а эта бумажка - реклама.

Опубліковано

Мені теж не впадло заплатити 25 грн. Мене заділо те, що замість мене хтось там придумав договір і т.д. ія за це маю платити.

Все лучше, чем тащится в их кантору каждый раз, когда они изменят название фирмы/перепродадутся в очередной раз кому-то другому/повысят-понизят стоимость пакета и т.д....:)

Если не захочу больше пользоваться их услугами- тогда схожу, разорву договор и "оревуар"...:)

Опубліковано

разорву договор

Який? Я особисто із "Завжди добре продакшн" чи як їх там - нічого не заключав. У мене був договір із "Аверс"-ом. І реквізити договору - ну ваащє не такі.

Опубліковано

разорву договор

Який? Я особисто із "Завжди добре продакшн" чи як їх там - нічого не заключав. У мене був договір із "Аверс"-ом. І реквізити договору - ну ваащє не такі.

у нас в доме тогда, "при движениях" с "Завжди добре", телевидение тупо отключили, и не включали, пока не пришел в их офис и не переподписал договор...

так что, теперешняя ситуация, меня устраивает больше...:)

• 4 місяця потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Воля это уже вчерашний день. Нужно покупать тарелку, и каналов больше и качество лучше. И самое главное не будет проблем с перебоями сети

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...