Перейти до змісту

Юрій Недужко Чак Норіс?

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

профессор кафедры управленческой деятельности — Волынский институт последипломного педагогического образования.

Взято звідси: http://argumentua.com/stati/shpargalka-dlya-izbiratelya-okrug-22-prisposoblentsy-patrioty-kozak-i-zaslannye-kozachki

Опубліковано

з його каманди люди говорять, що провокація була від Палиці.

"Не катит на депутата,нервный какой то." Ага, а шо буде виробляти у ВР, коли прикриється мандатом?

Опубліковано · Приховав Skorpio76, 24 Жовтня, 2012 в 14:17 - Без причини
Приховав Skorpio76, 24 Жовтня, 2012 в 14:17 - Без причини

Підіслана бидлота може вивести з себе будь-кого.

Опубліковано

мені здається він накурений якийсь

просто перший раз його бачу не на плакатах... иии... як таких допускають в кандидати?

Опубліковано

на базарi теж Недужко ходив, якась старша жiнка задала якесь провокацiйне питання (питання не чув, хоча недалеко це все вiд мене було), але фак того, що *поносив* Недужко ту жiнку, на чому свiт стоiть. Навiть якщо й дiйсно була провокацiя, то треба якось бiльш адекватно з неi виходити, а не пiддаватись й виставляти себе неврiвноваженним хамидлом

Опубліковано

а чому виставляти - проявляється саме те, що є насправді. Переважна більшість тих, хто лізе в депутати - таки бидлуваті.

Опубліковано

а мне особенно понравилось то, его никто не принуждал к подобным действям, он сам показал своё истинное лицо, видя, что его снимают, да ещё и в центре, публичная лажа перед самими выборами.... электорат забыть не успеет. кепсько... халепа... :(:D

Опубліковано

Провокація схожа на ДДОС-атаку - з різницею що вразливість шукають не на сервері а в закромах душі кандидата... а далі як по нотах - злітає "планка" і видно все нутро.

Недужко - бидлувате чмо як і його батько, тільки про другого я це знав багато років, а щодо першого довідався щойно. Яблучко від яблуньки.

Опубліковано

мені здається він накурений якийсь

просто перший раз його бачу не на плакатах... иии... як таких допускають в кандидати?

Бачив колись як він спілкується з перехожими на одній вулиці Луцька. Справив враження врівноваженої, адекватної людини. Щоправда його тоді ніхто не провокував ...

Опубліковано

Не треба бути кандидатом наук, щоб зрозуміти-рівняти Україну на Норвегію(яка має такі запаси газу, що навіть не вступила в ЄС)- може лише неадекватна, або нечесна людина.

А в Недужка я би просто спитав ,скільки процентів він очікує набрати?

Опубліковано

Не треба бути кандидатом наук, щоб зрозуміти-рівняти Україну на Норвегію(яка має такі запаси газу, що навіть не вступила в ЄС)- може лише неадекватна, або нечесна людина.

:) А я й не знав, що в ЄС вступають заради газу :)

А в Недужка я би просто спитав ,скільки процентів він очікує набрати?

Та що ви хочете зі звичайного технічного кандидата. :) Його профіт не в перемозі на виборах.

Опубліковано

так руками маше як Кашпіровський, чуть не заснув я.

Якщо вже професор то міг би якось грамотніше думки свої висловлювати, і одна вода, а вот як там і сям, чітко треба позицію свою ставити. А то по принципу "отнять у богатіх, отдать бедным" таке може не проканати.

Опубліковано

одна вода

Та я думаю він і сам не знає толком, що треба робити з країною. Так. книжок начитався, з розумними людьми наспілкувався ... Ну і сам по собі. я так розумію, він все ж не дурний ... Мусить же щось говорити ...

Опубліковано

сам по собі він не то шо не дурний,він відвертий ує**ан. так безстидно і тупо таблом приторговувати. несе х**йню, підкріпляє все це дешевими глоріхантерськими фотками,та ще й,як на професора,безграмотно говорить

Опубліковано

Дик Недужко не є професором, це я точно знаю. А так між іншим я триндів нераз з ним ще до того як він в депутати пішов, сам по собі як на мене він загальмований трохи) і завищена самооцінка, а так якшо убрати це все то на адеквата похожий буде

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...