Перейти до змісту

Блокування номера(лайф)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

До людини постійно дзвонить один й той самий номер! можна якось заблокувати чи добавити в чорний список(нокіа 5130) цей номер тому що він постійно дзвонить і заважає жити!!!! перелазили передивилися все! може за окрему плату яку послугу у оператора можна купити... порадьте !!!

Опубліковано

Зробити групу в контактах в телефоні .

Добавити сюди цього абонента

Заборонити приймати дзвінки від групи

Якось так

Опубліковано

Зробити групу в контактах в телефоні .

Добавити сюди цього абонента

Заборонити приймати дзвінки від групи

Якось так

А як заборонити?

А під телефонне хуліганство це не підпадає?

Ну вже якось не хочеться заяви писати і т.д....

Опубліковано

Як варіант купити якийсь самий дешевший телефон на андроїді, впевнений, що там програм для блокування валом

Опубліковано

До людини постійно дзвонить один й той самий номер! можна якось заблокувати чи добавити в чорний список(нокіа 5130) цей номер тому що він постійно дзвонить і заважає жити!!!! перелазили передивилися все! може за окрему плату яку послугу у оператора можна купити... порадьте !!!

просто так ніхто нікого не домагає, може ваш товариш позичив гроші а тепер морозиться? Зачасту в таких випадках і надоїдають дзвінками.

Опубліковано

Колись мені таке треба було зробити, щоб один номер не зміг мені дозвонитись.

На той час в мене був СЕ К-700. Там в меню було додати контакт в чорний список.

Заради цікавоті глянув меню свого самсунга. Звичайний двухсімочний. Є така штука як додати в списоку відхилення. Абонент дзвонить, а йому вест час зайнято. Телефон не вібрує а просто показує, пропущений з того номера.

Опубліковано

Як варіант купити якийсь самий дешевший телефон на андроїді, впевнений, що там програм для блокування валом

і викинути 100 доларів, щоб не надоїдав незрозуміло хто?

якщо на те пішло, то в Самсунгах простіших і дешевших є такий пункт меню "Список номерів для відхилення"

але найкраще все-таки подзвонити оператору і вони заборонять дзвінки з цього номеру

Опубліковано

А шо так?

Значить не так вже й заважає жити.

Опубліковано

А шо так?

Значить не так вже й заважає жити.

Та є в мене знайомі в міліції то говорять що таким не охоче займаються.... або посилають до оператора!

Опубліковано

Kompolom, по ідеї можна позвонити оператору на підтримку, і нажалітися що хуліганять. Вони якось відключають

...але найкраще все-таки подзвонити оператору і вони заборонять дзвінки з цього номеру
Та є в мене знайомі в міліції ...посилають до оператора!

От хоч комусь оператор таке зробив? Сумніваюся. Їм більш нема чим займатися, як створювати фільтри для Ваших косяків.

Тільки "Чорний список" (ну чи "відхилити дзвінок", як в кого називається)

Опубліковано

Замість того щоб писати на форумі, взяв би інструкцію до телефона і почитав би щодо "чорного списку" в своєму телефоні.

Опубліковано

Kompolom, по ідеї можна позвонити оператору на підтримку, і нажалітися що хуліганять. Вони якось відключають

...але найкраще все-таки подзвонити оператору і вони заборонять дзвінки з цього номеру
Та є в мене знайомі в міліції ...посилають до оператора!

От хоч комусь оператор таке зробив? Сумніваюся. Їм більш нема чим займатися, як створювати фільтри для Ваших косяків.

Тільки "Чорний список" (ну чи "відхилити дзвінок", як в кого називається)

робили мені свого часу

Опубліковано

Та немає там нічого такого... :)

Господи! Записываешь на диктофон 10 секунд тишины (есть такой звук) :) и ставишь на этого гАвнюка на звонок вызова. Всё! ТЫ даже не заметишь в кармане как он будет звонить. Если конечно ты не положишь телефон перед собой и не будешь ждать от него звонка :)

Опубліковано

була у мене колись така історія. правда мене задовбували дзвінками на діджус. я позвонив до оператора, назвав номер телефону з якого мені телефонують і заважають. оператор прийняв заявку і добавив номер у список блокувань. після того спокій настав.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

э програма платна, для нокії стоїть 15 баксів вона просто скидає номер, і ви для тих хто в чорному списку "абонент не абонент"...

Опубліковано

э програма платна, для нокії стоїть 15 баксів вона просто скидає номер, і ви для тих хто в чорному списку "абонент не абонент"...

а це цікав! А можна детальніше?

Опубліковано

Можу порадити наступне:

Поставити переадресацію коли зайнято, на не існуючий номер.

Коли до вас дзвонить недруг - просто відбиваєте виклик. Йому говорить що не правильно набраний номер.

Працює на всіх телефонах.

Можливо комусь допоможе.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

як зветься подивлюсь на іншому компі, купляв товаришу одному працює бездоганно, суть якої, є два списки, телефон не подає признаків коли дзвонять з чорного списку до вас, просто номер скидається і все.

Опубліковано

як зветься подивлюсь на іншому компі, купляв товаришу одному працює бездоганно, суть якої, є два списки, телефон не подає признаків коли дзвонять з чорного списку до вас, просто номер скидається і все.

Подивіться!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...