Перейти до змісту

ebay

DasBoot

Рекомендовані повідомлення

доброго дня усім!підкажіть будласка знаючі люди як купити товар на ебей правильно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь

доброго дня усім!підкажіть будласка знаючі люди як купити товар на ебей правильно

http://pages.ebay.co...buy/basics.html

та це зрозуміло.скажим так я виграв лот як його оплатити правильно.і всі останні питання з пересилом вирішити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

... в продовження теми:

Хто купував з форумчан на eBay через посередників?

Багато читав відкликів про megazakaz, але звичайно є сумніви.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі останнім часом в мене з ebay без трекінга не прийшла жодна посилка. Причому посилки з різних країн від різних продавців. :(

З треком поприходили.

Напевно наша пошта взяла приклад з російської і тепер всі посилки без трека чудовим чином "перевіряються" її співробітниками.

Так що я тепер без трекінга нічого не купую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поддерживаю. например, пи%дят уже второй акку для айфона. неясно даже зачем? ну кому нужен запасной акку.. может, конечно, отправитель там что-то про айфон написал на конверте и почтовики думают, что им перепал телефон.. первый раз я думал, что банально не отправили, тем более отправитель не мог предоставить документы подтверждающие отправку. но второй раз я получил сканы и даже фото конверта. вот, полтора месяца прошло и нифига :dont: до этого тоже всякая мелочевка пропадала, именно которая без трека.

но я тут как-то мимо службы занятости шел и обратил внимание на бегущую строку. там предлагали работу почтальона за 1245 вроде бы гривен и, внимание, начальника почтового отделения за ~2300. как бы все встало на свои места - за такие деньги честно работать там будет разве что слабоумный, ибо система, похоже, не заинтересована в честности сотрудников вовсе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... в продовження теми:

Хто купував з форумчан на eBay через посередників?

Багато читав відкликів про megazakaz, але звичайно є сумніви.

Якщо з американського е-бею, то бери shipito.

Якщо продавець лоту відправляє за кордон, то працюй напряму, дивлячись на репутацію продавця.

Все просто і чотко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в налом людині погуглити, чи пояндексувати, хоче щоб їй розжували і пояснили, якби то була одна людина, а якщо таких як ви 10 :)

можу допомогти, навіть коли нам не шлють продавці, але то не буде "на халяву" це точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shipito ставки не маленькі)))) Стикнувся ще зараз з такою проблемою, що на атлантичному побережжі після урагану Сенді, проблеми з відправкою вантажів. Хто що чув?

Також можу допомогти, якщо щось неважке та недороге потрібно пригнати! Часто щось собі беру, з кимось буде дешевше)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Roman_1984 а ти в америці буваєш чи просто сюди замовляєш бо багато продавців які продають нехочуть відправляти в україну неможу поняти яка їм різниця куди відправляти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сюди замовляю, але є добрі люди які готові допомогти у США, тому маю лише проблему, що не на всіх сайтах мою картку приймають, а з доставкою все ок.

В Україну не хочуть відправляти (з ібея) бо потім проблематично вирішувати проблеми з клієнтом, а на ібеї з цим серйозно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поддерживаю. например, пи%дят уже второй акку для айфона. неясно даже зачем? ну кому нужен запасной акку..

Цікаво, це має загальноукраїнський масштаб, чи тільки у нас в Луцьку. Можливо ще у когось за останні 1-2 місяці не прийшли посилки. Якщо це так, то можливо є сенс звернутись в Урпошту з колективною скаргою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поштовий скандал у Дніпропетровську. Молодик замовив в Інтернеті светра із закордонного сайту, втім пакунка так і не дочекався. Парубок не раз ходив до поштового відділення шукати своє замовлення, доки не зустрів там працівницю, вдягнену в його новий светр. І не аби кого, а заступницю керівника.

Яскравого светра з останньої колекції Микола замовив ще на початку вересня. Розповідає - зазвичай товар з Англії надходить за два тижні, але цього разу чомусь затримали. згадав як в новинах показували http://ntn.ua/uk/video/news/2012/10/23/8600

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трошки не про ebay,але про почту №26(Кравчука).Замовляв у людини один і то й лікарський настій,але гроші основну сумму(500 гр) домовились відправляти з останьою посилкою(їх було декілька).Коробка з грубого картону,замотана скотчем була розірвана у единому місці де не було скотча.Відмазка була така-"я нечайно прорвала коли перекладала посилкі",там реально не кожен чоловік прорве той картон.Не вдержалась "бідна" поштарка,що ж там у невеличкій коробці аж на 500 гр :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені теж на 26 пошту не прийшов айфон, виявилось що він просто загубився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага і купуй тепер на ebay через цю кончану Укрпошту..((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував багато разів, дякувати Богу, всьо добре, все доходило.

Напевно все залежить від людей на місцях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я раніше також все вдало купував. Проблем з тим, щоб щось не дійшло не було. А з осені без трека почало пропадати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З приводу Укрпошти. Не отримав дуже ну просто дуже важливого листа, який мені надіслав суд рекомендованою поштою. 2 рази їздив у Рівне його шукати, взнав штрих-код ідентифікатор, виявилось, що він вручений мені 3 тижні назад)))))) Наваляв скаргу у Кийов. Три рази приходила поштарка і шукала листа по сусідах. В минулу пятницю лист знайшовся. До мене особисто приходила керівник відділення звязку і просила, щоб я письмово відмовився від скарги, бо мали звільняти поштарку. Я відмовився, бо було шкода людини. Сьогодні принесли офіційного листа з пошти, що моє питання вирішене)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ппц...то вони за тебе підписалися?....а з вмістом хоч не ознайомилися?....ну просто жах. Тепер зрозуміло звідки беруться сірі айфони..митниця/пошта "прихватизовують".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що на 1+1 в програмі Гроші був сюжет на тему. В принципі все чітко показали, як крадуться бандеролі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ппц...то вони за тебе підписалися?....а з вмістом хоч не ознайомилися?....ну просто жах. Тепер зрозуміло звідки беруться сірі айфони..митниця/пошта "прихватизовують".

Сказали, що підпис поставила вахтер на першому поверсі))) Повідбирав підписи у всіх вахтерів не з чиїм не зійшовся))) Лист цілий, і у мене було стільки радості, що він знайшовся, що вже не було бажання ні з ким сваритись)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не дивуйтесь, на пошті в Луьцку головний старий пердун, який дбає тільки про себе, тільки й вміє підписувати грамоти, і забирати у людей премію, навіть тоді коли вона вже тіпа нарахована, але раз заднім числом все міняється назад.

І тих поштарок за людей не має, вимагає в них щоб підбивали людей виписувати непотрібні їм газети і так далі. мені не шкода я виписую на прохання, але шкода просто за державу із-за таких горе директорів.

Говорю не по наслишці, колись там працював. Система налагоджена от і до (є куча інструкцій), і все чітко. Просто такі пердуняри сидять не в тому кріслі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

хочу підняти знов цю тему по поводу ебея. хто доставляв сюди в україну? хто користувався послугами фірми Федекс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу підняти знов цю тему по поводу ебея. хто доставляв сюди в україну? хто користувався послугами фірми Федекс?

доставляли, очевидно всі ті, хто купує з України. FedEx"ом не користувався, стандартні пошти влаштовують повністю, поки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...