Перейти до змісту

Китайські планшети (SmartQ, PIPO, Cube, Ainol, Ampe та інші). Як воно?

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Користуюсь біля півроку Ainol Novo 7 Tornados. Переважно використовую , як читалку, дивлюсь фільми, час-від часу користуюсь wi-fi. Абсолютно все влаштовує, хіба пару разів підглючив. Але любий комп час від часу глючить.

От лише проблема - в нього тільки міні-usb, і не вдається підключити 3g- модем. Пробував різні перехідники - зовнішні присторої , флешки, блютуз-мишку , модеми - нічого не бачить. Хоча до компа для передачі даних підключається без проблем.

А я його купляв в першу чергу для 3g -модема....

На ньому вже був поставлена прога Goggle Earth. Я підкачував через wi-fi детально карти в кеш - і використовув планшет в туристичних походах-сплавах. Лише купив водонепроникний чехол прозорий для 7 дюймових-планшетів. І він став "внедорожником" :)

81 доллар зараз він коштує

Брав ще за 95$ :)

А хто порадить китайський планшет 7 дюймів, який би добре підтримував 3g модем? (знаю , що для цих цілей підходять модеми Huawei)

Опубліковано

наскільки революційний hi tech планшет, і настільки традиційний китай-калхоз

support external 3G dongle
:0159:

це біда абсолютно всіх китайських планшетів, але не скажу, що вона така вже критична. той же hi tech iPad по захмарній ціні не завжди оснащений 3G-модемом

Я купував два телефони, все чітко, просто і надійно

якісь додаткові витрати при купівлі з панди чи з будь-якого іншого китайського магазину є?

Опубліковано

наскільки революційний hi tech планшет, і настільки традиційний китай-калхоз

support external 3G dongle
:0159:

це біда абсолютно всіх китайських планшетів, але не скажу, що вона така вже критична

Я купував два телефони, все чітко, просто і надійно

якісь додаткові витрати при купівлі з панди чи з будь-якого іншого китайського магазину є?

не знаю про які витрати йде мова. оплачував гривневаю карткою через пейпел, курс рахували по 8,3 - ось і всі додаткові витрати.

Опубліковано

madkot, а де отримував замовлення?

на Укрпошті, як завжди при замовлені з китайським сайтів.

єдиний нюанс, на котрий раджу звернути увагу при таких покупках - наявність треку після замовлення, іноді це надається зарахунок ціни, іноді, коли малоцінка не дають.

замовляв батькам спецефічний HDMI перехідник і кабель - ціною до 10 долларів - десь пропали в степах Криму, ні слуху ні духу вже третій місяць, а варто було доплатити 2,5 долара за трек і знав би де шукати. на пошті сказали - звичайна бандероль -кидається з усіма листами в мішок і ніде не реєструється. тобто якщо лист чи така бандероль у вас пропаде - Укрпошта не приділах...

Опубліковано

Так хто порадить китайський планшет 7 дюймів, який би добре підтримував 3g модем ??? Буду дуже вдячний за пораду

Опубліковано

є тайваньський 7" зі встроєним 3G/4G модемом :)

на китайських сайтах його купити можна? Бо за такі гроші на китайських можна взяти 10 дюймів зі всіма прибамбасами, он для прикладу в пості №25

CHUWI V99 2048*1536 9.7" Retina Display Android 4.1 $289.99

Опубліковано

Так хто порадить китайський планшет 7 дюймів, який би добре підтримував 3g модем ??? Буду дуже вдячний за пораду

Freelander PD10 3G

по цінам шукай на http://chinaprices.ru/

обзор

Опубліковано
на китайських сайтах його купити можна? Бо за такі гроші на китайських можна взяти 10 дюймів зі всіма прибамбасами

кому новий джилі, а кому годовалий мерседес...

Опубліковано
на китайських сайтах його купити можна? Бо за такі гроші на китайських можна взяти 10 дюймів зі всіма прибамбасами

кому новий джилі, а кому годовалий мерседес...

да ладно. он Foxconn в Китаї клепає "мерседеси" для всіх і вся. якщо не помиляюсь, то той же CHUWI оснащений Retina дисплеєм LG, який встановлюють на iPad. все воно робиться на одих і тиж же заводах, в тих же цехах, тими ж людьми, тільки лейба на виході клеїться інша

Опубліковано
все воно робиться на одих і тиж же заводах, в тих же цехах, тими ж людьми, тільки лейба на виході клеїться інша

ага, а софт частиною забезпечують підпільні китайські програмісти в перекурі між основною роботою на Apple\Samsung ;)

Потрібно розрізняти: виробництво на замовлення фірми Х на потужностях виробника Z і 100500+ моделей та модифікацій непойми яких девайсів, незрозуміло де зібраних, кількість і різношерстніть котрих росте веселіше як опеньки у лісах Волині

Опубліковано
все воно робиться на одих і тиж же заводах, в тих же цехах, тими ж людьми, тільки лейба на виході клеїться інша

ага, а софт частиною забезпечують підпільні китайські програмісти в перекурі між основною роботою на Apple\Samsung ;)

Потрібно розніняти: виробництво на замовлення фірми Х на потужностях виробника Z і 100500+ моделей та модифікацій непойми яких девайсів, кількість і різношерстніть котрих росте веселіше як опеньки у лісах Волині

Deemon, питання софту для Apple - це окрема тема, бо використовується лише на їх продукції. щодо софта для Samsung, то це Android. одразу виникає питання - навіщо робити одну й ту саму роботу двічі? це по-перше, а по-друге любий софт глючить і ще питання в кого більше?

Щодо виробництва, то ціна в китайпрома по-перше адекватна, а по-друге, як свідчать відгуки користувачів даної продукції, вона досить якісна. І взагалі китайпром буває різний.

Підсумовуючи - не буває нікого і нічого ідеального, у всіх є косяки, недопрацювання і брак, але одні продають гаджет, а інші гаджет+бренд.

ЗІ ми відійшли від теми :)

Опубліковано

,<

Cube U19GT Sunflower Dual Core 9.7 Inch Tablet PC RK3066 Android 4.0 16GB 1G RAM White за $206.99 -хороша модель за свої гроші

Брав такого-бомба. Мав біля себе asus і цей нічим не гірший. Працює швидко wifi супер, ігри йдуть. За таку ціну найбільш оптимальний вибір. Зараз замовив такого ж тільки 7 дюймів. Буду дивитись різницю.

Останній раз замовляв на Панді, трохи довго йшло.

довго це скільки?

у мене за два тижні приходить

Останній з панди прийшов майже за 4 тижні, правда там в них якісь свята були.

Опубліковано

Андроїд не підтримує зовнішніх 3g модемів.

Я собі взяв самсунг таб 2 7дюймів 3g.Підключив інтернет Укртелеком,

там сім карта вставляється в планшет.Плачу 120 грн за 10 гб.

Швидкість приємно здивувала,біля 2 мб/сек!Коли нема покриття

укртелеком-підключається до київстара.Тяне по Польщі до Хелма.

Використовую його іноді як gps.В дорозі вистачає на 2-3 фільма + годину в інеті.

Вибирав між Cube i samsung.Але не ризикнув брати китайця.

Моя думка-7 дюймів для планшета ідеальний розмір!

Опубліковано

Колись задався питанням на рахунок конекта планета з інтернетом якщо нема 3G і знайшов вихід Маршрутизатор TP-Link TL-MR3020

Так що проблем я думаю не має бути, зараз то я ще в пошуках планшета, і тепер не звертаю уваги чи підтримує він 3G.

Опубліковано

В мене PIPO Up U1, досить хороший планшет. Користусь місяць, один недолік - купив Asphalt 7 а в цій грі не працює акселерометр(

А так дуже класний планшетик) Рекомендую.

Опубліковано
і тепер не звертаю уваги чи підтримує він 3G.

планшет без вбудованого модема - "прикроватна, розважальна медіа-шкатулка"

Опубліковано

Андроїд не підтримує зовнішніх 3g модемів.

Я собі взяв самсунг таб 2 7дюймів 3g.Підключив інтернет Укртелеком,

там сім карта вставляється в планшет.Плачу 120 грн за 10 гб.

Швидкість приємно здивувала,біля 2 мб/сек!Коли нема покриття

укртелеком-підключається до київстара.Тяне по Польщі до Хелма.

Використовую його іноді як gps.В дорозі вистачає на 2-3 фільма + годину в інеті.

Вибирав між Cube i samsung.Але не ризикнув брати китайця.

Моя думка-7 дюймів для планшета ідеальний розмір!

Инструкция для подключения 3G модема к Android планшету

Как подключить 3G модем к Android планшету c USB выходом

Как подключить 3G модем к планшету на Android?

Опубліковано
і тепер не звертаю уваги чи підтримує він 3G.

планшет без вбудованого модема - "прикроватна, розважальна медіа-шкатулка"

купляєш собі вай-фай 3g роутер, включив і є інтернет, можна роздати всім хто поряд, так що не така вже й прикраватна штука.

Опубліковано

ага, в межах квартири\будинку\офісу - це і йожику зрозуміло, а як бути з інтернетом надворі\ у відрядженні і тд? ліпити гірлянду з юсб модемів, де стиковка планшет-модем раз через вісім?

Опубліковано

Я недавно продавав Motorola xoom 3GCDMA. В ціну 2600-2800грн.

Ви за кітайців даєте те саме.

В мотороли Тегра 2, батарея на 11годин відео, такий як айпада сенсорний екран, якість матеріалів краща ніж Асуса і Ацера. Продав цілу партію, і майже все на схід.

А Ви досі купляєте Китай???? :0162:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...