Перейти до змісту

Моделювання і колекціонування: авто,флот,авіація,бронетехніка

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 337
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Перед грунтом модель обов'язково купати в Фейрі?

Можна і не мити. Але якось знежирити треба. Можна не знежирювати, якщо використовуеш нітру.

Опубліковано

Mike_F погрунтував. Вродь нічого так грунт ліг,як для першого разу. Ніяк не міг підібрати консестенцію грунта,але в кінці почало щось виходити. Марудна то трохи справа,особливо катки. Але результатом задоволений.

Тепер що? Прешейдинг? певне робити не буду,немає в мене чорної фарби. Задую зразу в базовий колір і буду висвітляти.

ЗЮ. Показуй,що не так. Вибачай,але я не фотограф. Напиши в лічку,як правильно фотографувати,якщо що.

post-11231-0-11656100-1369044479_thumb.j

post-11231-0-11260900-1369044503_thumb.j

post-11231-0-37577200-1369044527_thumb.j

post-11231-0-15055800-1369044553_thumb.j

post-11231-0-69130100-1369044578_thumb.j

post-11231-0-96250100-1369044601_thumb.j

post-11231-0-85065000-1369044623_thumb.j

Опубліковано

zigorko, вітаю з початком малярних робіт. Я вже сьогодні замовив собі фарбу для мессера - десь завтра відправлять. Буду трохи мішати - всіх кольорів не було. Але основні є.

Опубліковано

Сенькс.Якої фірми брав фарбу?Немає можливості мені влізти в замовлення з чорн.фарбою+розчинник? Тільки якщо Hobby Color.

Опубліковано

http://www.modeli.com.ua/ - я замовляв тут. Дивися. Якщо знайдеш - кажи, попробую дозамовити.

Я замовляв хамброл акрил. Треба для початку розпробувати фарбою гратися, а там буду бачити.

В тебе аерограф з помпресором купувався чи ти компресора якогось іншого прицепив?

Опубліковано

Зразу.Бюджетний варіант,МІОЛ.Тільки на модельних форумах він вартує в межах 600 грн,я знайшов за 430 ,в Харкові.Для початку вистачає.З фарбою відбій,дякую.Я пізніше сам щось замовлю,брав в них і не раз.Маю знижку 10%.

Опубліковано

Зразу.Бюджетний варіант,МІОЛ.Тільки на модельних форумах він вартує в межах 600 грн,я знайшов за 430 ,в Харкові.Для початку вистачає.

Я от думаю. Купити тілька аерограф (200-250грн), компресор автомобільний + колесо як резервуар з повібрям. Накачати десь до 2,2 атмосфери і вперед :)

Опубліковано

Да нє,так скоріше всього не вийде.А як конденсат почне гнати?Короч,я не шарю в тому.Як на мене,то краще вже зробити компресор з холодильника.В Неті інфи тьма.

Опубліковано

Не фотографуй проти світла. Прешейдинг не обов'язково має бути чорним. Гранатомети на корпусі якісь овальні, треба було лікувати. Незашпатльована щілина на комбашті (мабуть дві). Сліди клею в щілині між корпусом і фальшбортами.Про інше писав раніше.

Раджу осі, на яких будуть катки, перед покраскою обмотати скотчем, а після покраски зняти. Так буде легше обівати катки.

Опубліковано

Міша,дякую. По порядку.

З фото думаю розберуся з часом.

На рахунок прешейдингу начитав купу інфо в Неті. Буду шукати темно-коричневу фарбу,раз чорної немає. Типу,читав,що "гуслі" такою фарбують.Тим паче,що основний колір буде олівер драб

Гранатомети овальні тому,що знайшов в батька якийсь вентилятор 12В. Але (!!!) з цангами під свердла. "Биение" жахливе,не міг центр спіймати ніяк. Та й потужності не вистачало. В планах "Дремел",чи ще яка подібна приблуда.Підкажи попутно з свердлами.Де взяти потрібні?

На рахунок ком. башні і слідів на бортах. Коли клеїв,не звертав уваги.Зараз,все вилізло. Борти певне правити не буду,досвіду не достатньо зробити все правильно.Башту виправлю. Також бачив усадку шпаклі на фільтрах Фейфеля.Попрацюю.

А на рахунок осей не зрозумів. Перед покраскою,я на них повдівав термокембрики.

Чи я не так щось зрозумів?

І ще. Немає смотрових приборів.Це де? Десь там,як на фото?

Як зробити? Кусочок СД-диска. В ком башті і мех. вода є прозорий пластик,але вн задутий грунтом,вже :(

post-11231-0-74605100-1369084191_thumb.j

Опубліковано

Про смотрові прилади правильно зрозумів, про кембрики теж. Гранатомети онівальні не всередині, а ззовні.

Буду шукати темно-коричневу фарбу,раз чорної немає. Типу,читав,що "гуслі" такою фарбують.Тим паче,що основний колір буде олівер драб

от з цього місця детальніше.

Опубліковано

Десь колись читав. Читав,що перший слой темно коричневий,а там далі ган метал і т.д. Але ще конкретно за гуслі не брався. В мене все поетапно. Поки взявся грунтувати,то 2 дні лопатив нет. Зараз посилено вивчаю прешейдинг.Остатнє,що прочитав : http://scalemodels.ru/articles/5513-preshejjding---mify-i-praktika.html

Опубліковано

Сорі,не те мав на увазі.Тупанув :) Олівер драб,це ж якийсь темно зелений.Правильно?

Буду фарбувати в жовтий/охра/XF-59 (Тамія) . Вибір не великий: або "Ленінградський" Тигр,або африканський корпус,типу Вітмана,без камуфляжа.

Опубліковано

Під Ленінградський цей Тигр не підходить. Під африканський без доробок теж. Найкраще він підходить під Курську Дугу. А найточніше "із коробки" вийде танк з номером 114.

Опубліковано

Ну так.Я сам розумію,на рахунок копійності.Понаклеював все що було в коробці.Я маю на увазі колір.Або темно сірий,або жовтий.

Опубліковано
Да нє,так скоріше всього не вийде.А як конденсат почне гнати?Короч,я не шарю в тому.Як на мене,то краще вже зробити компресор з холодильника.В Неті інфи тьма.

Був у мене компресор з старого холодильника - тиск він надував смішний. Може сучасніші компресори крутіші, але тратитись ще на них коли є автомобільний думаю не доцільно. А конденсат буде виникати якщо тиск різко скинути. А при наявності достатньо великого буферного резервуара цього єфекту не мало б бути... теоретично :)

Опубліковано

Був у мене компресор з старого холодильника - тиск він надував смішний.

Треба всього одна атмосфера.

Опубліковано

Думав трохи щось підшпакльовувати,передумав. Зробив типу прешейдинг. Щось не айс він вийшов. Якась рідка фарба була. Розбавляв: 1 частина фарби,1 глянцевого лаку,2 розчинника. Всерівно трохи тікла,напливи повиходили.Та й аером не все кашерно виходить.Поки ще не вмію приловчитися,щоб тонко наносити лінії. Як є,так вже і буде.

post-11231-0-28712600-1369150350_thumb.j

post-11231-0-46630700-1369150374_thumb.j

post-11231-0-10662200-1369150397_thumb.j

post-11231-0-24384900-1369150419_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...