Перейти до змісту

Чи потрібен перехід в кінці мосту?

zaHARE

392 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 577
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 01.10.2012 в 10:38, VadimM сказав:

Приберуть зебру - просто стане більше придурків страждати за межами пішохідного нереходу. Але люди там як ходили, так і ходитимуть, тому вважаю за доцільне щоб перехід залишили. нехай краще автомобілі гальмують занючи що попереду зебра. А якщо прибирати перехід, то обов"язково необхідно встановити високі паркани з обох сторін щоб геморно було перелазити бажаючим екстриму.

Ну нащі можуть вирішити це подібно до переходу на Володимирській

post-684-0-90913300-1349088876_thumb.jpg

Опубліковано
  В 01.10.2012 в 10:21, SysR сказав:
  Цитата
У на проблема з повагою на дорогах, а не з переходами 0
На переходах біля Променя-Історичного яскравий приклад поваги пішоходів до водіїв.

Що до переходу, особисто я категорично проти, тема цього переходу вже неодноразово обговорювалась, але зараз приде Дрім і наведе купу контр-аргументів ;)

а перехід біля там-таму і перед зупинкою "школа №26", де переходить багато сліпих людей, що поруч живуть - явні приклади неповаги до пішозодів. летить чмо і навіть не думає притормозити не те що на жовтий, навіть і на червоний.

Опубліковано
  Цитата
і навіть не думає притормозити не те що на жовтий, навіть і на червоний.
Я їх звичайно не виправдовую, але спробуй проїхати на авто по соборності, скільки там світлофорів (від Там-Тама до в-Інтернаціоналістів 4)? Яка у них схема переключення (там на авто взагалі не зрозуміло з якою швидкістю їхати щоб попасти на "зенену хвилю", підозрюю 80+ або повзти близько 30)?

І то є унікуми серед пішоходів котрі вмудряються пройти не по переходу по діагоналі.

Опубліковано

Перехід там дійсно не в тему, а зупинка тим більше (їх і так задофіга), але разом з тим ніколи не відчував саме тАм більшої якоїсь проблеми, ніж біля будь-якого іншого переходу.

(водій ;) )

Опубліковано

і що з того, що світлофорів багато? не подобаються світлофори - катайся за містом, приїхав у місто - виконуй правила написані кров"ю збитих та покалічених людей.

про унікумів водіїв думаю розказувати не треба - хоча розкажу - стою на Ветеранів, дивлюсь на ліво, машин немає, майже роблю крок вперед і справа, перед носом пролітає "шумаХЕР", що робить обгін, пролітає за півметра від бровки з протилежної сторони руху, пролітає, явно побачивши мене, а якщо не бачив - то сліпим заборонено керувати автомобілем.

думаю таке бачили багато

Опубліковано

Питання підземних і наземних переходів для Луцька - холі вар :)

Дайош підземний перехід в центрі!!!

Дайош підземний перехід біля гостинця!!!

Опубліковано

На засіданні міськради 26-го Калахан вже подавав пропозицію про цей перехід - не підтримали. Думаю, затруть той перехід згодом

Опубліковано
  Цитата
і що з того, що світлофорів багато? не подобаються світлофори - катайся за містом, приїхав у місто - виконуй правила написані кров"ю збитих та покалічених людей.
А може пішоходи нехай лісом підуть? Якщо відноситись так тоді непотрібно дивуватись що пішоходів не поважають. Як поважати тих хто не поважає тебе. Вкінці-кінців дороги і тротуари робляться з кишені автовласників і не слід про це забувати.

АП: Що до ПДР ти розділ 4 читав? Ото прочитай а тоді будеш автомобілістам вказувати як жити.

Опубліковано
  Цитата
зараз приде Дрім і наведе купу контр-аргументів ;)

"Буду краток": тут початок минулорічного переходосрача (до 1608 повідомлення), а тут його продовження.

Опубліковано
  В 01.10.2012 в 13:00, SysR сказав:
  Цитата
А може пішоходи нехай лісом підуть? Якщо відноситись так тоді непотрібно дивуватись що пішоходів не поважають. Як поважати тих хто не поважає тебе. Вкінці-кінців дороги і тротуари робляться з кишені автовласників і не слід про це забувати.

АП: Що до ПДР ти розділ 4 читав? Ото прочитай а тоді будеш автомобілістам вказувати як жити.

а де ти знайшов неповагу до тебе, як до автомобіліста?

світлофори стоять для того, щоб автомобілі могли правильно розминутись і пішоходи перейти дорогу.

якщо ж тобі не подобається кількість і якість роботи світлофорів - то їзди там де їх немає, або звертайся у відповідіні органи, пішоходи тут нідочого.

і що там у розділі 4?

нагадай будь ласка

Опубліковано

Цитата
звідки інфа?
А за шо автомобоілісти платять дорожний податок? А тротуар це невідємна частина проїжджої частини.

Цитата
а де ти знайшов неповагу до тебе, як до автомобіліста?
  Цитата
не подобаються світлофори - катайся за місто

З.І. І взагалі оффтоп це, ми не обговорюємо те що не подобається madkot'у на дорогах, а чи потрібен перехід.

Опубліковано

як на мене - то, щоб зрозуміти, що треба, а що нетреба - варто водіям походити тиждень, день в день пішки. можливо тоді вони по іншому будуть дивитись автомобілі, дороги та водіїв...

Опубліковано
  Цитата
як на мене - то, щоб зрозуміти, що треба, а що нетреба - варто водіям походити тиждень, день в день пішки. можливо тоді вони по іншому будуть дивитись автомобілі, дороги та водіїв...

по-твоєму, новонароджений водій з пологового сам за кермом виїжджає?

Опубліковано

На мою думку, критичний не перехід а кількість припаркованих мудаків поруч із ним і зупинка маршрутки. Це забирає одну полосу , всі починають лізти в ту що лишилася і нещасний пішохід, якому під дощем не дуже хочеться йти лишні 50 метрів (а ви спробуйте, несучи в руках зе дитину, сумку і коляску) в сторону, по глибоким калюжам, мусить вислуховувати в свою адресу матюки всіх "спешащих". Згоден, що без переходів їздити краще, але це не основна проблема. В часи пік об"їзжаю ту ділянку по Ківерцівській. Коли таки їду через міст - завжди пам"ятаю про численні дтп і просто їду уважніше (а взимку особливо).

П,С. Евакуатором позабирати всі припаркованих на перемоги, волі і ще багато де - і їздити стане краще і безпечніше. От куди би я подав депутатський запит.

Опубліковано
  Цитата
про унікумів водіїв думаю розказувати не треба - хоча розкажу - стою на Ветеранів, дивлюсь на ліво, машин немає, майже роблю крок вперед і справа, перед носом пролітає "шумаХЕР", що робить обгін, пролітає за півметра від бровки з протилежної сторони руху, пролітає, явно побачивши мене

Не оправдываю шумахера, но меня ещё в школе учили, что переходя дорогу надо сначала посмотреть налево, потом направо, опять налево, дойти до середины, посмотреть направо и закончить переход.

Опубліковано
  Цитата
переходя дорогу надо сначала посмотреть налево, потом направо, опять налево, дойти до середины, посмотреть направо и закончить переход.
коротше: коли переходиш дорогу, крути головою по сторонах, не розслабляйся!
  Цитата
ЗІ: на тому ж мосту ще один "розумний" перехвд на підйомі від Карпенка-Карого(Ювант) на міст.

ти будеш здивований, але навіть якщо його там і не було б, то водії все одно згідно пдр повинні пропустити пішоходів. Так що ті знаки тільки привертають увагу водія, нагадують про пішоходів. Лишніми вони ніяк там не є.

Опубліковано
  В 01.10.2012 в 13:47, Dream сказав:
  Цитата

по-твоєму, новонароджений водій з пологового сам за кермом виїжджає?

мав на увазі те - що водії як правило забувають, що таке бути пішоходом.

і часто роблять те, за що обливають лайкою інших.

Опубліковано
  Цитата
мав на увазі те - що водії як правило забувають, що таке бути пішоходом. і часто роблять те, за що обливають лайкою інших.
Серед одних і серед інших є ті хто думають, що вони не такі вже і рівні з іншими, про уніКалів ми не говоримо.

Нормальні водії рідко забувають що таке бути пішоходом так як вони бувають по обидва боки керма. А от пішоходи не завжди знають що таке бути водієм.

Опубліковано

По сабжу: переход убрать однозначно, но если его не будет транспорт спускаясь с моста будет лететь аж до Т-образного перекрестка Клима Савуры-Перемоги, т.е. новые потенциальные дтп.

madcot, не понимаю я Вас, ну никак, и с позиции пешехода, и с позиции велосипедиста, и водителя.

Быдло есть среди всех категорий участников дорожного движения!

Пешеходы часто не знают ни одного пункта ПДР... выбегают на переход..., я уже не говорю про инстинкт самосохранения.

Велосипедисты чуть получше будут пешеходов, но опасности от них часто исходит больше чем от пешеходов. (говорю как неплохой велосипедист (по навыкам) :))

Ну а как водитель, еду каждый день и фигею с пешеходов, велосипедистов, маршрутчиков (выношу в отдельную касту :))...

Опубліковано

Дякую за жваве обговорення.Але кілька реплік.

Я згоден,що в нас культура водіїв і культура пішоходів на досить ще низькому рівні,хоча і є тенденція в сторону покращення.

Але,чому в нас не думають як спростити життя людям(пішоходам і водіям),а думають як ускладнити? В Англії наймають спеціалістів,які через купу тестів визначають як зробити зручними дороги для водіїв і пішоходів.Визначають де зробити зебру,де поставити забор,де світлофор,де кільцевий рух і т.д. Бачив по експлоеру як в одному місті ці спєци порекомендували міській владі зняти світлофори і переходи,бордюри зробити майже в рівень з дорогою.

І коли це було реалізовано,то ДТП знизились у рази.

Чому коли дали дозвіл на будівництво Там-Таму не поставили умову будівництва підземного переходу або не віднайшли на це кошти,інвестора і т.п.?

Чому коли об'явили конкурс про будівництво підземного переходу біля цума не виставили умову з прив'язкою до термінів або не зробили його зараз коли ремонтується цум?

Чому не розглядають можливість будувати надземні переходи в місцях інтенсивного руху пішоходів,як це роблять у багатьох країнах?

Чому не ставлять обабіч доріг паркани,хай вони постоять років 10-20 поки не виросте покоління яке привчиться переходити дорогу на переходах?

Чому не підсвітлюють переходи і не обладнають світловими знаками? Коли дощ або смеркає,то навіть суперпрофесіональному і суперчемному водієві ніц не видно.

ДАЇ пофіг,а ви(пішоходи і водії) між собою гризіться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...