Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Краще займатися лікуванням наслідків, ніж усунути причину?

VadimM, яка в тебе машина? Як часто їздиш? Який водійський досвід (років, тис.км)?

Опубліковано

Ховаю під спойлер, оскільки "многабукафф".

А сьогоднішні реалії такі, що потік авто виріс у декілька разів та й продуктового магазину там вже кільканадцять років немає.

Сьогоднішні реалії такі, що в 20му будинку вже є 5 діючих магазинів, ще 2 планується здаватись; в 18-му 2 аптеки, хімчистка, адвокат, будматеріали, та магазин посуду. Мало?

І ти не відповів на запитання: З якою періодичністю (в метрах), на твою авторитетну думку, повинні повторюватися пішохідні переходи на рівній ділянці дороги?

Не дивлячись на відверту іронію з твого боку, скажу: для такої вулиці як Львівська, - через 300 метрів.

Ти краще глянь статистику не тих хто порушує, а тих хто постраждав на цьому переході,

Я кажу про загальну статистику ДТП, в розрізі якої і йдеться про те, з чиєї вини сталось ДТП, і про кількість постраждалих.

все тут такие умные, но будет ли результат? услышат ли нас те службы, которые могут практически, на деле решить этот вопрос?

Тут точно не почують, хоча особисто в мене є велика спокуса дати лінк сюди певним посадовим особам.

В нас тут депутати міськради десь з"являлися...Ото дати йому партзавдання на депутатський запит щодо аварійності на цьому переході в ДАІ.

Тим депутатам поф. Листа тре самим писати, чим я власне і займусь, попередньо вивчивши новий закон про доступ до публічної інформації.

Яма на дорозі вже є, ремонтувати ми її не будемо, бо це недоцільно - після зими знову вилізе, давай краще придумаємо як зробити, щоб авто туди не попадали... Провів аналогію.

Фігова аналогія.

Там зараз "зебра" на дорогу не нанесена - мо з неї розпочати тре? От як перехід і під'їзд до нього буде відповідати всім вимогам ПДР і ДБН, то тоді і будем дивитись на кількість порушень.

Скільки ще життів пішоходів ти готовий віддати за примарну корисність цього пішохідного переходу?

Ууу! Не перебільшуй! Скажи скільки вже "віддано"?

Краще займатись попередженням порушень, а не "одним - всьо, іншим - нічо".

fedot, сходим обов'язково, як тільки "страсті уляжуцца" ;D

Опубліковано

Я готовий там убити пару тисяч підвісок на авто особливо офігєвших ваділ які ворон рахують замість того щоб дивиись за дорогою. А обговорювати його доцільність вважаю неблагодарною справою. Вважаю доцільним обговорювати засіб примусового зниження швидкості на данному відрізку дороги, бо саме швидкість на спуску є причиною 90%аварій на відрізку до ДОСАФа.

Єдиним варіантом є встановлення "лежачих". За неперевіреною інформацією одна полоса коштує 50 тисяч гривень. Як ви думаєте, наскільки це реально? І це без встановлення.

Опубліковано

fedot, сходим обов'язково, як тільки "страсті уляжуцца" ;D

Не вляжуться. певно знов треба до Ярчика звертатися...Бо так пива і не поп"єм))

Dream, nickel.....Пропоную зустрітися втрьох....Біля того ж переходу. Завтречка ввечері))

Опубліковано

Dream, nickel.....Пропоную зустрітися втрьох....Біля того ж переходу. Завтречка ввечері))

Саабразім? ;D Ой чує моє сердце, що то якимось версалем може кінчитись )))

Опубліковано

nickel, вагомий коментар.

Бо й немає що коментувати ;)

п.с. fedot, я вже два тижні як "лежачий поліцейський" не можу ходити - травма ноги. Максимум скачу в туалет. :D

• +1 1
Опубліковано

Саабразім? ;D Ой чує моє сердце, що то якимось версалем може кінчитись )))

Версаль відпадає - я не прихильник ригайлівок))

п.с. fedot, я вже два тижні як "лежачий поліцейський" не можу ходити - травма ноги. Максимум скачу в туалет. :D

Хм....На тому переході зачепило?)

Опубліковано

Хм....На тому переході зачепило?)

Я ж не камікадзе там переходити... :D На дачі, з драбини...

Ікар, млін...

Опубліковано

VadimM, яка в тебе машина? Як часто їздиш? Який водійський досвід (років, тис.км)?

читай уважніше мої пости

я як професійний пішохід скажу

Навіть прав не маю:), і педалі плутаю. Зате фізику знаю.

Дрім вже відповів, я з ним погоджуюсь.

Краще займатись попередженням порушень, а не "одним - всьо, іншим - нічо".

Недивлячись на те що живу неподалік від того переходу, користувався ним раз чи два.

Єдиним варіантом є встановлення "лежачих". За неперевіреною інформацією одна полоса коштує 50 тисяч гривень. Як ви думаєте, наскільки це реально? І це без встановлення.

Так на цьому можна заробити, всякі там відкати, втридорога і т.д.

Опубліковано

VadimM, в тому то й діло, що твоя позиція надто однобока. Кожен водій є й пішоходом. І на відміну від тебе, вони знають і розуміють поводження автомобіля на дорозі. Жоден адекватний водій не буде переходити дорогу, як стара квочка з двома торбами, що побачила маршрутку і летить, не дивлячись по сторонам.

Ти, як пішохід, не розумієш водія. Поїздив би трохи нашими розбитими дорогами, в дощ, в сутінки, подивився б на наші реалії, то не висував би таких пропозицій.

Опубліковано

Поїздив би трохи нашими розбитими дорогами, в дощ, в сутінки, подивився б на наші реалії, то не висував би таких пропозицій.

Можливо ти і правий, але чому ніхто не кіпішує щодо "лежачих" біля 4ї школи, на Чернишевського, біля Там-Тама?

Невже цей 1 "лежачий" зробить "погоду" водіям? Тим більше, як писали тут, кому треба з центра потрапити на АС-1 чи 40й квартал їдуть в об*їзд моста по Перемоги.

Опубліковано

Про лежачий поліцейських біля 4-ї школи і на Чернишевського в цій темі вже писали. Встановлення їх біля 4-ї школи є виправданим. Ще пропонував там поставити світлофор з кнопками для пішоходів.

На Чернишевського з тими "попригунчиками" явно перебор був. До того ж останнім часом вони перебували в жахливому стані. Недавно там ремонт дороги робили, ще не бачив як там зараз ситуація, цими днями тудою не їздив.

Біля Там-Таму попригунчики нафіг нада. Не бачу там в них користі.

Ось що написано в Державних будівельних нормах ДБН В.2.3-5-2001 "Вулиці та дороги населених пунктів"

На пішохідних переходах поблизу загальноосвітніх шкіл, навчальних закладів при значній інтен¬сивності руху пішоходів без влаштування регульованого переходу перед переходами можуть улаштовуватися підвищення проїзної частини для примусового зменшення швидкості транспортних засобів.

Получається, що раз на Чершишевського є світлофор, то "попригунчиків" там бути не повинно. І біля Там-Таму навчально закладу поряд немає...

Треба норми детальніше перечитати, може там і про відстань до мостів щось сказано.

Опубліковано

Можливо ти і правий, але чому ніхто не кіпішує щодо "лежачих" біля 4ї школи, на Чернишевського, біля Там-Тама?

на Чернишевського вже нема.

Опубліковано

на Чернишевського вже нема.

ХМ, цікаво, на 3й день Паски ще був)

Біля моста по Перемоги є ще 15 школа, тому наявність "лежачого" частково вже виправдана.

В рідному місті моєї дружини (розміром з Ковель) "лежачих" валом, на кожному кроці, за те ніхто не гасає. По Перемоги ввечері і вночі саме гасають.

Опубліковано

І ти не відповів на запитання: З якою періодичністю (в метрах), на твою авторитетну думку, повинні повторюватися пішохідні переходи на рівній ділянці дороги?

Не дивлячись на відверту іронію з твого боку, скажу: для такої вулиці як Львівська, - через 300 метрів.

ДБН В.2.3-5-2001

Пішохідні переходи в одному та різних рівнях

3.17 Пішохідні переходи в одному рівні з проїзною частиною в умовах нового будівництва улашто¬вуються через вулиці (дороги) на відстані один від одного не менше, м:

магістральні вулиці (дороги) загальноміського значення з регульованим рухом 300

магістральні вулиці районного значення 250

вулиці та дороги місцевого значення:

житлові вулиці 150

дороги промислових і комунально-складських зон 200

• +1 1
Опубліковано

nickel, і шо? Відповідає "моя авторитетна думка" дебеену? =)

До речі, в дебеені йдеться про нове будівництво...

Опубліковано

nickel, і шо? Відповідає "моя авторитетна думка" дебеену? =)

До речі, в дебеені йдеться про нове будівництво...

В тому місці, про яке ми говорили, однозначно - ні.

• +1 1
Опубліковано

nickel,

xxx: А я считаю, что "бебебе" - беспроигрышный аргумент в любом споре :)

yyy: Нет, беспроигрышный аргумент это вопрос:"И чо?"

xxx: я и на твое "И чо?" могу сказать "бебебе" )

yyy: И чо?

;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ну прошууууууууу - закидайте ДАІ листами! Умаляю! =D

Вирішив не чекати когось - 10.05 відправив запит, відповідно до вимог нового закону "Про доступ до публічної інформації", в міське ДАІ. Сьогодні прийшла відповідь:

post-3641-0-60813700-1305887962_thumb.jp

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...