Перейти до змісту

Познайомлюсь із симпатичною дівчиною

Damask

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

мета знайомства: прогулки по місту, обмін думками, похід на каток чи ролики.... можливо дівчина зможе навчити танцювати))

мені. 20

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ава тут не причому..ВК...якось не то, там одні гламурні...а хочется іншого...щоб можна було про щось поговорити...кудись сходити....а не МЕТРО,Золото, Версаль....не люблю таких закладів

Опубліковано

на вулицю бігом! там всі дівчата!

ато мене бере сумнів, що хоч 5% дівчат твого віку знає про існування борди...

Опубліковано · Приховав Dima4s, 2 Жовтня, 2012 в 15:11 - Без причини
Приховав Dima4s, 2 Жовтня, 2012 в 15:11 - Без причини

Я тут свого часу знайшов таку діваху!)і красиву і розумну)і ваше)) ніколи до цьогоне думав що так буде Це була моя єдина "подруга" яку знайшов через інет :D

так шо Davids....буває в житті різне :D

Опубліковано
І найкращий сайт - СВІЖЕПОВІТРЯ.Луцьк

А я щось думаю, що зі своїми половинками 90% тих хто каже йти на вулицю познайомились в різних закладах(бари, клуби і т.п.) а не на вулиці. Чи не так?

Опубліковано
І найкращий сайт - СВІЖЕПОВІТРЯ.Луцьк

А я щось думаю, що зі своїми половинками 90% тих хто каже йти на вулицю познайомились в різних закладах(бари, клуби і т.п.) а не на вулиці. Чи не так?

Так ми ж зі своїми половинками не для прогулянок по місту знайомились)))))

Damask, знайомся з Oksana04. Вона перша, хто проявила небайдужість до твоєї теми.

Мені 20, думаю, було написано саме для того, щоб відсіяти таких, як я)
Опубліковано

ну щоб хотіти чогось більшого треба спочатку придивитись до людини, а може вона не та хто нам потрібен....тому зараз просто хочу знайти гарного друга у особі дівчини.

Опубліковано

ну щоб хотіти чогось більшого треба спочатку придивитись до людини, а може вона не та хто нам потрібен....тому зараз просто хочу знайти гарного друга у особі дівчини.

женщина - это такой друг, которого можно даже вы***ть (с) :)

Опубліковано

на рахунок Нам це я абстрактно сказав....я не можу просто взяти і почати зустрічатись із дівчиною......потрібні якісь спільні погляди , інтереси, хоббі...

Опубліковано

...Мда, чувак. Видно, справи в тебе геть погані, якщо ти шукаєш собі дівчину на борді.

Анекдот згадався:

- Як ти зі своєю дружиною познайомився?

- Не повіриш, завдяки інтернету!

- Що, сайт знайомств?

- Та ні, в театр сходив, коли модем зламався.

Візьми до уваги :)

Опубліковано
треба спочатку придивитись до людини, а може вона не та хто нам потрібен....
Це кому???

общажним тролям )

Опубліковано

на рахунок Нам це я абстрактно сказав....я не можу просто взяти і почати зустрічатись із дівчиною......потрібні якісь спільні погляди , інтереси, хоббі...

Соромлюся спитати - ти пробував просто так взяти і зустрічатись з дівчиною?

Погляди, інтереси і хобі - не основне. Хоча кому як...

Опубліковано
треба спочатку придивитись до людини, а може вона не та хто нам потрібен....
Це кому???

Опаньки, зловила...

Опубліковано

можливо дівчина зможе навчити танцювати))

В корпусі ВДУ що на Винниченка (той перед яким бюст Лесі Українки) раніше проводилися для всіх бажаючих заняття з бальних танців. Думаю вони проводяться і зараз. Можеш підійти туди. В основному там студенти ВДУ, але студентів інших вузів теж беруть. Сам колись туди ходив. Залишився задоволеним. Это была сказка!!! А там тобі і дівчата будуть. і танці ...

P.S.: Будуть якісь питання - пиши в приват.

Опубліковано

Де моїх 20-ть.Можливо б і сам тут надибав...

Ну а що заважає надибати тут ... Як сказала якась мудра людина : "Поки в мене є хоч один палець - я мужчина"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...