Sp_RoNdo Опубліковано 25 Липня, 2007 в 22:04 #1 Опубліковано 25 Липня, 2007 в 22:04 Отже, ситуація така: мені потрібно скласти новий компік за невелику вартість, точніше мені потрібно новий проц, мать, корпус(все остальне ще в нормальному стані і може пахати і зараз, тільки вінчак рипить трохи) Так от, підкажіть хтось як підбирається мат.плата під корпус, а також як процесор підібрати під мать. Я вобщому софт шарю, але таке ще непрактикував) Дайте будь-ласка якусь ссилку, щоб прочитати коротко, або мож хтот розповість в двох словах ? Респ гарантовано!
Zheny@ Опубліковано 26 Липня, 2007 в 07:00 #2 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 07:00 Ітак: Короткий Лікбез на тему !Мамка і процесор вибираються по сокетам (роз'ємам) прикладСокет775 і проц відповідний СокетАМ2 і проц відповіднийДалі - Формфактор мамки та корпуса (АТХ і міні/мікроАТХ, ВТХ) підбирається мамка під корпус - знову ж таки все описано в інструкції до мамки та корпуса.(в корпус АТХ можна вмістити і міні/мікроАТХ. якщо корпус "ГРАМОТНИЙ" - то переробиться навіть у ВТХ .)
Baracuda Опубліковано 26 Липня, 2007 в 07:38 #3 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 07:38 Отже, ситуація така: мені потрібно скласти новий компік за невелику вартість, точніше мені потрібно новий проц, мать, корпус(все остальне ще в нормальному стані і може пахати і зараз, тільки вінчак рипить трохи) Так от, підкажіть хтось як підбирається мат.плата під корпус, а також як процесор підібрати під мать. Я вобщому софт шарю, але таке ще непрактикував) Дайте будь-ласка якуто сцулко, щоб прочитати коротко, або мож хтот розповість в двох словах ? Респ гарантовано!Если есть возможность подойти ко мне на работу я тебе продемонстрирую всё просто в магазине и в кратце расскажу что как к чемУ! пр. Соборности 28 (спросить Виталика в субботу и воскресенье)
Zheny@ Опубліковано 26 Липня, 2007 в 08:29 #4 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 08:29 ПРийде прийде Йому з Вортекса заглянути недалеко!
Sp_RoNdo Опубліковано 26 Липня, 2007 в 09:42 Автор #5 Опубліковано 26 Липня, 2007 в 09:42 Zheny@ +1 сенкі!Если есть возможность подойти ко мне на работу я тебе продемонстрирую всё просто в магазине и в кратце расскажу что как к чемУ! пр. Соборности 28 (спросить Виталика в субботу и воскресенье) а конкретніше, куди, коли ?
Baracuda Опубліковано 31 Липня, 2007 в 13:44 #6 Опубліковано 31 Липня, 2007 в 13:44 Zheny@ +1 сенкі!Если есть возможность подойти ко мне на работу я тебе продемонстрирую всё просто в магазине и в кратце расскажу что как к чемУ! пр. Соборности 28 (спросить Виталика в субботу и воскресенье) а конкретніше, куди, коли ?Если есть возможность можешь зайти завтра (01.08.2007) с 10.00 до 19.00 спросить Виталика! Магазин находиться в томже помещении что и клуб Вортекс, только магазин перед клубом!
mix_forever Опубліковано 31 Липня, 2007 в 13:48 #7 Опубліковано 31 Липня, 2007 в 13:48 Ну можно и ко мне на Видродження 16/38 заглянуть... Для постоянных участников борды - система скидок
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.