Перейти до змісту

У Луцьку відкриється пральня. Така, як в Америці.

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
мені одному здається, що бізнес цей довго не проіснує?

Мені чомусь також так здається) Багато хто мають пралки: і родини у власних помешканнях, і в квартирах,

що здаються. На заході ці заклади ще й тому популярні, що у них нема такого поняття вже давно: прати вручну :-),

а у нас люди, і маючи пралки, делікатні речі перуть вручну, наприклад.

Набагато логічніше, як на мене, обладнати гуртожитки пральними машинами такого типу. (не бєзвозмєздно, звісно)))

такі як Ви, в супермаркети, тобто, гнидники, не ходять, в пральні загального користування - теж, бо ж там мікроби, антісанітарія і т.п. (ті ж самі гнидники)...

До чого тут це? Кожен обирає для себе ступінь комфорту і філософію споживання, нехай так))), виходячи з потреб

і можливостей.

Опубліковано
Кожен обирає для себе ступінь комфорту і філософію споживання, нехай так))), виходячи з потреб

і можливостей.

Абсолютно згоден.. .Але, щоб обирати - має бути та сама свобода вибору і спектр послуг, з яких можна той самий вибір здійснити... Ми отримали ще одну послугу. Якісною вона буде чи ні - покаже час... Обісрати встигнемо завжди, але проблема в тому шо декому приємніше обісрати те, чим ніколи не користувався... І то є дуже не добре. ІМХО.

Опубліковано

Дуже вже сумнівна інвестиція, тому що (імхо):

1. Пральна машина - річ побутової техніки №2 в українських оселях (після холодильника). Особисто я не знаю людей, в яких не має пральної машини.

2. Менталітет. Переважна більшість скоріше піде попрати до батьків/брата/свата/кума/друга/.../сусіда, ніж буде "світити" своєю нижньою білизною в публічному місці.

3. Як уже було сказано, ефективність та бережність техніки і засобів в пральнях під великим знаком питання.

Інноваційні бізнес-ідеї поважаю, але... Як економісту, цікаво було б познайомитися з бізнес-планом.

Опубліковано

Дуже вже сумнівна інвестиція, тому що (імхо):

1. Пральна машина - річ побутової техніки №2 в українських оселях (після холодильника). Особисто я не знаю людей, в яких не має пральної машини.

2. Менталітет. Переважна більшість скоріше піде попрати до батьків/брата/свата/кума/друга/.../сусіда, ніж буде "світити" своєю нижньою білизною в публічному місці.

3. Як уже було сказано, ефективність та бережність техніки і засобів в пральнях під великим знаком питання.

Інноваційні бізнес-ідеї поважаю, але... Як економісту, цікаво було б познайомитися з бізнес-планом.

1. Тим не менше такі люди є, зокрема в гуртожитках (не лише студентських), умови не дозволяють поставити. машинка в ремонті.

2. Особисто я пішов би в пральню ніж до родичів. А менталітет потрошки змінюється в залежності від умов і пропозицій :)

3. Обгрунтуйте бо ніпанятна. Там стоїть китайський мотлох що він буде неефективно і небережно прати??????

Опубліковано

чьо ви срач розвели. Типу хтось хоча б має уяву як воно в наших реаліях буде.

через пів року темку глянемо і дасться знати.

P.S.: як на мене то людина яка може потратити на прання 30 грн - має свою пралку вдома (чи на зйомній квартирі)

Опубліковано
Обісрати встигнемо завжди, але проблема в тому шо декому приємніше обісрати те, чим ніколи не користувався... І то є дуже не добре. ІМХО.

Обісрати і зробити припущення, які базуються на певному життєвому досвіді і знаннях, то різні речі.

Опубліковано

Перш за все хочу підтримати дівчат, молодці що пробуєте реалізувати свої ідеї, надіюсь все у вас буде гаразд, як не з пральнею так з чимось іншим.

По-друге, занесіть декілька візиток до будівельників що біля там-таму чи ЦУМ реконструюють, вони немісцеві може хтось захоче випрати свій одяг, також до нас приїзджать з інших країн люди (мандрівники з рюкзаками, дальнобойщики..), на виробничих підприємствах де ходять в робах чи спецодязі, можливо їм буде вигідно у вас прати.; ресторани, бари -скатертини,штори накидки на крісла, за одне й фартухи офіціанток поперете )

По-третє, навть якщо нічого не получиться, подивіться в сторону секонд-хенда, з вашим обладнанням може щось придумаєте.

Опубліковано

Сам пользовался услугами мытья окон и чистки ковров. Хотя конечно можно было и самому помыть или на снегу почистить, Цены кусаются, но качеством всегда был доволен. Раньше пользовался услугами домработницы и иногда приятели спрашивают остались ли контакты, так что такие услуги востребованы. С удовольствием отнес бы постельное белье, шторы, тюль в прачечную, что бы мне постирали и погладили. Хотя может я один такой лентяй :)))

Опубліковано
С удовольствием отнес бы постельное белье, шторы, тюль в прачечную, что бы мне постирали и погладили. Хотя может я один такой лентяй ))

так тут трошки інше - самому доведеться прати та прасувати))

Опубліковано

На сколько я знаю можно оставить и забрать потом, вот только не знаю или дороже это будет.

Опубліковано

мені одному здається, що бізнес цей довго не проіснує?

Головне вгадати з часом і місцем.Я в свій час мабуть найпершим завіз в Луцьк секонд-хенд напряму з штатів.Але не вгадав з місцем і часом(люди вважали,що це крадена гуманітарка і травили прокуратуру і міліцію і навіть в очі плювали :D ))). Пороздавав родичам і більше цим не займався,а через кілька років люди на цьому стали мільйонерами.В кожного своя вдача. :)

Опубліковано

С удовольствием отнес бы постельное белье, шторы, тюль в прачечную, что бы мне постирали и погладили. Хотя может я один такой лентяй :)))

Пральня САМООБСЛУГОВУВАННЯ

• 1 місяць потому...
Опубліковано

сервіс вижеве для лінивих, і при умові якщо буде всі стерильно і чистенько.

У багатьох холостяків проблема не закинути в стіралку шмоткі, а от погладити наприклад сорочки, чи брюки - може хто і шарить і так далі, але це витрата часу, а так заніс пакаван, забрав через пару днів все попрасоване і на вішачках (можна щоб свої були) акуратненько то все завіз додому розвісив і вся справа.

Або може й одружені скористуються, не у всіх же жінки вміють (або хочуть) гладити сорочки, чи брюки чоловіку, бо вони (жінки) створені для любві :)) зразу видно по чоловіку в кого яка жінка, в якої з якого місця руки ростуть :)

Опубліковано

MACCEN , а для чого витрачати свій дорогоцінний час на побутові речі ,якщо його можна присвятити собі або ж коханій половині?

і попруть,і попрасують ,і помиють,і їсти приготують . головне,мати чим за це все заплатити :0079:

Опубліковано

заніс пакаван, забрав через пару днів все попрасоване і на вішачках (можна щоб свої були) акуратненько то все завіз додому розвісив і вся справа

Це куди так можна заносити?)))

Бо ми тут обговорювали пральню САМООБСЛУГОВУВАННЯ. Тобто вона підходить не лінивим, а тим, в кого немає пральної машинки.

Чи не так?

і попруть.... головне,мати чим за це все заплатити

За це ще й платити треба?)))))
Опубліковано

Спілкувався на днях з людиною, в якої дівчата (да,да, власниці - дівчата) орендують приміщення під пральню. Роботи в них - вагон і ше трішки. Люди звертаються і звертаються часто. Отже поки що проект себе окуповує.

Опубліковано

Можна як додаткова послуга попрасувати сорочки і так далі. Я впевений дівчата розширяться це точно, головне більше послуг, псотавити наприклад валіка, який би гладив просиню, просунув покрутив і простинка рівненька і виглажена, склав і повіз додому, бо вдома поки поголадиш три рази помнеш.

і попруть,і попрасують ,і помиють,і їсти приготують . головне,мати чим за це все заплатити :0079:

Правильно і тоді вашого чоловіка (хлопця), і спатки поряд покладуть і за вас поцілують, головне за це все щоб він зміг заплатити :)))

Скажу так, навіть попрасована сорочка, нехай може й не ідеально, так само зроблена вечеря, нехай подана не так як в ресторані але з любов'ю і для коханої людини, це набагато краще, чим зробить це все якась лєва людина, нехай супер якісно, і супер смачно.

• 1 місяць потому...
  • 2 року потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...