Перейти до змісту

Шевроле Камаро в Луцьку

vetalforever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ой, какая няшечка...

У Луцьку вагон авто (ЇЗДИТЬ РЕАЛЬНО) ціна яких ПОНАД 1 000 000 грн. (125 000 у.о.) І шо ?

Можна привезти авто з-за кордону за 250 000 у.о. і їздити, але це понти. Її розминтення стане у ціну нового КІА Спортадж... із повним фаршем..

Обслуговування (деталі фіґ знайдеш), бензин жере, сукa, як Богдан, бо об'єм двіжка такий самий, а то й більший.

Не кажіть, що накаркав, але щось мені підказує, що скоро десь на "волинських новинах" та у нас в темі про ДТП ця автівка фігуруватиме...

Опубліковано

що не кажіть, та тачка класна. А як по зустрічній їде - ще красивіша. Я навіть дівчини за кермом не розгледів :)

Опубліковано

история из жизни в тему. совдеповская:купил мужик моцика Ява, ёпт,крутелык на весь райцентр, через некоторое время он обращается в сервис центр этого производителя,мол слишком перегревается мотор,приехала комиссия,спрашивают:а куда вы ездите на этой Яве? Он отвечает: да вот,тут рядом,на поле, по буряки,картошку,кукурузу...

все в шоке,говорят: так вам тракторец нужно было купить, а не ЯВУ...

Действительно, где в Луцке можно нормально кататься на болидах? и зачем? машина красивая, но будет от неё толк?

Опубліковано
Ти не уявляєш, як красиво і толково можна проводити в цій машині час, навіть не завівши мотор.

Красиво і толково можна проводити час у такій машині:

24490132.jpg

а в камаро тіко міньєтіком побалуватись ;)

Опубліковано
а мені подобається лексус сіренький такий,матовенький з червоними ободочками а хто ж на ньому їздить,Ви не бачили,як накручували кола вулицями міста ?

Він мені страшно не подобається, пробачте вже, справа смаку.) А їздить на ньому власник Севена та інших дядяпіц. От він гарніше за цю тачку виглядає.)

Спеціально для панянки фото

a_ef0528b0.jpg

27228-16b.jpeg

Опубліковано

раз уж прозвучало предупреждение о ДТП, озвучу мысль. Основная причина аварий: превысил скорость,не справился с управлением. Но ежели машина изначально создана для скоростной езды,не по дорогам Волыни и Луцка, и по другому не может,результат известен.

Опубліковано
Ти не уявляєш, як красиво і толково можна проводити в цій машині час, навіть не завівши мотор.

24490132.jpg

А я тільки хотів написати що мій Добло кручє всіх ))))

Опубліковано

А шо,якшо є натхнення,і можливість,то чому б ні?

Ага...А потім соплі по Форумах - "...сцукомажори пострілявбинах. " І некрологи, за які нікого до відповідальності не притягнуть....

П.С. підтримав випадково - не лівша я, а доводиться поки...

Опубліковано

я вибачаюсь. але та камаро те саме шо і авео.

ціна нової з мотором 3.6 - близько 45 тис долл. а тим паче дивлячись на цю чорну шо маємо то комплектація в неї не ахти.

з мотором 6.2 чи 6.4 непамятаю - 60-70 кусків долл.

дивлячись на кількість мерсів джи - ель, 221, порше каєнів, і подібних авто, то це просто - пшик.

тим більше червоні лінії тільки на багажнику і капоті + хромові вставки на задні стопи, здається мені відсутнісю смаку.

але це чисто моя критичеа думка прошу агресивно не сприймати.

Опубліковано

а мені подобається лексус сіренький такий,матовенький з червоними ободочками

а хто ж на ньому їздить,Ви не бачили,як накручували кола вулицями міста ?

Познайомити? :);)

Опубліковано

24490132.jpg

а як ти гадаєш вона в своєму віці заробила ту машину?

Опубліковано

Ех, ніссан, добло — погляд прагматиків.

ФІшка Камаро — не фарш, фішка Камаро — харизма.

її фішка в тому що таке чудо покищо тільки одне в Луцьку і нічого більше

Опубліковано

Може, тато подарував, і досить оверквотити, можна ж просто цитату виділити.

Є ще мустанг.) Мені вони якось зараз однакові сучасні моделі Камаро, Мустанга і чи то вайпера чи ще шо там...

Опубліковано

Може, тато подарував, і досить оверквотити, можна ж просто цитату виділити.

Є ще мустанг.) Мені вони якось зараз однакові сучасні моделі Камаро, Мустанга і чи то вайпера чи ще шо там...

не обовязково для того щоб стать успішним, треба цього добитись )

інколи достатньо тільки родитись в "правильній" сім"ї )

якщо в тата є гроші на таку машинку, чому б ні?)

Опубліковано

а де в Луцьку на ній їздити? з її характеристиками місце її біля драм-театру. (там завжди виставки авто)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...