Перейти до змісту

З 27.09.2012 вводять новий потяг Луцьк-Львів

swen1989

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Згідно з розкладом сайту Укрзалізниці з 27.09.2012 вводять новий потяг №801 Луцьк-Львів, відправленням з Луцька в 6.22, прибуття до Львова - в 9.08, та потяг №802 Львів-Луцьк, відправлення зі Львова 17.07, прибуття в Луцьк - 19.53. Потяг буде курсувати щоденно крім вівторка та середи.

• Відповідей 180
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

для нас просто супер! во Львов байком, а вечером обратно на поезде. или наоборот, во Львов поездом, там, скажем до полудня, и домой своим ходом :ok2:

Опубліковано

swen1989 от тільки прокинувся - і одразу хороша новина. Дякую :)

і час потяга у дорозі 2:46 ! - це щось. Судячи з даних на сайті УЗ він їхати буде без зупинок.

Для прикладу - Ковель Чернівці (відпр. 19,30, приб. 0,38) - у дорозі на даній ділянці ~5годин. Нехай на зупинки в Горохові, Стоянові, Радехові, Камянці йде 30хв. 5г.-30хв=4г.30хв.

Звідси слідує, що новий потяг має їхати значно швидше.

Опубліковано

і час потяга у дорозі 2:46 ! - це щось. Судячи з даних на сайті УЗ він їхати буде без зупинок.

Для прикладу - Ковель Чернівці (відпр. 19,30, приб. 0,38) - у дорозі на даній ділянці ~5годин. Нехай на зупинки в Горохові, Стоянові, Радехові, Камянці йде 30хв. 5г.-30хв=4г.30хв.

якось зашвидко він їде, швидше за маршрутку, щось тут не так... це не швидкісний хюндай буде?

Опубліковано

якось зашвидко він їде, швидше за маршрутку, щось тут не так... це не швидкісний хюндай буде?

В мене питання: Ти своїм авто їхав на Львів дорогою Луцьк-Горохів-Радехів-Кам'янка-Львів?

Опубліковано

цікава ціна квитка? та який вид потягу?

Ну все ж таки цікавить ціна квитка ...

ну думаю не 50-60 грн як маршрутка?

Вгадав :smile3: :

post-10140-0-67696200-1347722855_thumb.j

Думаю, якщо і пустять, то буде потяг їхати через Рівне.

Пряме сполучення Луцьк-Львів.

post-10140-0-66196800-1347723052_thumb.j

Опубліковано

Краще 55 за проїзд потягом чим 50-60 маршруткою. Тут хоча б можна комфортно сісти/лягти, а не проводити 3 год. в сидячому положені

Опубліковано

Тим часом я роздумую як добратись в місто в таку(6,22) годину...........оО

"А знижки студентам будуть?" - 54,95 / 2 = ~28грн.(мабуть).

"ну думаю не 50-60 грн як маршрутка?" - з стрийського автовокзалу останню ціну що чув - 66грн.

(так вже складається)Іноді іжджу з 2-ї автостанції до Камянки(10грн.), спиняю маршрутку і до Луцька(35грн.). Ітого 45грн.+ трохи екстріму. Їм же тяжко додуматись пустити автобуси з Льв. АС-2, яка є ближче до нас. Ще б пустили маршрутки через Жмеринку. ;)

Опубліковано

Тут хоча б можна комфортно сісти/лягти, а не проводити 3 год. в сидячому положені

загальний вагон - здається там всі сидячі

Опубліковано

поезд по сравнению с маршруткой, даже без велика - это просто гранд отель и ночлежка, imho. если поезд действительно будет ехать меньше, чем три часа, то маршруткам прийдется серьезно "подвинуться"

Опубліковано

В мене питання: Ти своїм авто їхав на Львів дорогою Луцьк-Горохів-Радехів-Кам'янка-Львів?

не їхав, бо не маю власного авто, їздив маршрутками і поїздом Ковель-Чернівці.

тільки щось не дуже розумію до чого було це питання?

п.с.

круто, якщо цей потяг буде так їздити і з такою ціною, то він буде мати фурор:)

Опубліковано

Якби вони його ще й до Ківерець продовжили.... а то троха проблематично добратись в Луцьк на 6.20 ранку...

Опубліковано

не їхав, бо не маю власного авто, їздив маршрутками і поїздом Ковель-Чернівці.

тільки щось не дуже розумію до чого було це питання?

п.с.

круто, якщо цей потяг буде так їздити і з такою ціною, то він буде мати фурор :)

А до того, що там дорого дуже-дуже погана, відповідно коли ви пересуваєте власним авто, ви їдете помало, ибо шкода машинки.

Далі, проста математика, відстань від Луцьку до Львову - 170 км, якщо рухатись із середньою швидкістю 80 км/год, то через скільки ви будете у Львові?

А автобуси в дорозі від 3х до 4х годин.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...