Перейти до змісту

На міжбанку закінчився долар

drap

Рекомендовані повідомлення

Це називається сезонний ріст цін ...

Це називається сезонний ПІДріст (без майбутнього зниження)

Повір мені, прийде літо і ціни на цей та ще багато інших продуктів які вирощують у наших селах, впаде. І в цьому не має нічиєї заслуги: ні білих, ні червоних, ні помаранчових, ні біло-голубих. Так було завжди ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подейкують долар підніметься після виборів... Халява?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що я тоді коли євро було по ціні долара не купив на всю зарплату... + ще б докупив 100500 валюти на кредитні...

Ну і заробив би при самому класному раскладі - ще одну зарплату, та і то не факт.

А валютчики це мають без напряга за декілька "перегонів"

Не побивайся, бо це не ті сумми і об"єми які дійсно приємно шелестять на качелях з курсом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подейкують долар підніметься після виборів... Халява?

Я так підозрюю, що через пару місяців ти знову будеш жаліти чому це ти не взяв кредит і не накупив доларів ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ризик, він відлякує, тут як в покері... хоча тут досить таки непогана комбінація...

Я бідний студент, не маю нічого за плечима... ех :( я б поставив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чому я не накупив доларів у вересні 1996...

п.с. і горілки у березні 1985...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ризик, він відлякує, тут як в покері... хоча тут досить таки непогана комбінація...

Я бідний студент, не маю нічого за плечима... ех :( я б поставив.

Якщо ти бідний студент то краще забудь про фінансові спекуляції. Прибутки там можуть бути величезні, але й ризики астрономічні. Краще шукай підробіток за фахом. Більше користі буде.

чому я не накупив доларів у вересні 1996...

п.с. і горілки у березні 1985...

:0016: Нічого собі ... Скільки ж тобі років?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти бідний студент то краще забудь про фінансові спекуляції. Прибутки там можуть бути величезні, але й ризики астрономічні. Краще шукай підробіток за фахом. Більше користі буде.

набагато більше шансів виграти на курсу валюти, ніж найти роботу за фахом на даний момент!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

набагато більше шансів виграти на курсу валюти, ніж найти роботу за фахом на даний момент!

Це закритий клуб. І потрапити у число щасливчиків "з вулиці" не можливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так і напрошується фраза: "Ржу нє могу". Тільки без образ. Я нічого не маю проти вас, але це так не відповідає дійсності ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Журнал Дєньгі прогнозував стабільність курсу гривні. Один з моментів, що при девальвації треба буде піднімати ціну на газ, а якщо не піднімати, то краще навіть опустити її нижче 8.0, щоб легше було з Росією розплачуватись. хз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все не так просто. Відбувається велика гра. Занадто очевидно населення спонукають до купівлі долара. І дали чимало часу на те, що "отоваритися". Десь тут є підвох. Чомусь людей хочуть позбавити гривневих запасів? Можливо на короткий проміжок часу відкриють "лавочку" з продажу землі. Тимчасове штучне заниження курсу долара / ускладнені процедури обміну валюти на гривню (скажімо необхідність підтвердження джерела її походження, або якась інша мулька) усунуть з ринку зайвих покупців. Землі досить швидко і недорогу опиняться у руках тих, хто матиме гривню. Це як варіант. Можливо хтось має інші міркування щодо причин вимивання більш-менш крупної гривні у населення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почнеться "покращення".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого собі ... Скільки ж тобі років?

мабуть, стільки, як твоєму татові

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого собі ... Скільки ж тобі років?

мабуть, стільки, як твоєму татові

Старенький значить ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меня ужасает не мой возраст, а возраст моих ровесников.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меня ужасает не мой возраст, а возраст моих ровесников.

Гарно сказано ... І життєво ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Долар на міжбанку вже коштує 8,32 гривні

http://www.epravda.com.ua/news/2012/11/13/343801/

На говерле в продаже тоже нету. Кто там говорил , что всё хорошо то просто паника среди людей.... Сейчас это как назвать? Пакращення наступило?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

майя нєрвно курять проти новогу провидця з борди

от він - реальний кінець світу

ааааа, пісєц, ми всє умрьом....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми умрьом так як "Він" скаже!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ммм, цікавишся моїми постами і навіть запам'ятовуєш їх ?

молодець :) нажаль не можу відповісти тим же бо твої ніц розумного не несуть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці все спокійно, якщо щось не зрозуміло, вам zeuss, nd і примкнувший Соромітник пояснять. Купляйте гривню не парьтесь, а потім можете покласти депозит, під 26% , ну чи це не краса? Бачте як покращення працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

но но, стояти. До кого то я примкнувший ? я тебе бараном не називав здається то і ти поводь себе культурно.

треба напевно всю тему перечитати уважно.з самого початку - тоді таке писати не будеш.

P.S.: за zeuss'а не скажу бо лічно не знайомий, стосувалося тіко нд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромітник, якщо навіть nd напише що 2+2 = 4, похваліть мене! Я не буду цього робити, навіть якщо це правда. Ну у вас очевидно, інакший підхід. Рекомендую в цілому, зменшити різкість у висловах, а то можна залишитись одним проти всіх... Я бараном нікого не називав, навіть nd

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

но подумав же, правда ? саме напрошується бо відразу в очі кидається :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...