Перейти до змісту

На міжбанку закінчився долар

drap

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну принаймні 5 пункт свідчить про спеціалізацію форуму :_07:

Імхо, на фінансах до 10 людей, яких варто читати і враховувати думки, а решта - екстракт з усіх течій і псевдоекономічних сайтів змішаний з трейдерами.

А от дядю Сашу кудись не туди понесло :)

Опубліковано

З місця про рефінансування - подробніше.. Що, коли, кому, скільки і на яких умовах.

http://bank.gov.ua/files/PInterestRates_Facts.xls

31/08 3825.0 млн. грн. 7.50%

Тільки от питання - а нашо воно вам то знати?

Опубліковано

Ну спорити не буду. Он вже одній мадамі остаточно програв бухло :)

Але гадаю, що ревальвації не буде. Тобто діапазон той же, що і до кіпішу.

Опубліковано

Народ, а хто знає за скільки сьогодні валютчики долари продавали?

У них долари завжди є, але от за скільки..?

Опубліковано
У них долари завжди є, але от за скільки..?

я вже шутіть перестав - гдє ж вас отаких бєрут грамотних, і саме главно - за скільки???

Опубліковано

Азаров без очереди купил доллары и понял, что никакой паники по поводу роста курса нет

13:58

Премьер уверен, что ничего страшного с валютным курсом не происходит. Азаров попытался убедить всех на собственном примере: «Я заехал в пункт обмена валюты и купил доллары по курсу 8,11 грн. Никакой очереди в обменнике не было».

online.jpg?1346749011

Фото kmu.gov.ua

По дороге в донецкий парк имени Петровского в Донецке премьер-министр Украины Николай Азаров заехал в пункт обмена валюты и купил доллары по 8,11 грн. Об этом он заявил на пресс-конференции в Донецке.

«Я заехал в пункт обмена валюты и купил доллары по курсу 8,11 грн. Никакой очереди в обменнике не было. Так что никакой паники по поводу роста курса доллара нет», — сказал Азаров.

В ответ журналисты сказали, что это какая-то фикция, мол это вам так продали, поскольку вас знают, а обычным людям за такую ​​цену доллары не продают. В ответ Азаров сообщил, что пресс-конференция закончилась, поблагодарил местные власти и уехал.

Напомним, на этой неделе курс гривны на межбанковском валютном рынке упал до 8,2 грн/долл. - минимума за последние три года.

Национальный банк Украины допустил применение санкций к тем банкам, действия которых способствовали нагнетанию негативных ожиданий на валютном рынке. Вместе с тем Нацбанк признал, что оказался и сам отчасти виноватым в данной ситуации, выдав банкам годовое рефинансирование. zn.uaПо материалам: УНН

м-дя, МЯА віджигає ))))

Опубліковано

Це просто Жесть, але це вже не вперше така фігня з мокулатурою яку називають доларом.

І по секрету, скажу всім що треба робити, ТРЕБА ПОЧАТИ ШЛЬОПАТИ БАКСИ, тільки де станочка взяти :D,

Можна булоб в Хусейна в Багдаді позичити, але там вже Америкоси його зачистили. :D

Бачив одного знайомого , має невеликий бізнес , товар отримав і реалізував за курсом 8.12 а постачальники вимагають розрахунок уже по 8.30 , при його націнці у 10-15% буде вльот, і я думаю він не один такий хто працює з імпортерами .

Ситуація не важна, але думаю неприємність саме цю ми переживемо.

Опубліковано
Бачив одного знайомого , має невеликий бізнес , товар отримав і реалізував за курсом 8.12 а постачальники вимагають розрахунок уже по 8.30 , при його націнці у 10-15% буде вльот, і я думаю він не один такий хто працює з імпортерами .

В кожному бізнесі є свої ризики. Вони знали, на що йдуть, так що це виключно їх проблеми.

Опубліковано

А скыльки фони не платять податків, скільком людям не доплачують зп? Так що 1 на 1 виходить ) Там заробив, тут програв.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Блін як мене жаба давить що я тоді коли євро було по ціні долара не купив на всю зарплату... навіть можна було взяти кредиту на кілька десятків тисяч і скупити скрізь його а зараз продати... бо ж знав що так буде.

Опубліковано
Блін як мене жаба давить що я тоді коли євро було по ціні долара не купив на всю зарплату... навіть можна було взяти кредиту на кілька десятків тисяч і скупити скрізь його а зараз продати... бо ж знав що так буде.

"Якби знав де впадеш, то соломки підстелив..."

Опубліковано

Я не знаю, хлопці..Курс-курсом, но яйця вже продають 12 ре за десяток (були 10)

(а ви: міжбанк, міжбанк...:-D)

Це називається сезонний ріст цін ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...