Перейти до змісту

продам Raspberry Pi, type B в Луцьку !

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто не в курсі - http://uk.wikipedia....ki/Raspberry_Pi. Від себе - прикольний девайс!

Продаю через відсутність часу ним зараз бавитись і потребою 667 грн., в скільки його і оцінюю.

Отриманий на тому тижні з англії, розпакував, поставив XBMC щоб перевірити роботу.

Відео HD показує супер, при наявності прямих рук і паяльника система "розумний дім" у вас в кармані! :_04:

Комплектність: міні-комп'ютер в коробці - 1 шт.

Звязок через приват.

Опубліковано

Якщо використовується МікроСД, в неї ж обмежений цикл (пере)запису. ОС там довго не протягне.

Хоча девайс цікавий.

Опубліковано

ОС там довго не протягне.

використовується SD-карта, при використанні в зв'язці із зовнішнім HDD (як же без torrent-ів) думаю можна перенести swap на нього, лишивши на флеші тільки бутовий розділ

Опубліковано

ну, SD мусить бути однозначно загрузочною, бо BIOS-у як такого немає, і вибрати з чого завантажуватись не можна ...

Опубліковано

нова ціна 650 грн., актуально до 01.09.2012 р. (зарплата перекриє мінус, лишу девайс собі) :0165:

кому цікаво - спішіть !!!!

Опубліковано

Они выпустили что-то около 10 тис. штук, цена должна была быть $35 за модель B, но из-за ограниченного количества, даже на ибей как раз за $80 с доставкой получится... как упадет цена прикуплю)

Опубліковано

Они выпустили что-то около 10 тис. штук, цена должна была быть $35 за модель B, но из-за ограниченного количества, даже на ибей как раз за $80 с доставкой получится... как упадет цена прикуплю)

Вибачте за оффтоп: але яка практична користь з даного девайсу ?

Опубліковано

Вибачте за оффтоп: але яка практична користь з даного девайсу ?

http://ru-raspberry.org/?page_id=168

це кілька найбільш очевидних варіантів. А якщо проявити кмітливість, то їх кількість значно виростає

З.і. найперше що приходить в голову - безшумна і з малим енергоспоживанням торентокачалка, файлопомойка (якщо в будинку є кілкьа пк)..

Опубліковано

lerov, как платформа для "умного дома" очень привлекательно по причине хорошей производительности при низком потреблении. я сравниваю с платформой от embeddedarms, например, где цена вдвое выше за существенно тормозное решение с меньшим объемом памяти. но для обычного юзера пользы вообще никакой - платформа для энтузиаста/разработчика.

Antarius, я только что заказал из UK за ~$68 с бесплатной доставкой. через неделю получу. на eBay цена ~$75

Опубліковано

Ну взагалі-то, при замовленні у офіційних дилерів - ціна 43 фунти (35 + 8 доставка).

У мене така вже майже 3 місяці стоїть у якості медіа-центру.

Ажіотаж вже спав, думаю, можна замовити без проблем...

Опубліковано

Ну взагалі-то, при замовленні у офіційних дилерів - ціна 43 фунти (35 + 8 доставка).

так и есть. $68 ~= 43 фунта :smile3:

У мене така вже майже 3 місяці стоїть у якості медіа-центру.

Ажіотаж вже спав, думаю, можна замовити без проблем...

производитель обещает к зиме наштамповать столько плат, сколько надо. так что и цена будет $25-35 как обещали :ok2:

Опубліковано

тоді пропоную тему перенести в курилку, будемо ділитись досвідом з використання цього девасу :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...