Jump to content

продам Raspberry Pi, type B в Луцьку !

Recommended Posts

Posted

Хто не в курсі - http://uk.wikipedia....ki/Raspberry_Pi. Від себе - прикольний девайс!

Продаю через відсутність часу ним зараз бавитись і потребою 667 грн., в скільки його і оцінюю.

Отриманий на тому тижні з англії, розпакував, поставив XBMC щоб перевірити роботу.

Відео HD показує супер, при наявності прямих рук і паяльника система "розумний дім" у вас в кармані! :_04:

Комплектність: міні-комп'ютер в коробці - 1 шт.

Звязок через приват.

Posted

Якщо використовується МікроСД, в неї ж обмежений цикл (пере)запису. ОС там довго не протягне.

Хоча девайс цікавий.

Posted

ОС там довго не протягне.

використовується SD-карта, при використанні в зв'язці із зовнішнім HDD (як же без torrent-ів) думаю можна перенести swap на нього, лишивши на флеші тільки бутовий розділ

Posted

Ну, хіба що так. Або взагалі грузитися із зовнішнього якогось 2.5".

Posted

ну, SD мусить бути однозначно загрузочною, бо BIOS-у як такого немає, і вибрати з чого завантажуватись не можна ...

Posted

нова ціна 650 грн., актуально до 01.09.2012 р. (зарплата перекриє мінус, лишу девайс собі) :0165:

кому цікаво - спішіть !!!!

Posted

Они выпустили что-то около 10 тис. штук, цена должна была быть $35 за модель B, но из-за ограниченного количества, даже на ибей как раз за $80 с доставкой получится... как упадет цена прикуплю)

Posted

Они выпустили что-то около 10 тис. штук, цена должна была быть $35 за модель B, но из-за ограниченного количества, даже на ибей как раз за $80 с доставкой получится... как упадет цена прикуплю)

Вибачте за оффтоп: але яка практична користь з даного девайсу ?

Posted

Вибачте за оффтоп: але яка практична користь з даного девайсу ?

http://ru-raspberry.org/?page_id=168

це кілька найбільш очевидних варіантів. А якщо проявити кмітливість, то їх кількість значно виростає

З.і. найперше що приходить в голову - безшумна і з малим енергоспоживанням торентокачалка, файлопомойка (якщо в будинку є кілкьа пк)..

Posted

lerov, как платформа для "умного дома" очень привлекательно по причине хорошей производительности при низком потреблении. я сравниваю с платформой от embeddedarms, например, где цена вдвое выше за существенно тормозное решение с меньшим объемом памяти. но для обычного юзера пользы вообще никакой - платформа для энтузиаста/разработчика.

Antarius, я только что заказал из UK за ~$68 с бесплатной доставкой. через неделю получу. на eBay цена ~$75

Posted

Ну взагалі-то, при замовленні у офіційних дилерів - ціна 43 фунти (35 + 8 доставка).

У мене така вже майже 3 місяці стоїть у якості медіа-центру.

Ажіотаж вже спав, думаю, можна замовити без проблем...

Posted

Ну взагалі-то, при замовленні у офіційних дилерів - ціна 43 фунти (35 + 8 доставка).

так и есть. $68 ~= 43 фунта :smile3:

У мене така вже майже 3 місяці стоїть у якості медіа-центру.

Ажіотаж вже спав, думаю, можна замовити без проблем...

производитель обещает к зиме наштамповать столько плат, сколько надо. так что и цена будет $25-35 как обещали :ok2:

Posted

тоді пропоную тему перенести в курилку, будемо ділитись досвідом з використання цього девасу :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...