Перейти до змісту

Порадьте серіальчик

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає скільки всього серій буде в цьому прикольному серіалі,бо кортить вже дивитися,але поки є п'ять серій, може то і всьо,чи ще будуть.

Фільм дуже сподобався,ось хочца вже і це подивитися.

http://static.hdrezka.me/i/2016/11/27/o03e9b3e01840qg27i63q.jpg

Опубліковано
3 годин тому, yura-patriot сказано:

Хто знає скільки всього серій буде в цьому прикольному серіалі,бо кортить вже дивитися,але поки є п'ять серій, може то і всьо,чи ще будуть.

Фільм дуже сподобався,ось хочца вже і це подивитися.

10 серій точно буде

Графік виходу серій  

MaxthonSnap20161221151835.jpg

Hide  
  • +1 1
Опубліковано
В 16.12.2016 at 15:12, Barugan сказал:

Вікінги 4 сезон--вже вийшли нові 3 серії продовження.... :0006:

А я чекаю, коли  весь сезон вийде, тоді вже і подивлюсь ))

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Окуповані (Сезон 1) / Okkupert (Season 1) (2015) BDRip

Окуповані (Сезон 1) / Okkupert (Season 1) (2015) BDRip

Жанр: детектив, драма, бойовик, психологічний 
Країна: Норвегія 

tt4192998.png 

Кінокомпанія: Yellow Bird 
Режисери/творці: Ерік Шолберґ, Ю Несбьо та інші. 
Актори: Генрік Местад, Інґеборґа Дапкунайте, Крістін Браут-Солгейм, Селоме Емнету, Раґнгільд Ґудбрандсен, Ельдар Скар, Ан Дал Торп та інші. 

Сюжет:

Норвегія, недалеке майбутнє. Кліматична криза викликає щораз потужніші урагани, які доходять вже до берегів Норвегії. Останній з них, Марія, приносить велику кількість жертв і руйнацій, через що на найближчих виборах перемагає партія зелених, лідер якої, Єспер Берґ, обіцяє в першу чергу зайнятися кліматичною проблемою. Головним його рішенням є створення електростанцій на торії, великі поклади якого містяться в надрах Норвегії, натомість видобуток нафти й газу ця країна збирається припинити. Однак його рішення змушує високопосадовців ЄС звернутися по допомогу до Росії, щоб вплинути на «неслухняного» союзника. Росіяни викрадають Берґа і посилають «зелених чоловічків» на нафтовидобувні платформи Норвегії з метою контролю видобутку. Окупація Норвегії починається...
Опубліковано
On 12.01.2017 at 09:48, yura-patriot сказано:

Дивлюся"Тайны и ложь",піпєц цікавий.

Фсьо!!! піпєц, дуже сильно раджу даний серіальчік,я додивився і в шоці від сюжету,повірте такого Ви ще не бачили,бомба!!! дивитися до самого кінця,до самої останньої секунди, просто Агоньська кримінальна драма.

Опубліковано
On 12.01.2017 at 09:48, yura-patriot сказано:

Дивлюся"Тайны и ложь",піпєц цікавий.

Спробував Юра за твоєю порадою глянути, вже 4 серії осилив. Починався так, інтригуюче, перспективно, але якось після 2-ої серії детективу як такого залишилось 25% від сили, а так 75% це йдуть сімейні розборки, домашні проблеми, неслухняні діти, переживання сусідів хто що скаже/подумає, перемивання з пустого в порожнє, а самого розслідування і якихось суттєвих активних дій - мізер. Ну так, воно ніби потихеньку й рухається, але таке враження що маєш спочатку 35 хвилин переслухати водички щоб отримати нарешті порцію з 7 хвилин детективу :)  Щось я вже починаю сумніватись що витримаю ще стільки водички до кінця сезону :)

• +1 1
Опубліковано
В 14.01.2017 at 20:48, yura-patriot сказал:

Фсьо!!! піпєц, дуже сильно раджу даний серіальчік,я додивився і в шоці від сюжету,повірте такого Ви ще не бачили,бомба!!! дивитися до самого кінця,до самої останньої секунди, просто Агоньська кримінальна драма.

ото накрутили. в загальному не погано.перший сезон сподобався більше, в другому поналіплювали весь кримінальний кодекс

• +1 1
Опубліковано
59 хвилин тому, Такер сказано:

ото накрутили. в загальному не погано.перший сезон сподобався більше, в другому поналіплювали весь кримінальний кодекс

Згоден,що перший накрутили,але круто??другий не то))

• +1 1
Опубліковано
12 годин тому, yura-patriot сказано:

Бляха!!! Дотерпіти!!!100 пудів ти не знаєш і не взнаєш хто вбивця))до самого кінця дивитися треба.

Та воно-то так, згоден, інтрига присутня, я лише хотів сказати що частка активних подій і поворотів сюжета аж занадто розбавлена водичкою сімейних мелодрам. Якби цей самий сценарій але викласти в 5-6-ти серіях замість 10, от тоді да, дивилось би на одному подиху.

Опубліковано
1 година тому, SergLutsk сказано:

Та воно-то так, згоден, інтрига присутня, я лише хотів сказати що частка активних подій і поворотів сюжета аж занадто розбавлена водичкою сімейних мелодрам. Якби цей самий сценарій але викласти в 5-6-ти серіях замість 10, от тоді да, дивилось би на одному подиху.

Нуу.. друже,якби в 5-6 серій вкластися, тож серіал, сам повинен знати, що палюбе будуть тянути)).Я тобі скажу так, в цій як ти говориш "водичці" криється великий смисл)) всьо кароч більш ні слова)),думай чи хоч додивлятися, а мож тебе кінець взагалі розчарує, а хулє, все може бути, особисто мені все сподобалося, ну мож трішки харила нудна морда головного героя))))але це все перекрив фінал і як би я там собі не гадав- видумував,хто, що усе до дупи)))

PS:я не стверджую, що то самий кльовий серіал,але ну він дуже цікавий, хто бачив погодьтеся?чи то мож мене одного так всавило))

Опубліковано

Так, аналогічно, теж думав що головного героя треба було б іншого. Цей скоріше годиться для якихось форсажів чи типу того, а не таких психологічних непростих ролей.

ЗІ. в мене проскакує шальна мисля що вбивця його лєпший друг )))  Це типово для триллерів - хто найбільш позитивний і найменше викликає підозр, той потім і головний злодєй :)

Опубліковано
36 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Так, аналогічно, теж думав що головного героя треба було б іншого. Цей скоріше годиться для якихось форсажів чи типу того, а не таких психологічних непростих ролей.

ЗІ. в мене проскакує шальна мисля що вбивця його лєпший друг )))  Це типово для триллерів - хто найбільш позитивний і найменше викликає підозр, той потім і головний злодєй :)

))) Да додивлюйся вже! а тоді скажеш, але думаю буде так:"Юрік, я в шоці":lol:

Опубліковано
3 часа назад, yura-patriot сказал:

))) Да додивлюйся вже! а тоді скажеш, але думаю буде так:"Юрік, я в шоці":lol:

Бачу тобі так і кортить сказати, що вбивця це його *часть текста отсутствует*

Опубліковано

Таки да, Юра, розв"язка - нежданчик повний, малость припух :)

В цілому серіал непоганий, не то шоб агонь прям, але як для такого бюджетного варіанту то досить пристойно. Єдине що то таки трохи затягнули місцями, серії десь з другої-третьої по 5-6-у досить мляві, а от ближче до закінчення то знову веселіше стає. Так і залишився при своїй думці, що якби його на 3-4 серії скоротити, а ще в якості головного героя поставити когось  більш харизматичного, то міг би вийти на 5+

Опубліковано
On 18.01.2017 at 23:49, yura-patriot сказано:

Згоден,що перший накрутили,але круто??другий не то))

Перший сезон глянула. лише у 9 серії запідозрила справжнього убивцю. а от спочатку думала про дружину та матір хлопчика ) Проте у цілому серіал цікавий все ж таки більше детективом.

• +1 1
Опубліковано

Раджу подивитись також серіал "Человек в высоком замке" (історичний та про альтернативну реальність) - https://www.kinopoisk.ru/film/882263/

• +1 1
Опубліковано

Підсіла на серіал "Как избежать наказания за убийство". Якби не оригінальний серіал, але цікавий постановкою - https://www.kinopoisk.ru/film/804876/.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...