Перейти до змісту

Цифрове телебачення Т2 Луцьк

oldman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
3 годин тому, Vitaliy L сказано:

навряд чи ви щось приймете на цю "антену".  вам нормально порадили. від себе добавлю, купіть пристойний тюнер і якісну зовнішню антену, враховуючи що телевізор, напевно, хочете дивитися щодня і при будь-яких погодних умовах. 

А можна більш предметнішу пораду з конкретним посиланням ? Без образ, але ви мій варіант "заплювали", а свого не запропонували. Це не є конструктивний підхід. Що значить " пристойний тюнер", це який ? Що значить "якісну антену", це яку ? Я без претензій, просто в цьому і полягала суть мого запитання, але з вашого посту я почерпнув нуль користі. Покажіть яке треба ?

Ну 1300 грн, як у 

то напевне трохи не мій бюджет, та й розміщення і вхідні умови здається радикально відмінні. Все ж таки може хтось сказати яку конкретну модель тюнера і антени (всередині кімнати, довжина кабеля 3м), мені буде достатньо, щоб задовільнити прийом 20 каналів в будь-яку погоду, але не переплачувати за зайві понти ?

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано
3 минуты назад, SergLutsk сказал:

А можна більш предметнішу пораду з конкретним посиланням ? Без образ, але ви мій варіант "заплювали", а свого не запропонували. Це не є конструктивний підхід. Що значить " пристойний тюнер", це який ? Що значить "якісну антену", це яку ? Я без претензій, просто в цьому і полягала суть мого запитання, але з вашого посту я почерпнув нуль користі. Покажіть яке треба ?

я заплював щось???   загалом на меті було відмовити вас від безглуздої купівлі кімнатної антени, але немає бажання далі продовжувати в даному ключі спілкування,  laser   доступно розписав що куди і як. 

• -1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Vitaliy L сказано:

я заплював щось???   загалом на меті було відмовити вас від безглуздої купівлі кімнатної антени, але немає бажання далі продовжувати в даному ключі спілкування,  laser   доступно розписав що куди і як. 

Так я ж не проти вислухати пораду ЯКЕ треба ! І буду тільки вдячний ! Так назвіть же модель того пристойного тюнера і якісної антени ? Я ж задля цього і питав. 

Опубліковано

Кілька років тому брав таку логоперіодичну антену собі і товаришу.

aa9ebdd7ad0684690b0762060ea6cdd2

Можу порекомендувати, дуже класно працює. 

Брав через інтернет в розібраному вигляді. Зараз там таких не продають. Шукайте щось схоже. Беріть алюмінієву а не крашену металеву.

• Подобається 1
  • Дякую! 1
Опубліковано

Я вдячний за відгуки і поради. Я зрозумів що підсилювач мені ні до чого і яку антену треба вішати в ідеалі для надійного прийому, і що кімнатні антени то несерйозно. Але все ж таки, якщо навідріз відмовляться свердлити стіну для зовнішньої антени, усвідомлюючи і погоджуючись що це буде в ущерб якості і кількості прийнятих каналів, тоді все ж таки з кімнатних "недоантен" на які варто дивитися ? Такого самого типу як на фото вище ?

Опубліковано

Купи в НЛ, епіку чи іншому магазині кімнатну антену.  Покрути, якщо буде ловити - залиш, нє - повернеш за 14 днів.

Опубліковано

Ги-ги, ну це звичайно варіант, але думав що вже на борді є трохи людей, що вже "покрутили і зловили", то надіявся почути отриманий досвід, а не видумувати свої нові граблі :)

Опубліковано
4 часа назад, SergLutsk сказал:

Ги-ги, ну це звичайно варіант, але думав що вже на борді є трохи людей, що вже "покрутили і зловили", то надіявся почути отриманий досвід, а не видумувати свої нові граблі :)

Оці продавці обіцяють що все буде працювати в кімнаті, спробуйте :)

http://vse-po-skidke.site/ua/hqclear-tv-t2/?uid=nuKsJRKgXU0tGLyV&utm_source=rsy&utm_medium=37272040&utm_campaign=6307475614&utm_content=expertcen.ru&utm_term=т2&yclid=5928044538699191822

• -1 1
Опубліковано
2 часа назад, Woman2 сказал:

Хоча не варто пробувати.

Позитивних відгуків не знайшов :(

Опубліковано

Це звичайно жесть повна - антена за 600 грн :ohmy:  І це по супер-пупер акції !! :D  Ні, дякую, гадаю це неадекватний перегіб

• +1 1
Опубліковано

Ну що, взяв тут на борді отаку супер-пупер приставку, знайшов в закромах дачі отаку суперантенуIMG_20181021_133249_HDR.thumb.jpg.38c4aa7bcf696e4cac38837367e21b13.jpg

Підключив я це діло, і якщо викинути цю антену на балкон то зловив всі 32 канали, і то нормально йдуть, чисто, без затиків і квадратиків ! Ну принаймні поки отака гарна погода :)  А як там буде далі то буде видно, он з вівторка починається справжня осінь, там і буде ясно чи вистачить цієї антенки чи треба буде таки шукати і вішати на вулиці щось серйозніше.

Не знаю, чи це приставка ця така "пригальмована", чи це нормально і вони всі так працюють, але кожен наступний канал вона відкриває не відразу, а десь через 1,5-2 с, це нормально ? Я так розумію що це час який вона затрачає на декодування сигналу і залежить він від потужності процесора. Коли натискаєш на перехід на наступний канал, то спочатку вилазить вікно "нет сигнала", потім це вікно зникає, з'являється інше вікно з рівнем сигнала, а потім вже відкривається канал. Може це й нормально, фіг його знає, а взагалі якість картинки досить гарна, не очікував від такої антени !

• Подобається 1
Опубліковано
1 година тому, SergLutsk сказано:

А як там буде далі то буде видно

натисніть кнопочку інфо і буде ясно. якщо рівень сигналу більше 50-70% то переживати нема за що. при рівнях 30% і нижче починаються проблеми і нестабільність. власне по цій інформації можна і налаштовувати азимут антени

1 година тому, SergLutsk сказано:

це нормально ?

в деяких слабеньких приставках так і є. їй треба час роздуплитись перестроїтись. прийдеться привикати...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Шановні форумчани.

Підкажіть, куди у Луцьку направляти антену Т2? У якому напрямку?

При можливості, тицьність точку на карті...

Опубліковано
37 хвилин тому, Victorius сказано:

Шановні форумчани.

При можливості, тицьність точку на карті...

в сторону Підгаєць, на вишку. 50°43'04.1"N 25°24'22.1"E

• +1 1
Опубліковано (змінено)
5 годин тому, Victorius сказано:

https://isat.com.ua/карта-т2-вышек-украины

Спочатку находите на мапі Луцьк, потім ставите на свій будинок червону позначку а далі із списку внизу мапи вибираєте вишку до якої показує найменшу відстань. Червона лінія покаже куди має бути направлена антена.

Змінено користувачем Maniko
  • +1 3
Опубліковано

всім привіт.

хтось знає як записати мультиплекс там де регіональні канали?  

тобто, при пошуку знаходить Рівне1 та Аверс, але тюнер зберігає Рівне1

Опубліковано

2-й поверх, Відродження, вікна не на Підгайці 

2 телевізора з Т2 приймачами

Чи можливо підключити від однієї антени 2 телевізора? В моєму випадку напевно єдиний варіант - виносити антену на дах будинку, інакше нічого не буде, вірно?

Опубліковано (змінено)

Хто може порадити толковий супутниковий тюнер з підтримкою інтернету?

Змінено користувачем Woman2
Опубліковано (змінено)

Дякую за об'єктивні поради.

Дві останні моделі не конкуренти для U2c Ден. який теж на лінуксі.

Те що ютуб обрізаний - шкода. Але майже 3000 грн. за тюнер до якого є претензії по відгуках не виправдано дорого

Змінено користувачем Woman2
  • +1 1
Опубліковано

Причепив (5-ий поверх) за вікном ромбовидну антену (два ромби) - зовнішні сторони по 12 см, зовнішні 11 і ловить всі канали Т2 в умовах щільної забудови Завокзального району (прямої видимості нема). Правда часом 2-ий мультиплекс пропадає.

• +1 3

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...