Перейти до змісту

Цифрове телебачення Т2 Луцьк

oldman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А як це Ви виявили? Вікно виходить на Ковель?

Потібно подивитись по мультиплексах, можливо він ловить все ж таки з Підгаєць, але так званий ехо (відбитий) сигнал.

А на рахунок "польскої антени" особисто мені вона дуже гидка. Навіть ворони бояться на них сідати із-за низької міцності її елементів )))

Опубліковано (змінено)

Із розділу і сміх і гріх - декілька днів назад до мене позвонив клієнт з Копачівки. Виявилось йому порекомендували перепрошити приймач і у нього після цього відсканувались 101 !!! польских каналів, але після цього він не може вийти з меню і запитував що йому робити.

Нашу розмову не дала довершити його дружина - чути було як вона його матюкала і відключила телефон )))

Змінено користувачем Otto Kreer
Опубліковано

особисто мені вона дуже гидка

На вкус и цвет....

А по темі - польська працює і це головне. А на конкурс краси можете брати іншу яку вподобаєте.

Перешкоди є - інші будинкі

Вони вище розташовані ніж ваша антена?

Опубліковано

На вкус и цвет....

А по темі - польська працює і це головне. А на конкурс краси можете брати іншу яку вподобаєте.

Даремно ви так - людина яка побудувала собі будинок і дбає про його зовнішній вигляд сім раз подумає що на нього вішати - банки від пива, польску чи логоперіодичну.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Додам - ловить буквально пів метра від телевізора і на визначеній висоті (см. в будь-яку сторону всьо), якби біля телевізора то поставив би кімнатну і все, а підвішувати в залі посередині антену якось не хо-хо. Буду брать ще сьогодні якісь на проби антени! Відпишусь шо да як

Опубліковано

На вкус и цвет....

Даремно ви так - людина яка побудувала собі будинок і дбає про його зовнішній вигляд сім раз подумає що на нього вішати - банки від пива, польску чи логоперіодичну.

А якщо в людини зарплата(пенсія і т.д.) тільки в два рази перевищує вартість антени, тоді що?

Я ж написав, на вкус і цвет...

Хтось на мерсі їздить а хтось на жигулях. Порівняння можна писати до бескінечності. Тема не про те.

Опубліковано

Сколько сейчас подключение стоит?

Если у вас есть ТВ тюнер Т2 (вшитый в ТВ) или приставка - вам обойдется подключение в 0грн. 0коп.

в мене телевізор без Т2

n_a_p, так тема о цифровом телевидении (Т2), а не о аналоговом.
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

в мене телевізор без Т2

так DVB-T це теж цифра

Да, но для приема нужен соответствующий тюнер, разве нет?

А насколько я понял у вас его нет.

Опубліковано

У мене ось такий, але не ловить наші канали тільки 23 Канала, нового, ictv,tet....... Не знаходить в чому може бути причина?

hjZPw.jpg

Опубліковано

У мене ось такий, але не ловить наші канали тільки 23 Канала, нового, ictv,tet....... Не знаходить в чому може бути причина?

hjZPw.jpg

крути антену

в мене телевізор без Т2

так DVB-T це теж цифра

Да, но для приема нужен соответствующий тюнер, разве нет?

А насколько я понял у вас его нет.

тюнер в мене є, але по супутнику на телевізорі 40 дюймів картинка краща, ніж те Т2.

Опубліковано

Ви часом не тюльпанами тюнер підключили? Чи через hdmi інтерфейс?

, если вопрос был к Ura - то да, подключено тюльпанами + переходник с тюльпанов на скарт.
Опубліковано

підключення по hdmi. тюнер трімах T2 і супутниковий Openbox S6 Pro+ HD, картинка на супутниковому, на мій погляд, краща.

Опубліковано

можливо антена, можливо кабель не правильний, а може щось є на першкоді. направлення на Підгайці. карточок точно ніяких не потрібно.

Опубліковано

можливо антена, можливо кабель не правильний, а може щось є на першкоді. направлення на Підгайці. карточок точно ніяких не потрібно.

Антена ось такаcGfB5.jpg кабель білий з мідним плетінням, груба жила. На одній друбі стоїть дві антени моя зверху, друга знизу одна біля одною, та що знизу ловить 39 каналів, направлені в одному напрямку, підключався до нижньої все добре теж 39 каналів підключаю до своєї 23 та й все, внизу ось такого типу.gnq8R.jpg

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...