Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

То що, підтримаємо ОО - голосуємо за ПР?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

А так хвиля кризи 13-14 знесе партію влади без жодних напружень зі сторони ОО і суперприз у вигляді посади президента сам впаде у їхні руки...

Не шкода тобі "страдалєци" Йулі! :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кличко =Тігіпко.. Краще вже Тягнибока провести, хоч якась ідейна партія буде

Тягнибока страшнувато. Послухавши перли Фаріон, не думаю що за них варто голосувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я далеко не в захваті від Юлі ні тоді, ні зараз.

Але навіть близько не бачу в Україні постаті рівної по цілеспрямованості, мужності та харизмі.

І чисто по людськи . коли здоровенний мужик жипуючи відправляє тендітну жінку на нари-викликає дуже негативні емоції.

Фаріон типу Жиріновського в Росії. Зважати не варто, може й провокатор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тягнибока страшнувато. Послухавши перли Фаріон, не думаю що за них варто голосувати

Не сперечаюсь, Фаріон - страшна людина (одного разу дивився передачу з її участю, взяла вона слово і почалось "в мене ідеї мого батька, духовного наставника і ідейного натхненника Степана Бандери.." *facepalm*. вимкнув).

Але в опозиції і пр їх ще більше, так що вибираймо найменше зло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тягнибок кормиться в Бєні. Не збираюсь нікому нічого доказувати, факти і т.п. Хочте вірте, або приписуйте до провокативної брехні, мені пофіг.

Просто дивно коли протистуючи проти Палиці, пишуть про Свободу як варіант :)

Маразм крєпчал. Кормушка то одна :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто дивно коли протистуючи проти Палиці, пишуть про Свободу як варіант

Це кому адресовано?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це адресовано загалу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це адресовано загалу

Дозвольте поцікавитись, а за кого будете голосувати Ви?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не певен, що взагалі буду голосувати.

Для мене очевидно, що ОО програла, але факт того, що вони візмуть більше 100 крісел є достатнім. Принципово ситуація не зміниться, імхо звичайно. Достойними не рахую жодну представлену партію.

По мажоритарці буду голосувати за люду, яку рахую хоть і не близьким але товаришем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

куйню написав. Коли був майдан - люди підтримували Ющенка. Тимошенко тоді була в команді.

Ну не те щоб так аж підтримували... багато хто був швидше проти Яника ніж за Ющенка. Особисто я був тому що відчув себе най_баним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не сперечаюсь, Фаріон - страшна людина (одного разу дивився передачу з її участю, взяла вона слово і почалось "в мене ідеї мого батька, духовного наставника і ідейного натхненника Степана Бандери.." *facepalm*. вимкнув).

Але в опозиції і пр їх ще більше, так що вибираймо найменше зло.

Ви вважаєте що Свобода менше зло ніж опозиція чи пр? Якщо дати владу фюреру Тягнибоку та рейхсфюреру Фаріон чи не прийдеться російськомовним на одежу нашивати щось типу зірки давида, як було у євреїв під час війни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и тут небольшая ремарка:

это форум, выборы пройдут,но ваши посты останутся в истории, так что прежде чем чего то доказывать,подумайте о будущих своих словах ... потом.... после выборов...через некоторое время... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и тут небольшая ремарка:

это форум, выборы пройдут,но ваши посты останутся в истории, так что прежде чем чего то доказывать,подумайте о будущих своих словах ... потом.... после выборов...через некоторое время... :)

Сказав той, хто на вибори не піде.

Це типу, що б потім сказати: А я ж казав? А ви не вірили...

Позиція невтручання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"казав той, хто на вибори не піде.

Це типу, що б потім сказати: А я ж казав? А ви

не вірили...

Позиція невтручання."

не зовсім так,але близько.Просто в мене будуть ТОДІ варіанти СВОГО вибору,і мене ніхто не тицьне мордою спочатку в мій же пост,де я шаленно рвав майку за одну партію чи кандидата, а через деякий час, за іншого кандидата чи партію.

Ніхто не зможе сказати мені: ти,якось опріділяйся, ибо один раз продался,значит и второй раз будет...

думаю,моя позиция и мысль понятна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"казав той, хто на вибори не піде.

Це типу, що б потім сказати: А я ж казав? А ви

не вірили...

Позиція невтручання."

не зовсім так,але близько.Просто в мене будуть ТОДІ варіанти СВОГО вибору,і мене ніхто не тицьне мордою спочатку в мій же пост,де я шаленно рвав майку за одну партію чи кандидата, а через деякий час, за іншого кандидата чи партію.

Ніхто не зможе сказати мені: ти,якось опріділяйся, ибо один раз продался,значит и второй раз будет...

думаю,моя позиция и мысль понятна.

Гетто заговорив українською ??? Щось в лісі здохло !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та то він завтикав і в ньому заговорив звичайний ківерецький хлопака.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та то він завтикав і в ньому заговорив звичайний ківерецький хлопака.

Дійсно, схоже на те що проколовся ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тягнибок кормиться в Бєні. Не збираюсь нікому нічого доказувати, факти і т.п.

Не збираюсь вимагати пруф-лінк, його всеодно в природі нема, але..сьогодні тільки помітив перший біг-борд Свободи (в р-ні літака)

Як для такої багатої людини як Беня несолідно якось... :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби ДЕЯКІ все таки УВАЖНО читали не лише останні теми,а й переглядали архівні матеріали,особливо ті, де неодноразово обсмоктувалась тема русского языка, то подібних постів би не виникало.

але це вже в іншому тематичному розділі.

а тут політика.

( і не ківерецький, а ківерцівський,) учи географические карты : )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тягнибок кормиться в Бєні. Не збираюсь нікому нічого доказувати, факти і т.п. Хочте вірте, або приписуйте до провокативної брехні, мені пофіг.

Просто дивно коли протистуючи проти Палиці, пишуть про Свободу як варіант :)

Маразм крєпчал. Кормушка то одна :)

Путіна до влади привів Березовський

І де тепер Березовський, а хто тепер Путін?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби ДЕЯКІ все таки УВАЖНО читали не лише останні теми,а й переглядали архівні матеріали,особливо ті, де неодноразово обсмоктувалась тема русского языка, то подібних постів би не виникало.

але це вже в іншому тематичному розділі.

а тут політика.

( і не ківерецький, а ківерцівський,) учи географические карты : )

Розсмішив Гетто :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ківерцівський якось не звучить. А от ківерецький, донецький, люберецький....зразу уважуха.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу...мля... ви тут ше мені клікуху приклєйте: Гетто Ківерецькій, гидко мля..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу...мля... ви тут ше мені клікуху приклєйте: Гетто Ківерецькій, гидко мля..
Тобі гидко мати якусь іншу приналежність до Ківерців, окрім реєстрації там? Ну-ну...

"Гетто Ківерецький" - це не паганяло, а констатація факту. Тож не "Ківерецьке Гетто"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...