Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Центральная избирательная комиссия за пять дней избирательной кампании приняла документы 1248 мажоритарщиков.

Об этом сообщили в Отделе взаимодействия со СМИ секретариата Комиссии.

Так, на протяжении 3 августа 2012 года (5-й день приема документов) ЦИК приняла документы для регистрации кандидатами в народные депутаты Украины в одномандатных избирательных (мажоритарных) округах от 484 человек.

Из них, 65 человек - самовыдвиженцы, а 419 человек в мажоритарных округах выдвинули 6 политических партий, в частности: Партия регионов - 216, Всеукраинское объединение Батьківщина - 181, Держава - 18, Украинская Народная Партия - 2, Конгресс Украинских Националистов - 1, Партия Народный порядок - 1.

Также 3 августа приняты избирательные списки и соответствующие документы 224 человек от Партии регионов и 225 человек от Всеукраинского объединения Батьківщина для дальнейшей регистрации в общегосударственном многомандатном избирательном округе.

Таким образом, всего за пять дней приема документов (30 июля – 3 августа) Центральная избирательная комиссия приняла документы для дальнейшей регистрации от 1248 человек для регистрации в мажоритарных округах, в частности: 425 самовыдвиженцев в мажоритарных округах; 823 выдвиженца от политических партий в мажоритарных округах.

фокус

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі підтримують опозицію

комментарии-гифки-картинки-эмоции-110211.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не модер, нічого змінити не можу, але прохання з першого посту в силі: пишемо по суті

Правильно, цих два бидло-тролі вже давно мають бути забанені. Вони замість аргументів, я бачу, тільки "гамном" тут вміють кидатись. Добре, що хоч nd пригрозили і він вже собі цього не дозволяє

Тому краще зосередимося на тому, хто хоче прийти в ВР, в т.ч. по мажоритарці

Що ти хочеш конкретно обговорити? В тебе є вибір за кого голосувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

case0lc, з вашого боку переходів на особистості не менше, єдине, що вони орієнтовані на групу користувачів, як правило. Якщо діяти за правилами - ви будете забанений першим. Зеусс - на добу, дрім та енді - на дві доби, ви - на сім - якщо вас це влаштує, пишіть у приват.

ЗІ хоча ні, Зеусса нема за що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кого працює УДАРник Кличко?

Людину завжди треба оцінювати не за словами, а за справами. На словах політик може гнівно засуджувати антинародний режим, щиро переживати за утиски української мови, підтримувати голодувальників під Українським домом… А насправді працювати на користь та перемогу цього ж самого кримінального окупаційного режиму. Королевська ж тіпа теж вимагає відставки уряду Азарова, хоча тільки сліпі вже не розуміють, що це проект Адміністрації президента.

Якби навіть не вийшла вчора ця стаття на Українській правді з аналізом партійних списків УДАРу, щодо політичної діяльності Віталія Кличка накопичилось багато питань. В цій статті, хто не читав, пишуть про людей, так чи інакше пов’язаних з групою Фірташа-Льовочкина, які отримали прохідні місця в списку Кличка.

Вибори в Обухові ще можна було б списати на якесь непорозуміння. Ну не домовились, щось завадило висунути єдиного кандидата «Батьківщині» та «Удару». Мером міста став регіонал у результаті, нагадаю. А ось ситуація зараз з київськими округами дає чіткі підстави для деяких питань щодо «доктора наук» Віталія Кличка.

Взагалі, перші підозри почали з’являтися після того, як регіонали не призначили вибори мера Києва влітку. Кличко – безперечний лідер серед можливих кандидатів, але його електорат переважно молодіжний.

У Партії регіонів та їхнього ставленика Попова був єдиний шанс відносно чесно перемогти: формально скориставшись відставкою Черновецького, призначити вибори мера Києва на кінець липня – початок серпня, коли столиця порожня від студентів та значної частини офісного планктону. Методи молодої команди Черновецького прекрасно діють і зараз: пара пакетів зі смачною гречкою та згущонкою - і пенсіонери зроблять Попова легальним міським головою на найближчі 4 роки.

Але Адміністрація президента чомусь не пішла на це. Такі маніпуляції могли б налаштувати Кличка проти влади та підштовхнути у обійми об’єднаної опозиції. Не призначили вони вибори і одночасно з парламентськими – тоді б Кличку довелось обирати між виборами до парламенту та виборами міського голови. Зрозуміло, що він би обрав парламент і у Попова знову б були всі шанси перемогли та об’єднати дві посади голови КМДА та міського голови.

Але й тут Партія регіонів не хоче сваритися з Віталієм. Вони просто «забувають» про всі терміни виборів мера і вже розмова іде (абсолютно незаконно, до речі) про те, що вибори мера Києва будуть призначені… у 2013 році.

Відверто кажучи, посада міського голоси вже сильно втратила свою вагу. Реальна влада в місті у голови міськдержадміністрації. Хоча мер від опозиції може тут трохи нервів попсувати регіоналам, але це не така стратегічна посада. Набагато важливіше те, якими будуть результати парламентських виборів у столиці. І тут Віталій Кличко та його партія можуть дуже сильно допомогти або опозиції, або владі.

Так історично склалося, що Київ завжди голосує за демократичні сили. Партія регіонів тут ніколи більше 20% не набирала. Здається, треба усього лише домовитися про висунення єдиних кандидатів у кожному окрузі і перемога гарантована.

І в принципі, так спочатку і передбачалося: Кличко мав отримати 4 з 13 київських округів для своїх людей і тоді б по Києву не було б суперництва між «Батьківщиною» та «УДАРом». Змогли ж по всій Україні «Свобода» домовитися з «Батьківщиною», щоб від штовханини врешті регіонали не виграли.

Але очевидно, такий сценарій у столиці декому сильно не сподобався. Незважаючи на обопільний інтерес у висуненні єдиних кандидатів, десять днів тому переговори були зірвані з ініціативи Віталія Кличка. Обухівський сценарій повторюється – Кличко висуває своїх кандидатів не тільки в усіх округах Києва, але й також по всій Україні.

Вчорашня стаття про списки Кличка з людьми Фірташа лише розставляє усі крапки над І. Особливо класно та витончено виглядає тут друге місце письменниці Марії Матіос – цілком очевидно, цей політтехнологічний хід має дати чітку підказку ліберальному російськомовному електорату, який поки сумнівається, не голосувати за «западенську» партію Кличка, а скажімо, пошукати іншу близьку політичну силу, яка критикує економічний стан в країні. «Україну – вперед» Наталії Королевської, наприклад.

Те, що Матіос дали друге місце в списку, показує основне завдання партії Кличка – працювати на національно-демократичному електоральному полі "Баьківщини" Яценюка та не чіпати Східну та Південну Україну - електоральне поле, яке мають віддати Королевської. Головна мета – не дати розчарованим російськомовним не піти на вибори чи голосувати проти всіх. Їх просто пинками штовхають до Королевської.

Усвідомлюючи це чи ні, але Віталій Кличко чудово виконує свою роль зараз і, без сумніву, незабаром його так само будуть вести до головного фіналу – виборів президента 2015 року, де йому теж відведений свій епізод у п’єсі.

http://illustr.com/2012/08/na-kogo-pratsyuye-udarnik-klichko/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нікель і енді йдуть на 24 години у РО, case0lc, на 6 діб. Дріму усне попередження. Далі попрошу усіх не реагувати на "тролів" - буде гірше. Із сумарною складовою теми розбереться vanus як безпосередній модератор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto, суворо, але справедливо :)

А поки повернемося в конструктивне русло. Сьогодні, будучи в батьків, натрапив на таку річ як "паперова газета". Почитав по діагоналі, зробив наступні висновки:

1) регіони "забили болт" на Волинь в плані просування свої сильних гравців, виставляють якихось клєрків;

2) насправді пункт 1) - це не значить, що "регіони" вирішили просто здати нашу область, тут схоже задіяли хитрий механізм, називається "незалежний кандидат"!

Отже, по округу, там де Маневичі незалежний кандидат, бізнесмен-меценат-благодійник, такий собі Ігор Єремєєв, по Луцьку - незалежний бізнесмен-меценат-благодійник Ігор Палиця, по Ковелю і Ко - незалежний Степан Івахів (ну ясно, що благодійник). Ах, да! Проїжджав сьогодні через Рожище, побачив кілька бордів з логотипом фонду, да-да,благодійного "Волиняни", головою якого є якийсь Столяр Андрій, от думаю, "ето жжж, навєрно нє спроста" (С) Пух) ;) Хоча, тут же ще є благодійний фонд «Європейський вектор» такого собі пана Сергія Мартиняка.

Приємно, що в нашому краї так багато щирих благодійників, честь вам та хвала від волинського народу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я от сьогодні читаю що багато людей, які усією душею за Україну, які своєю діяльністю за Україну, йдуть на вибори з "Собором": Капранови, Компаніченко, Шкляр... Але є думка що толку з того мало...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, "Собор" пізно стартував і люди реагують з інерцією. Тому їм доцільно буде знятися, коли там можна буде перед виборами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЦИК: Партия МММ сможет участвовать в выборах

Центральной избирательной комиссии достаточно заверенной Министерством юстиции Украины устава партии, чтобы она имела все шансы быть допущенной до выборов. Об этом сообщил заместитель председателя ЦИК Андрей Магера, комментируя заявление Сергея Мавроди о создании и участии в выборах политической партии "МММ".

"У нас есть закон о политических партиях, и это парафия Министерства юстиции Украины. Нам достаточно того, что, если партия выдвинула кандидатов, партия подаст заверенный Минюстом устав. Нам удостоверения Министерства юстиции вполне хватает для того, чтобы не копаться и не интересоваться – легитимно это партия создана или нелегитимно", – сказал Магера.

Вместе с тем зампред ЦИК отметил, что рано говорить о возможности участия такой партии в выборах в парламент.

Он, кроме того, добавил, что партия должна быть зарегистрированной Минюстом, а также иметь заверенные там же документы.

Напомним, основатель финансовой пирамиды "МММ" Сергей Мавроди разместил видеообращение, в котором говорит о создании политической партии, которая будет участвовать в выборах в Верховную Раду Украины.

:blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба партія не має бути зареєстрована за певний час до виборів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напомним, основатель финансовой пирамиды "МММ" Сергей Мавроди разместил видеообращение, в котором говорит о создании политической партии, которая будет участвовать в выборах в Верховную Раду Украины.

Пропхніть нас в владу і ми повернемо вам гроші? <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.. Але є думка що толку з того мало...

314873_207745786019787_1553107643_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я от сьогодні читаю що багато людей, які усією душею за Україну, які своєю діяльністю за Україну, йдуть на вибори з "Собором": Капранови, Компаніченко, Шкляр... Але є думка що толку з того мало...

Список дійсно хороший. Особисто знаю Компаніченка - він дійсно, усією душею за Україну.

Але у щирість самого "Собору" я не вірю. Лідер "Собору" Жебрівський пішов не у список, а на мажоритарку у свій рідний округ по Житомирщині. Як на мене, це здача партії. "Інтелігенція - будь ласка, воюйте з "політичними танками", ви все одно непрохідні. А я буду у себе на окрузі". Варто додати, що сестрою Жебрівського є власниця фармацевтичної компанії "Фармак" Філя Жебрівська

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але у щирість самого "Собору" я не вірю. Лідер "Собору" Жебрівський пішов не у список, а на мажоритарку у свій рідний округ по Житомирщині. Як на мене, це здача партії. "Інтелігенція - будь ласка, воюйте з "політичними танками", ви все одно непрохідні. А я буду у себе на окрузі". Варто додати, що сестрою Жебрівського є власниця фармацевтичної компанії "Фармак" Філя Жебрівська

Жебрівський прямо сказав: "от вам партія, хочете провести не політиків, маєте карт-бланш на формування списку" - це непогана позиція. Претензій до списку я не маю. Але це "романтіка". Це не той проект, що робиться за 3 місяці. Де вони збираються шукати своїх виборців, серед читачів "УП"? Про них ніхто з пересічних людей не знає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Я вважаю, що треба підтримувати винятково і тільки Об´єднану опозицію - і все. Інших варіантів позбутися теперішнього режиму в нас немає. Якщо в нас і цього разу противладні голоси будуть розпорошені, то до побачення, Україно", - заявив Андрухович.

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Я вважаю, що треба підтримувати винятково і тільки Об´єднану опозицію - і все. Інших варіантів позбутися теперішнього режиму в нас немає. Якщо в нас і цього разу противладні голоси будуть розпорошені, то до побачення, Україно", - заявив Андрухович.

Тіпа крім об'єднаної скоріш за все на час виборів опозиції, в нас більш немає партій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тіпа крім об'єднаної скоріш за все на час виборів опозиції, в нас більш немає партій.

конкурентноздатних ? Є звичайно... партія регіонів скажімо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Удар" - це не зовсім партія, це бренд однієї людини, яку є дуже поважаю як спортсмена, але я не зовсім розумію, хто за ним. Так само було з Гриценком, реально команди за ним немає, вибив собі тільки 4 місця.

"Свобода" має шанс, багато чого буде залежати від них. Навіть виходить цікавий розглад, що ОО вигідно віддати від свого рейтингу зо 2% Свободі, щоб ті прийшли і мали в ВР більшість протиянуковицьку. Бо може вийти, що за вуха підтягнуть ту, що має мрію і вони будуть спільно з тими, що подолали руїну мати лишніх +5%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://sashko.com.ua/2012/08/vvazhayu-tse-vazhlyvym/ - Сашко Положинський підтримує "Демократичний Альянс", ще одну партію, яка позиціонує себе як незалежну, назбирала вже половину суми для реєстрації власними силами, без залучення олігархів (як вони кажуть)

ВВАЖАЮ ЦЕ ВАЖЛИВИМ!

Є така партія – Демократичний Альянс. Десь, мабуть, півроку тому вони заявили, що збираються взяти участь у виборах до ВР. При цьому гарантували, що не візьмуть жодної копійки в олігархів та інших грошовитих осіб взамін за певні зобов’язання чи місце в списку, а всі необхідні кошти збиратимуть силами громади.

Наскільки мені відомо, для участі у виборах потрібно сплатити внесок у розмірі двох мільйонів гривень. Останній термін перерахування цих грошей – 13-те серпня. На даний момент молода і активна партія зібрала тільки половину цієї суми.

Я симпатизую цим хлопцям та дівчатам, хоч і далеко не в усьому з ними погоджуюся. Більше того, на мою думку, їм не варто так рватися у Верховну Раду. Однак я розумію, що присутність хоча би кількох їхніх представників у ВР може внести суттєвий дисбаланс у життя цієї “карткової хатки”, та й стане хорошою підримкою для подальшої боротьби. Крім того, у списку партій на виборах, як мені здається, не завадило би мати хоча б одну, яка не ховається за впізнаваними обличчями відомих осіб.

Але найважливіше не це. Якщо Демократичний Альянс таки збере необхідну суму і зможе взяти участь у виборах – це стане справжньою революцією у мізках. Більшість громадян нашої держави, в тому числі й я сам, не вірять в те, що невелика партія, яка не має потужної фінансової підтримки, здатна зібрати потрібну суму винятково з добровільних внесків активних громадян. Якщо нам вдасться це зробити, то ми створимо прецендент, який може в майбутньому радикально змінити політичне життя України.

Якби не сучасні технології, я би нізащо не повірив би, що можна зібрати мільйон гривень менше, ніж за тиждень. Але 1000000 – це лише 1000 по 1000, або 10000 по 100, або 100000 по 10. Інтернет з його соціальними мережами та мобільний зв’язок дають – хоч і мізерний, але – шанс це маленьке диво здійснити.

Я особисто сьогодні викладу в інтернеті це повідомлення і прошу вас максимального його поширити. Але цього буде замало. Необхідно, щоб кожен, хто хотів би, що така можливість стала реальністю в нашій країні, не лише підтримав чи поширив це повідомлення, але й взяв активну участь в активізації зусиль інших людей. Тому я сам сьогодні ж передам в касу ДемАльянсу стільки, скільки зможу, і впродовж кількох найближчих днів намагатимусь особисто переконати зробити це саме тих моїх знайомих, на потенційну підтримку яких можу розраховувати.

Сподіваюсь і на вашу підтримку.

http://www.dem-alliance.org/

http://www.facebook.com/#!/DemAlliance

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

незалежний Степан Івахів (ну ясно, що благодійник)

да, благодійник, сьогодні він має приїхати в моє рідне село Щедрогір, на Ратнівщину, в честь дня села "обработать" електорат :)

Кажуть буде лотерея з цінними призами, діджеї і двіжуха )). Ясно що спонсором всього буде благодійник Івахів Степан. Спитав у кількох знайомих чи будуть голосувати за Івахіва, відповідь - "так, а за кого ще тут голосувати ?" сумно... але і справді там нема за кого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше голосували за тих, хто дає гречку, цукор, консерви, зараз - за тих, хто пред виборами став меценатом, зробив дорогу, запустив автобус в село

А далі за що будуть віддавати свої голоси за "голосуй, а то пристрелять"?

Ппц, що в нас за країна? :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оппозиция просит снять с регистрации фальшивого кандидата

Сегодня, в 14:00

Партия «Батькивщина» обратилась в Центральную избирательную комиссию с требованием снять с регистрации Богдана Дубневича, которого ЦИК своим постановлением зарегистрировала кандидатом в народные депутаты Украины от этой политической силы по одномандатному избирательному округу №118. Об этом сообщает пресс-служба «Батькивщины».

Соответствующее заявление подано в ЦИК за подписью первого заместителя председателя партии Александра Турчинова.

«Дубневич Богдан Васильевич не является членом партии Всеукраинское объединение «Батькивщина». Он вышел из партии Всеукраинское объединение «Батькивщина» 28.08.2010 года. Согласно действующему уставу партии (пункт 3.13) повторный прием в партию не возможен в течение двух лет. Поэтому на день представления документов в Центральную избирательную комиссию Дубневич Богдан Васильевич не был членом партии Всеукраинское объединение «Батькивщина». Информация относительно партийности данного лица является недостоверной и не отвечает действительности», - отмечается в заявлении.

«Просим принять необходимые меры относительно исправления в постановлении №147 от 03.08. 2012 года поданной информации о кандидате в народные депутаты Украины Дубневиче Богдане Васильевиче», - отмечает Турчинов в заявлении в ЦИК.

Как известно, ЦИК зарегистрировал кандидатом в народные депутаты по 118-му одномандатному избирательному округу Дубневича, указав в постановлении о регистрации его членство в партии «ВО «Батькивщина».</p>

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нынче трудно сделать выбор., практически все кто были у власти ничего толкового за свой период не сделали, кто-то все резервы израсходовал, кто-то так увлекся игрой в политику, что забыл зачем вообще к власти пришел...

Украина и так уже в яме с дерьмом, так сказать "по самые уши", по этому кто бы сейчас снова к власти не пришел, особо ничего за пару лет не сделает. Все работает по системе, а систему никто ломать не станет. По этому я думаю, что стоит голосовать за тех, кто хотя бы не сделает еще хуже чем есть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

має приїхати в моє рідне село Щедрогір, на Ратнівщину

офтоп Земляк :0006:

спонсором всього буде благодійник Івахів Степан

Він в школу де вчиться 5 учнів подарував компютер(с.Підгір'я), от вони і кажуть а за кого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...