Перейти до змісту

Відкриття підприємця

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

за 1- 2 дня можна зробити)

Тобто є звичайна тривалість реєстрації і пришвидшена (офіційно/неофіційно)?

А покроково можете розписати (що куди подавати).

І скільки це вартує?

Опубліковано

Реально / чесно - за тиждень.

А от потім закрити .....

тобто за тиждень можна розпочати повноцінну діяльність (печатка, рахунок у банку і т.д.)?

Опубліковано

Практично так.

Мама колись так відкривала, кум.

На рахунок печатки не скажу. Її зараз також, ніби, роблять за 2-3 дні. Але, здається, при умові, що є документи на руках.

Опубліковано

Печатка ФОПу не обов'язкова.

Як і рахунок.

можливо бізнес має бути більш серйозний, аніж торгівля китайськими лахами на базарі?

Опубліковано
Як і рахунок.
можливо бізнес має бути більш серйозний?
Про серйозний бізнес на Борді не питають)
Опубліковано

я про те, що людина може на товари/послуги надавати гарантію. Яка буде не дійсна без тієї ж печатки. Знову ж таки - казначейство не пропустить рахунок (накладну) без печатки до оплати.

Отаке.

та й людина не питалася про бізнес. А лише "Скільки часу триває поцедура".

Робить це вперше. (процедуру відкриття підприємця).

Опубліковано

відкривав -тиждень. бо не спішно було, думаю можна швидше якшо горить.

печатку не робив, і рахунок не відкривав. в декларації для перерахування надлишкових коштів зазначав номер своєї картки приватбанку.

а закриваю вже майже рік.

й-бані бюрократи.

Опубліковано
Як і рахунок.
можливо бізнес має бути більш серйозний?
Про серйозний бізнес на Борді не питають)

питають. печатка і рахунок потрібен 100%

Опубліковано

реєстрація - за 2 дні.

після отримання витягу з реєстру. треба стати на облік в ДПІ (отримати довідку форми 4-ОПП) і пенсійному фонді (також довідка про взяття на облік як платника ЄСВ)

рахунок - на протязі години (потрібно паспорт, довідку ІПН, витяг з реєстру)

печатка - на другий день після замовлення виготовлення (паспорт, витяг з реєстру)

реально вкластись в робочий тиждень

Опубліковано

А чому відкриватись швидко, а закриватись довго?

Відкриватись, типу, дорівнює платити податки,

закритись - перестати платити.

От і поки пройдеш всі контролюючі інстанції,

простіше застрелитись, ніж закритись.

Це все образно. Та суть така. На жаль.

Опубліковано

Мати нещодавно закрила підприємництво. Все по чесному і гемору зовсім небагато (сам кілька разів її супроводжував), прицьому витрати пішли лише на ксерокопії і на бензин/проїзд.

Зараз скрізь призначають конкретні терміни, коли прийти (день, тиждень місяць), інколи навіть самі телефонують.

Незручності лише один раз (перший) висиджування в черзі в пенсійному, потім вони самі телефонують.

Так, процедура не швидка (дась близько 3 міс), але й нестільки "геморна" як тут пишуть, ну хіба що ви настільки балувана людина і звикли що за вас все роблять інші!

Але якщо якісь ляпи з обліком були, то вже інше питання.

Наскільки я знаю підприємництво відкрити можна десь за тиждень, якщо оперативно і власними силами!

Ось такі справи.

Опубліковано
а закриваю вже майже рік.

А чого так довго? я за 2міс закрив як треба було!

почав закриватись в березні 2011-го. подав всі декларації заяви і сказали шо мене наберуть як буде перевірка.

чекав чекав і забив, приходжу два тижні тому (бо хочу стати в центр зайнятості на облік) - кажу "шо за х-ня?" а там після того інспектора податкового ще їх 5 штук помінялось і так моя справа лежала десь під батареєю запльована.

в кінці кінців заплатив 170грн штрафу за неподану декларацію за 2011рік + подав остаточну на цей момент і мені знову сказали - чекай 3-4 тижні поки якась там пані вийде з відпуску))

от так.

і це при тому що я "фактично " не вів діяльності - одні прочерки в деклараціях, а книгу обліку навіть не забирав. думаю от за це почнуть задрочувати. а піду її в останнє віконце забирати - скажуть шо немає ніде. чуйка в мене якась.

Опубліковано

Часом ключовою проблемою ваших проблем по закриттю підприємництва не є те що ви - забив ?

забив чи не забив, без різниці.

якшо казали що передзвонять, значить нехай передзвонять, ну все ж таки є якісь блокноти де інспектор має записувати поточні справи чи я маю ходити до нього як на сповівдь. я вважаю це неправильним. для того він і є податковим інспектором щоб допомогти розказати показати і т.д.

я ж немаю кожен день під порогом в них стояти.

ключовою проблемою ПРОБЛЕМ ВСІХ громадян - є відсутність поваги до платника податків і небажання працювати.

Опубліковано
в кінці кінців заплатив 170грн штрафу за неподану декларацію за 2011рік

Якщо ви подали документи на закриття - то вже ніякий декларацій здавати не потрібно було (мені так сказали). Там автоматично міняється ваш статус на "той що в процесі закриття"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...