Перейти до змісту

Куплю цуценя середньоазіатської вівчарки (алабая)!

romal2000

Рекомендовані повідомлення

я звонила Ольге, естьу неё мальчик, с документами, отличный характер, устойчивая психика, но мальчика продают, не для использования в разведении, могут привезти сюда сами, цена 2000 грн.

Ольга заводчик с положительным имиджем, тем более хозяин сам собаку вам привезет и все расскажет....так , что звоните....может у них есть возможность вам щенка онлайн показать....

вот здесь есть фото их собак http://foto.mail.ru/mail/rooob/921

Спаибо Вам большое за помощь.

А как это понять: но мальчика продают, не для использования в разведении?

Буду думать потому, что рассчитывал максимум за 1500 грн купить. Мне паспорт по сути дела и не нужен (мне для охраны частного дома), главное чтоб он чистокровный алабай был.

P.S. Я не в курсе этих дел, ради интереса спрашиваю: чтоб водить кобеля на связку и потом продавать щенки нужно паспорт иметь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Розпитав у знайомих. Вони купували щення алабая у Сергія з Прилуцька. Будинок при в"їзді у село (розпитати у людей, вони підкажуть). Він тримає (принаймі, колись) кілька алабаїв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. Я не в курсе этих дел, ради интереса спрашиваю: чтоб водить кобеля на связку и потом продавать щенки нужно паспорт иметь?

Если разводить *бобиков*, то не надо никаких документов, если разводить породистых собак, то нужны документы будут как и у кобеля так и у суки, это все регистрировать и т.д и т.п, иначе как вы докажете, что то маленькое существо, которое вы будете продавать в будущем не *бобик* из подворотни а породистая собака ?(такой же вопрос должен и у вас при покупке появится) Хотя в наше время деньги везде делают чудеса :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

родословная на собаку -это документ о происхождении собаки т.е. собака именно чистокровная и именно породы алабай....собаки из помета деляться на три класса шоу (выставочные), брид (племенные), пет- те которые не подлежат племенному исспользованию. Собаки питомника Лазолина Стар- это потомки одного из лучших питомников в Украине алабаев. Обычно в многоплодных пометах для заводчика интерес представляет 2-3 щенка, остальных отдают за символические деньги. И поверте у меня маленькие собачки- игрушки вязка и роды обходятся минимум в 1000 дол, не считая вложений на покупку и допуск к племенному исспользованию. Так, что для собаки с хорошей психикой 2000грн -это символические деньги.

Еще вариант зайти на форум КСУ, там есть раздел разведение и тема "отдам в совладение", тоже могут на определенных условиях дать вам собаку. К примеру с правом выкупа или на определенных условиях разведения (это зависит от заводчика и эго планов на щенка, отдающегося в совладение).

Еще вариант сайт потеряшек, там тоже есть чистокровные собаки. Можно посмотреть на породном сайте алабаев, там тоже можно найти собаку.

Это все пути только на чистокровных, а базарного разведения можете бесплатно найти по приютам.

Если есть вопросы по породному разведения спрашивайте, сами учились набивая себе шишки и переворачивая горы литературы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В связи с отъездом продаётся совсем недорого молодой кобель алабая (среднеазиатская овчарка ),1 год ,выс.в хол.76 см.,отличный характер.

цена собаки 200 долл.

Тел.096-852-10-42

с форума КСУ http://uaksu.forum24...002413-000-40-0

отдадут даром

http://slando.ua/zhivotnye/sobaki/sredneaziatskaya-ovcharka/?search%5Bfilter_enum_price%5D%5B0%5D=free

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розпитав у знайомих. Вони купували щення алабая у Сергія з Прилуцька. Будинок при в"їзді у село (розпитати у людей, вони підкажуть). Він тримає (принаймі, колись) кілька алабаїв.

Дуже дякую. Буду розпитувати.

Если разводить *бобиков*, то не надо никаких документов, если разводить породистых собак, то нужны документы будут как и у кобеля так и у суки, это все регистрировать и т.д и т.п, иначе как вы докажете, что то маленькое существо, которое вы будете продавать в будущем не *бобик* из подворотни а породистая собака ?(такой же вопрос должен и у вас при покупке появится) Хотя в наше время деньги везде делают чудеса :)

Такой вопрос возникает. С паспортом они дорогие поэтому хочу подешевле найти так как он мне не нужен, я не буду заниматься их разводом, а чисто для себя хочу покуть.

В связи с отъездом продаётся совсем недорого молодой кобель алабая (среднеазиатская овчарка ),1 год ,выс.в хол.76 см.,отличный характер.

цена собаки 200 долл.

Тел.096-852-10-42

с форума КСУ http://uaksu.forum24...002413-000-40-0

отдадут даром

http://slando.ua/zhi...%5D%5B0%5D=free

Спасибо большое за помощь. Буду искать. Хочется щеночка, чтобы он только к нам привык.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такой вопрос возникает. С паспортом они дорогие поэтому хочу подешевле найти так как он мне не нужен, я не буду заниматься их разводом, а чисто для себя хочу покуть.

Вы не понимаете, что Вам пишут.

Документы, говорят о происхождении собаки. Без документов любая собака дворстерьер, похожая на какую-то породу. Не всякая собака с документами может учавствовать в разведении,а без докуменов и подавно. Такой подход к покупке алабая может в последствии вылится в трагедию, потому как собака без документов может выстрелить такими предками, что мало не покажется. Собак без документов нужно раздавать, продавать там нечего. Лучше подкопите денег и купите алабая. Будите счастливым обладателем прекрасного друга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де гарантія того, що народилося скажімо 2 щенят, а документи не оформлять на 6 і не підсунуть "лівих"? Або взагалі, виникли проблеми і щенята народилися неживі. Знайдуться хитруни (і не треба говорити про репутацію), які спокусяться на можливість заробити. Фальсифікації у собаківництві, як на мене можливі і ще й багато. Тому, як на мене папірець тут не переконливий доказ. Якщо гарно заплатити, то можна отримати документи на щеня, яке від алабая чи модного зараз лабрадора приведе звичайна дворняшка.

Тому, що б не виходило так, як в тому сюжеті про "каламутне вино", коли люди видавали себе за знавців і вихваляли відверту борматух, краще, не переплачувати за документи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де гарантія того, що народилося скажімо 2 щенят, а документи не оформлять на 6 і не підсунуть "лівих"? Або взагалі, виникли проблеми і щенята народилися неживі. Знайдуться хитруни (і не треба говорити про репутацію), які спокусяться на можливість заробити. Фальсифікації у собаківництві, як на мене можливі і ще й багато. Тому, як на мене папірець тут не переконливий доказ. Якщо гарно заплатити, то можна отримати документи на щеня, яке від алабая чи модного зараз лабрадора приведе звичайна дворняшка.

Тому, що б не виходило так, як в тому сюжеті про "каламутне вино", коли люди видавали себе за знавців і вихваляли відверту борматух, краще, не переплачувати за документи.

гарантii звичайно 100% нема, як нема гарнтii, наприклад, що я чи ви до завтра доживемо, але ж це не привiд сiсти й скласти руки. ТС й мабуть й Вам доказують одну (як на мене очевидну) рiч, або купувати собаку з документами, щоб хоч трохи бути впевненим, що у вас та порода, яку ви конкретно хочете, або перейменувати тему в: *Вiзьму в добрi руки щеня великоi собаки в буду, для охорони будiвлi, або куплю недорого*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто руки не складає.

Рік тому допоміг знайомим через форум придбати німецьку вівчарку.

Завдяки "наводці" користувача ocean знайшли людину, яка має пару німців (тобто собак, які не по документах, а абсолютно візуально мають чіткі характеристики породи німецька вівчарка). На той час був виводок, здорогі, гарні щенята з якого продавалися за адекватною ціною. І жодних папірців не потрібно було дивитися - тато і мама щенят поряд. Так, можливо колись на татові чи мамі (дідусеві чи бабусі) цих щенят поставили клеймо "не для в"язки" (скажімо через відхилення у поставі або інші швидше екстер"єрні вимоги до породи), але повірте щенята вийшли здорові і чудові!

Був придбаний кабельок, який виріс і на 100% підходить під сприйняття пересічними людьми хорошої собаки німецької породи. Звичайно, навіть якщо цей пес і на 100 % чистокровна німецька вівчарка, для професійних виставок чи племінного розведення він не підійде (для цього потрібно спеціально займатися з собакою - шерсть, постава і багато інших процедур). Але господарям цього зовсім не потрібно, оскільки собака купувався для господарства. А все інше займає дуже багато часу і напевно потребує чималих грошових витрат. На подвір"ї є хороший пес, тієї породи якої хотіли, і ніякі папірці непотрібні.

Тому ці папірці вважаю у ситуації ТС абсолютно не обов"язковими. Якщо ТС пощастить і він знайде господарів, які пропонуватимуть шуканих щенят, і він зможе побачити поряд хоча б матір цих цуциків і в нього не виникне жодних сумнівів щодо її породи - такий варіант, як на мене у 100 разів кращий, ніж мати мороку і великі ризики, шукаючи собаку не такої вже рідкісної породи через Інтернет, далеко за межами Луцька. Тим більше я б не погоджувався купувати щеня по фото (навіть відео). Необхідно обов"язково побачити батьків щеня (алабай - це не пудель, якщо він від нездорових батьків - це досить небезпечно. так само не дуже добре купувати щеня від старих батьків), мінімум - матір щеня. Та й щеня необхідно роздивитися. Принаймі я б поступав таким чином.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще, не переплачувати за документи.

1. Купівля собаки без документів породжує неконтрольвану народжуваність .

2. З таким підходом до собаківництва Ви є причиною, що на форумі та і в місті є гарячою проблема бродячих, та неадекватних собак.

Якщо до купівлі тварини, а саме алабая підходити, зваженно, почитати спеціалізовані форуми, сходити на виставку і можна з часом мати щастя и радість в домі. Ви ж людину штовхаєте на придбання кота в мішку (тигра), а не алабая. Я ж пропоную не спішити. Алабай, це не хомячок, а собачка, яка може Вами просто поснідати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще, не переплачувати за документи.

2. З таким підходом до собаківництва Ви є причиною, що на форумі та і в місті є гарячою проблема бродячих, та неадекватних собак.

.... яка може Вами просто поснідати.

Ви пишіть, та думайте що пишите.

Здогадуюся, чому Ви так наполягаєте на документах. Напевно якимось чином заробляєте на цьому.

Маю Вас розчарувати. Особисто у мене ні собак, ні котів немає. Тому негативно на стан цієї проблеми вплинути не можу. Активним підгодовуванням бродячих собак не займаюся. Тому жодним чином не сприяю їх розмноженню (а саме гарна кормова база є однією з головних причин приросту бродячих тварин).

Стосовно документів, які підтверджують певний статус: чи підтвердження породи собаки, чи вчене звання проффесора - все без проблем "рішається" (тим більше, якщо під гарні документи можна сховати не зовсім здорове щеня чи розумну людину). Все питання в грошах. Завжди можна щось підправити, дописати (за домовленістю з власником або і без) до абсолютно породистої суки (пробачте, маю на увазі собаку) щенят з незовсім "чистого" виводку.

P.S. Катя Бужинска теж купила грамоту про свій дворянський титул, але на справжню дворянську породу вона не тягне... (ох, зараз почитають прихильники Каті і дадуть мені.... Прошу вас, я більше не буду ..... і зверніть увагу, що тема про алабая)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Romawka (12 липня 2012 - 20:28) писал: Skorpio76 сказал: краще, не переплачувати за документи. 2. З таким підходом до собаківництва Ви є причиною, що на форумі та і в місті є гарячою проблема бродячих, та неадекватних собак. яка може Вами просто поснідати. Ви пишіть, та думайте що пишите.

Саме таке ставлення до розведення тварин і є одною з причиною збільшення популяції бродячих та хворих собак.

До речі в описаномі вами прикладі, є одна проблема, про яку ви не пишите, чи може не знаєте. Відхилення тварини від стандарту і недопуск її до розведення, є причиною, що потомство буде мати проблеми зі здоров"ям або психікою.

Я не знаю стандарту вівчарок. В породі якою я займаюсь, к приміру, чуть більше розтянутий корпус, приводить до тяжких травм хребта і відказу задніх кінцівок. Чуть загружена складка на морді, до складнощів з диханням і сердечних захворювань, тому можна і не переплачувати за документи, можна просто потім платити ветеринарам, або винести техенько на вулицю і хай біжить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Romawka (12 липня 2012 - 20:28) писал: Skorpio76 сказал: краще, не переплачувати за документи. 2. З таким підходом до собаківництва Ви є причиною, що на форумі та і в місті є гарячою проблема бродячих, та неадекватних собак. яка може Вами просто поснідати. Ви пишіть, та думайте що пишите.

Саме таке ставлення до розведення тварин і є одною з причиною збільшення популяції бродячих та хворих собак.

До речі в описаномі вами прикладі, є одна проблема, про яку ви не пишите, чи може не знаєте. Відхилення тварини від стандарту і недопуск її до розведення, є причиною, що потомство буде мати проблеми зі здоров"ям або психікою.

Я не знаю стандарту вівчарок. В породі якою я займаюсь, к приміру, чуть більше розтянутий корпус, приводить до тяжких травм хребта і відказу задніх кінцівок. Чуть загружена складка на морді, до складнощів з диханням і сердечних захворювань, тому можна і не переплачувати за документи, можна просто потім платити ветеринарам, або винести техенько на вулицю і хай біжить.

Да ладно, у нас нестандартную собаку повяжут с такой же и будут продавать на 300 грн. дешевле породной на рынке, типа "внеплановую вязку"))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наявність документів не є гарантією належної селекції - це головна думка, яку я Вам намагаюся пояснити.

А оформлення документів на щеня - це бізнес. Вклавши у документи скажімо 20 - 30 доларів продавець накине 100 доларів до ціни. І я дуже глибоко сумніваюся, що якась комісія це щеня оцінюватиме. Заплатив-довідку виписали (більш, ніж переконаний, що заочно). І де гарантія, що у здорових, сертифікованих батьків народилися здорові щенята? Так дискутувати можна довго.

Нагадую, моя основна думка у диспуті - Наявність документів не є гарантією належної селекції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ладно, у нас нестандартную собаку повяжут с такой же и будут продавать на 300 грн. дешевле породной на рынке, типа "внеплановую вязку"))))))

І я про те ж. Та ще й умудряться оформити гарні документи.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стосовно документів, які підтверджують певний статус: чи підтвердження породи собаки, чи вчене звання проффесора - все без проблем "рішається" (тим більше, якщо під гарні документи можна сховати не зовсім здорове щеня чи розумну людину). Все питання в грошах. Завжди можна щось підправити, дописати (за домовленістю з власником або і без) до абсолютно породистої суки (пробачте, маю на увазі собаку) щенят з незовсім "чистого" виводку

Я в шоці. Про що ви пишете? Для чого вкладати шаленні гроші? В нас що дифіцит собак в країні? Чи черги стоять на щенят? На ринку (не на базарі) є достатня пропозиція відмінних тварин, за адекватні кошти. Ви пропонуєте, якійсь шахер-махер, ще й с вкладанням коштів. Для чтого?

До речі я є власником двох шоу-класса собак , на яких я ні копійки не заробила.

І я про те ж. Та ще й умудряться оформити гарні документи.....

Як?. Якщо пакет актировки коштує біля 1000 грн? То щеня не може бути 300

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наявність документів не є гарантією належної селекції.
- нет, не есть) Только объясните мне зачем подделывать дворикам документы, если за ту же взятку можно купить нормальную собаку и заниматься добросовестным разведением?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тогда покупайте собаку с экспертной оценкой в вашем присутствии.

Кстати у нас осенью племсмотры клубы проводят и вывод молодняка, там можно подобрать себе щенка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тогда покупайте собаку с экспертной оценкой в вашем присутствии.

Кстати у нас осенью племсмотры клубы проводят и вывод молодняка, там можно подобрать себе щенка.

У Вас це де можна коткретніше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас в городе.

В клубе, в котором зарегистрированны мои собаки, где-то в конце сентября. В конце августа будет выставка в Ровно., там тоже можно посмотреть. На сайте КСУ есть график проведения выставок, посмотрите где в ближайших городах проходят выставки. Съездийте пообщайтесь с заводчиками и с владельцами и подыщие себе превосходного друга , может захотите и шоу-класса собаку,не спешите. По ходу узнаете что-то новое о породе от людей с опытом. Выставки интересное мероприятие.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При покупке щенка с родословной настаивайте на подписании договора и прописывайте там все нюансы, обычно аферисты не хотят с договорами связыватся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже дякую всім за допомогу. Поки що в роздумах, мої (рідні) відмовляють мене від покупки алабая, бояться :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

можу запропонувати цуценят чистопородного алабая,відмінний розвиток,самі переконаєтесь.є 2 дівчинки і один хлопчик.дата народження 9.08.2012.ціна Вас влаштує.головне для нас - в порядні руки.тел.0671506428 Світлана

post-19045-0-07844100-1347810317_thumb.j

post-19045-0-18885900-1347810340_thumb.j

post-19045-0-03198600-1347810358_thumb.j

post-19045-0-48824900-1347810380_thumb.j

post-19045-0-29133000-1347810568_thumb.j

post-19045-0-00533000-1347810583_thumb.j

post-19045-0-45419100-1347810599_thumb.j

post-19045-0-21556900-1347810619_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу запропонувати цуценят чистопородного алабая,відмінний розвиток,самі переконаєтесь.є 2 дівчинки і один хлопчик.дата народження 9.08.2012.ціна Вас влаштує.головне для нас - в порядні руки.тел.0671506428 Світлана

Цікавить які папери є на собачок? ну і звичайно прайс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...