Перейти до змісту

Вибираю телефон. Що порадите?

Рекомендовані повідомлення

http://rozetka.com.ua/htc_sensation_xe/p174806/ ой вибачяюсь не ту силку кіданув!! :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 184
  • Створено
  • Остання відповідь

Можна звернути увагу на Nokia 820,За 2800 не буде жодного такого конкурента.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Допоможіть з вибором. Поки собі розставив в такому порядку:

Alcatel One Touch Scribe Easy 8000D Black

Подробнее: http://rozetka.com.ua/alcatel_one_touch_scribe_easy_8000d_black/p271144/

Мобильный телефон LG Optimus L5 II Dual E455 Black blue

Подробнее: http://rozetka.com.ua/lg_optimus_l5_dual_e455_black_blue/p271165/

Samsung Galaxy Ace 3 S7272 Metallic Black

http://rozetka.com.ua/samsung_galaxy_ace_3_s7272_metallic_black/p287281/

Взагалі хто що може сказати про нову серію Alcatel One Touch???

І чи продаються в луцьку в магазинах типу алло мобілочка і т.д. - Acer Liquid E1 Duo??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не раджу западати на екзотику, можливий великий геморой у майбутньому з пошуком запчастин\ремонтом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Планую оновити мобільний.

Цікавить звичайний клавіатурний телефон (або переконайте перейти на тач). Хороший акум., Хороші динаміки, дисплей. Що порадите? Кажуть ніби зараз у бік Нокіі не варто дивитися, а краще купувати щось з Самсунгів. Чи надійна модель Samsung S5610?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Skorpio76, в знайомої такий вде довгий час: корпус не затерся, камера гарна, інтерфейс швидкий та зрозумілий:), ще б туди вайФай і прекрасно:) за такі гроші і телефон зроблено якісно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Skorpio76, в знайомої такий вде довгий час: корпус не затерся, камера гарна, інтерфейс швидкий та зрозумілий :), ще б туди вайФай і прекрасно :) за такі гроші і телефон зроблено якісно!

Дякую за відгук. Дійсно, шкода, що без вайФая.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи надійна модель Samsung S5610?

Не можу сказати, що модель безпроблемна, але чимало людей користується і не мають клопотів. Більшість проблем пов'язані з програмною частиною. Деякі користувачі зіткнулися з тим, що відходить клаватура. В декого телефон зависає, самовільно вимикається. А так, в принципі, нормальний апарат. Дисплей чималенький, телефон зручний, корпус стійкий до затирання, в руці лежить приємно. Та й ціна на них помірна.

Зі звичайних телефонів зараз нема особо що й вибирати. Серед моделей Samsung ще можна глянути на GT-C3322. Там є свої проблемки, зате DuoS.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В п'ятницю купив собі новий звичайний кнопковий телефон.

Після довгих пошуків вибрав fly_ds123.

По відгуках апарат досить непоганий. Для повсякденного використання є все, що потрібно: підтримка флешок, mp3, блутуз, хороший фонарик, радіо працює без навушників, нормальний екран, батарейка 1700 mah (повинен в мене працювати днів 10 без підзарядки точно), і, головне ціна - 400 грн.

Якість збірки апарату на досить непоганому рівні, поганенько тільки, що він глянцевий, тобто, може висковзнути з руки.

Є трошки свої мінуси в прошивці, але, за таку ціну, я готовий з цим миритися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В п'ятницю купив собі новий звичайний кнопковий телефон.

Після довгих пошуків вибрав fly_ds123.

По відгуках апарат досить непоганий. Для повсякденного використання є все, що потрібно: підтримка флешок, mp3, блутуз, хороший фонарик, радіо працює без навушників, нормальний екран, батарейка 1700 mah (повинен в мене працювати днів 10 без підзарядки точно), і, головне ціна - 400 грн.

Якість збірки апарату на досить непоганому рівні, поганенько тільки, що він глянцевий, тобто, може висковзнути з руки.

Є трошки свої мінуси в прошивці, але, за таку ціну, я готовий з цим миритися.

я собі літом купив fly_ts90 за 299 грн. на три сім-карти ... офіційно в офісі МТС. теж повністю задоволений...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...