Перейти до змісту

Протест проти прийняття закону про мови. Єднаймося до опору!

Prosto

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 527
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Невже?

А що тебе дивує? Передостання сесія, далі вибори. Хороша причина. Піти "красіво" з словами "не зміг, прастітє", видавити сльозу - на мій погляд, дуже драматично :) Може і вдасться маневр.

Опубліковано

Шось мені це нагадує закони про пропаганду гомосексуалізма в Росії. Замилювання очей і відволікання від реальних економічних, демографічних і морально-етичних проблем. А як після виборів доллар буде по 20, то буде нам не до мови...

Опубліковано
А що тебе дивує? Передостання сесія, далі вибори. Хороша причина. Піти "красіво" з словами "не зміг, прастітє", видавити сльозу - на мій погляд, дуже драматично :) Може і вдасться маневр.
Та ні, просто я звик, що вони живуть "сіюмінутними" бажаннями та проблемами і на якісь такі "подвігі" не вистачить духу. Реальний приклад "сіюмінутності" - вчорашнє прийняття мовного закону. Хто його знає, які відголоски будуть через рік.
Опубліковано

Захисники української мови, співаючи гімн, позривали шоломи з "беркутівців"

Коменти на ютубі)

Браты украінцы, трымайцеся! Беларусы з вамі! Не дайце загубіць сваю мову як у нас!
Опубліковано

В Луцьку будуть відбуватися якісь організовані акції протесту? Мене цікавлять тільки не "для галочки", а такі, де буде вимогах пункт про "розпуск парламент"

Опубліковано
Smith, це не "подвиг", а шкурний реверанс аби мати шанс пролізти в парламент по мажоритарці.
Мені здається, що вже пізно. Поїзд ту-ту-ту.
Опубліковано

Янукович таки злякався і відмінив прес-конференцію

А запасним варіантом пошкодили кабель Першого Національного :)

3hkh.jpg

Опубліковано

Якщо нинішнім високопосадовцям важко спілкуватися українською, то не факт, що всім решта не доведеться спілкуватися "грамотною" російською. І будуть майоріти "чілавєк з дітінай", "гарабєц на гєлкє", "нравитЬся"...))))

Опубліковано

Він вже проходить !

original-DSC_0500.JPG

original-DSC_0506.JPG

Їхали козаки, гуркотів їх трактор...:)

Хотел сходить, но там столько народа - не протолкнуться...

Опубліковано

Це мітинг лише від "Свободи", а я кажу про завтрашній більш повномастабний.

А ще в центрі "Удар" збирає підписи проти закону про мови

Опубліковано

Моє імхо - всі ці мітинги марна трата ресурсів і буде чергове розчарування. Конституційну поправку вже не проведуть.

Варто концентруватись на виборах і відмінити цей закон.

Опубліковано
вони можливо і не знають що російська граматика набагато складніша української... буде "горє от ума".

Вони ж просто не пишуть нічого, а лише язиками чешуть.
Опубліковано

Моє імхо - всі ці мітинги марна трата ресурсів і буде чергове розчарування. Конституційну поправку вже не проведуть.

Варто концентруватись на виборах і відмінити цей закон.

Є нюанс - закон не підписаний. Тобто поки що є зміст тратити ресурси, щоб тиснути на Яника.

От сьогодні, дрібниця, якісь пару сотень людей, а пацан злякався, відмінив пресуху. А це ж в них навіть з собою "важких тупих предметів" не було!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...